176

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 235 "СССР като напуснаха Афганистан ... оставиха 25 хиляди убити войничета

175

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 227 --- Виждам, че сте фен на телевизията. Като човек, който живее в тази държава - не постоянно, поради обстоятелства - ми се ще да ви кажа, че Ню Йорк и Вашингтон DC не са САЩ и САЩ не са NY & Wash.,DC - запомни го. Така е и с Франция, Белгия, Германия, Острова, Италия и т.н. където *** са се натъпкали из големите градове, но ако излезеш от тях и се размотаеш наоколо ще си промениш екскурзионното мнение - само БЕЛИ ХОРА. ;)

174

Анонимен

преди 2 години

226 СССР като напуснаха Афганистан оставиха стабилно правителство които успя 3 години да управлява и да отблъсква талибаните които тогава бяха съюзници на САЩ и финансирани от САЩ.

173

Насрални

преди 2 години

Абе спомняте ли си една медийна западна звезда? Навални ли се казваше? :):):)

172

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 225 "Този път в градинката на Пентагона ще падне една .... " от щерките на някой от руската номенклатура. Тва е единственото дето "лети" от рушките папурени територии.

171

Анонимен

преди 2 години

222 отдавна се е разпаднал. Но оказварте да си признаете. Щурма в капитолия какво беше? А погромите на черните? Основателите на анерика вече ги няма. Има черни грабещи магазини и основаващи собствена територия. И това се пренесе навсякъде и в Англия даже. Какво повече от това.

170

Анонимен

преди 2 години

До До 213/223 Aaaaaa. Това е гнусна капиталистическа измислица. Руснаците и там "победиха".

169

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 199-------Този път в градинката на Пентагона ще падне една 5-килотонова глава! Точност +/- 1 метър, приблизително 3 фута!

168

Рускиий мужик

преди 2 години

До Анонимен: Се тая - тия дето бегат от него са още по -стархливи генетично!

167

Анонимен

преди 2 години

До 218, от 1917 година говорите че Запада и капитализма се разпада.

166

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 205 --- Точно това съм казвал много пъти, или че децата на финансовите руски гаулайтери живеят на Запад и плуват в разкош, а парите на руските бизнесмени са в щатски и лондондски банки и то НЕ в рубли, а в сериозна западна валута. Ние, живеещите на Запад, нямаме нищо против от путинските финансови инжекции, които крепят яко капиталистическия строй. Да не мислиш, че на някой му дреме за *** Русия ?

165

Аналогии

преди 2 години

До Анонимен: "В Русия скоро ще заври!" Стига бе! от 2014 все това повтаряте!

164

Анонимен

преди 2 години

В Русия скоро ще заври! Не случайно са тези масови арести на опозиционери, забрана на граждански организации, падания от прозорци и так далше в необятната пустош! Пари им под краката на бащиците! Сега пък и Казахстан, беля! Че май скоро ще се окаже че и Крим не е точно руски .... не знам как спи Вова, спи ли въобще?

163

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 191 Да, Москва е прекрасен град, но знаеш ли какви са цените в супермаркетите и специализираните магазини и КАКВО може да си купи един кирлив матрьошко с неговите 15 000 рубли месечна заработка. Не само из Запада, но и из Изтока имам пътувания. Професионалната камера е запечатала ВСИЧКО мота-мо. Русия е загиваща държава. Все още има живот в Москва и 'Свети Ленинград', но НЯМА да е за дълго. ;)

162

кратко и ясно

преди 2 години

Украйна и Казахстан са руски. Беларус върви към създаване на съюзна държава с Русия. Щатските лалугери се крият в мазетата при всяка ракетка на корейците. Тръмп се пробва и загуби търговската война с китайците. Сащ просиха маски чували и *** от Ердоган и накрая пиха и белина.

161

Анонимен

преди 2 години

До Екокатастофа С подводници като Курск.

160

Екокатастофа

преди 2 години

До Анонимен : "Черно Море трябва да се напълни с натовски кораби, това е." - но после как ще ги изадим от дъното..?

159

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 205 "Имоти могат да се купят навсякъде."На Геленджика могат ли?

158

Анонимен

преди 2 години

198 чешмяната вода се пие, да. Радиоактивната не. Доларите не са ядат. Имоти могат да се купят навсякъде. Руснаците имат и в Британия и тук. Проблем?

157

Мутафчийски

преди 2 години

До 159 продължава "Путин ще сдаде властта. За него ще плачат самите западняци" Путин НЯМА да сдаде властта и Западняците НЯМА да плачат за него.