215

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 201 --- Колега, това беше живот на заем. "Икономиката икономична, дело на всеки", тенекиени заплати, два вида хляб, чакане по опашки за месо и месни продукти, бира, лимонада, банички... и докато вървяхме към комунизма, Негово Величество Капитализмът продължи да гние, а браЦките СеСеСеРета от комунизъм се навряха не в капитализъм, а в див феодализъм и продължават да се сгромолясват. Що тъй? Кво стана с комунизЪмЪт?

214

tral

преди 2 години

Сега само остава да предложи зам. министър председателят на Виденов - др. Р.Гечев за министър на икономиката а и Р.Овч не е за изхвърляне :). Не разбрах кой ще е министър по ромските въпроси

213

ДО 226

преди 2 години

Какво уважение към противника .Всеки управляващ трябва да разследва кражбите на предходните и да има съд . Не да се толерират един друг

212

Анонимен

преди 2 години

Промяна ще има но едва ли ще е за добро! Трябва да се научим да уважаваме противника и да сме конструктивни, не да се мразим силно един друг! Връщат се силните страсти от началото на прехода! Това една ли е добре за средно статистическия данъкоплатец!

211

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 222--- Нищо НЕ искам. Само изразявам своето мнение, като индивид, който е напуснал България (емигрирал /изселил се), относно ФАКТА, че ОНИЯ са се оплели като котешки черва и НИКОЙ, НИКОГА НЯМА ДА МОЖЕ ДА ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ. ТЕ знаят, че българинът е роб по рождение и НЕ може сам да се оправи.

210

да не дава Господ

преди 2 години

До Анонимен 201 Пепел ти на езика,гиди мързел мaлoyмeн!!!!!!!!!!!!

209

1

преди 2 години

До маалии,при краденето на тиквата и неговите калинки,,богата ли ти беше фантазията.

208

Анонимен

преди 2 години

220 Е, така ще е, докато на хората не им писне и излязат на улицата. Това ли искаш?

207

Анонимен

преди 2 години

Как може, политик, кандидат за премиер, да отправя лични заплахи към главния прокурор, който и да е той? След думите, които Кирчо изрече към Гешев, "да си подава оставката, да не се занимавал с него", съвсем ми падна в очите. Киро, главен прокурор, е институция, не само лицето Гешев, което отдавна, трябваше, да ти отправи обвинение, за нарушение на конституцията, за лъжата ти, в декларацията, за гражданство

206

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Толкова ли не можете да се усетите, че на тези новобрански пичлигари, сложени от кукловодите, някой як суфльор в сянка им диктува какво да правят. Още ли не можете, не искате - или да не кажа нещо по-лошо - да се усетите, че България се управлява от сенчести структури и НИЩО не можете да направите, освен да подпръцквате насам-натам и да казвате по някое изречение във форумите, блоговете, влоговете и разни други чатарници. НАПРЕД БЪЛГАРИЯ !

205

1

преди 2 години

До Анонимен-191,ако минем на такъв вариант,тиквата него виждам.Но първо трябва президентска република да станем.

204

маалии

преди 2 години

Тия как ще крадат бедна ви е фантазията!!!

203

aa1830

преди 2 години

Рашков - новото лице в политиката. Млад, неопетнен, без багаж от миналото.....

202

Анонимен

преди 2 години

След Маларова и Овчаров като лица на ''промяната '' , нормално е ...

201

Анонимен

преди 2 години

Как няма да го предложите ... Иначе Радев ще те изпрати посланик в Якутия , там лятото е минус 20 градуса ...

200

Анонимен

преди 2 години

Да махнат Гешев и Цацаров да види народа че пак ще е същото, защото народа иска да не спира на пешеходни пътеки и да кара с 100 в града!

199

Анонимен

преди 2 години

Май ония списъци с министри преди започване на преговорите ще се окажат верни! Муахахаха аха. Дерзай народе

198

Анонимен

преди 2 години

Шефа на следствието в годините, в което се създадоха групировките с имоти за милиони при цял живот на държавна служба. Лице на промяната! Честито!

197

Каун Грипенов

преди 2 години

"Двамата с Асен сме харесали работата на Рашков" - оная работа са му харесали,се.

196

Анонимен

преди 2 години

Удивителна кадрова немощ от страна на ПП.