22

Анонимен

преди 2 години

Русия струпала десетки хиляди войници на украинската граница. Явно ще превземат Украйна.

21

Целта е

преди 2 години

Руска военна база в Бургас

20

до 16

преди 2 години

Какво е политическа култура? Сам не знаеш ама пишеш колко да ти върви нета нали :)Политиката си е политика, без значение думите , делата са важни, култура в политиката няма...култура и политика не вървят в едно изречение

19

Анонимен

преди 2 години

*** и Кокорчо заминават за Тимбукту да берат шишарки няма кой да се коалира с Измамници слуги на ДС

18

Луньо

преди 2 години

За Луна ще гласувам - да стане президент. И с нея ще царувам! ЛУНА! ПРЕЗИДЕНТ!

17

Анонимен

преди 2 години

Слави мрази Киро, правителство ще има но ще е Борисов 4

16

Анонимен

преди 2 години

Надявам се тези момчета да наложат нов тип политическа култура, защото ми писна да гледам намръщени и злъчни физиономии, които да ни се карат, наставляват или да ни обясняват, че като крадат от нас това е за наше добро! Досега си изиграха перфектно картите и дори успяха да се възползват от *** отията на своите опоненти така, че вместо да им избодат очите да им изпишат веждите. И направиха всичко това без никога да слезат на нивото на всеобхватната политическа прос тотия в България!

15

Анонимен

преди 2 години

Интересно. Тоя се обадил на Корни, казал й какви са изискванията на господарите и тя побърза да даде оставка. Същото направи Ристе. Някой има ли идея какво толкова се иска, че тия са готови да се откажат от власт? Ние се досещате само за задължителна ваксинация и реваксинация во веки на всички над 3 год. Сещам се за военни ядрени бази по черноморието. Сещам се за фалити на банки и покачване двойно и тройно на цените. Но явно е нещо още по ужасно, защото Корни и Ристе не биха се отказали лесно!

14

Радев падна

преди 2 години

Киро и Асен ще провалят Радев, предполагам че след оставките на Ристю, Мая и Нинова електората им ще си стои в къщи.

13

ФАКТ

преди 2 години

В крайна сметка българския избирател сам си прави сеченото...вкара Слави, който все е контра, вкара този дезертьор...а сега се чуди как ще стане правителство??? А като гласуваше за какво си мислеше? Само питам?

12

Честито!

преди 2 години

А Киро Премиер, але алеЕЕЕЕ!

11

Чакюм

преди 2 години

ръсене на мозък от герберските *** и крепостни селяни-мрънкачи!!! 80% от тях никоха не работили за повече от 1000лв

10

Анонимен

преди 2 години

Итн тоше ги съди герб и дпс ги мразят остава бкп_бсп и да българия и възраждане не стигат аре баста мошеници дим да ви няма

9

Анонимен

преди 2 години

Дори и да получат подкрепа от БСП и ДБ Слави Трифонов ще им го нач..а. Той вече даде заявка в нощта на изборите, че пак ще прави сечено на всички.

8

Див врачанин

преди 2 години

Кире,нали бе баце ти рекох да внимваш с кой ще праиш колиции..Ей да не одиш пак у Новият свет да квасиш млеко

7

Томичукалата

преди 2 години

Еми то беше ясно, чудя се къв чиляк треа си да гласуваш за тоя :) , царя така се пръкна си оправи дълговете, този му е същата схемата, само бедния българин си фантазира некви неща :) жалка работа...са нема мрънкате ей ! Ше деяните

6

Фалшиви избори

преди 2 години

Не вярвам БСП и ДБ да се вържат вече на тази въдица. Очаквам новото ръководство на тези партии да се коалират с ГЕРБ - СДС.

5

Зозо

преди 2 години

Хахахаааааа, де е Киро - на кирия :))))))))))))))))))) Май съвсем скоро ще разбере, че с 67-68 депутати не може да пръдне в парламента. Тези дни партийните хиени като му представят условията за подкрепа и ще му увисне усмивката :)))))))))))))))))))))))))))

4

Анонимен

преди 2 години

Лорер - евреинът, който в Македония искат за български външен министър. Бъдещият предател на Македония.

3

Доктор Сън

преди 2 години

С чалгарите накрая....и уж промяна и ше стане смех