28

До 22

преди 2 години

Ха ха ха , що е то антиваксъри е прав , а ти с писанието си само потвърждаваш написаното от него ," социопати" , национален от малиообразовани тъ па на ри" и да научен факт е ,че децата разнасят вируса неосъзнато и , че едно дето може да причини смъртта на 1 до 2 възрастни и зато цивилизования свят информирано ваксинира децата си.

27

Анонимен

преди 2 години

Хем не искате мерки, хем не искате да се ваксинирате. Е какво искате, само ваксинираните да спазват мерките.

26

1

преди 2 години

Казвал съм ви многократно, че в плановете на ДС влиза да ни докарат пик на епидемията точно около изборите, за да има локдаун и ДС милиционерите спокойно да си фалшифицират, без някой да им пречи или да има особено висока избирателна активност. Кое не разбрахте?

25

Анонимен

преди 2 години

Професорката Ива Христов пак се из...ла на края на статията. Да не я забравим случайно. Мъртви души!

24

Янко Антивакс

преди 2 години

Ваксаните също се разболяват, пренасят, лежат в болница и умират, така че ваксопас на кукуво лято!

23

Анонимен

преди 2 години

Въвеждай ваксинпас и отваряй всичко. Да са се ваксинирали! Който ще мре, да мре. Няма всички да страдаме заради шайка антиваксъри!

22

Професор Иван от БАН

преди 2 години

"Проф.Ива Христова, директор на Националния център по заразни и паразитни болести каза по време на форума, че този вирус винаги ще го има и ще продължава да циркулира и мутира, докато има неваксинирани приемчици.";;;;;;;;;;; Ако професор Ива беше казала че вируса ще циркулира и мутира докато има НЕПРЕБОЛЕДУВАЛИ приемчици нямаше да сгреши.

21

До що е то

преди 2 години

Твоите деца ако са плъхове, нашите не са.И нямаме никакво намерение да ги подлагаме на експерименти, еле пък щот някой се оакал от страх от една настинка.

20

Анонимен

преди 2 години

Болните се събират един път годишно през юни в центъра на София,но там мерки се не взимат..

19

Асан ваксинатора

преди 2 години

Готов съм да осигурява 20 см. близалка за откриване на корона при 17-18 годишни ученички.

18

Анонимен

преди 2 години

под контрол е - полицаите не смеят дори да доближата дикотеките, да обезпокоят потребителите, че имало и останала много непласирана стока - смрък-прък-боц

17

Не!

преди 2 години

Вирусът не се влияе от тъпите ви мерки. Излишни са! И от ваксините очеизвадно не се влияе. Третирайте го като грип, в пиковете децата вкъщи и рисковите да се пазят, повече от това не можете да направите, животът продължава!

16

Леша

преди 2 години

На 15 октомври се вдига левела на терора абсолютно във всички държави. "Вируса" не е открит/изолиран или видян под микроскоп, но всеки може да гледа видеото с д-р Бота и нанотехнологиите които окабеляват чипираните.

15

Анонимен

преди 2 години

Драгият 80 процента избирател не трябва да се плаши и тревожи, той трябва да може да ходи необезпокояван на дикУтека и да щтрака в несвяст, жиОт като за последно, дай джасмаки-васмаки и всичко е под контрол -жИлезен КОНТРОЛ

14

Анонимен

преди 2 години

Много е трудно да си пл.юеш на достойнството и да твърдиш това, в което не вярваш. Тоя човек Кацаров трябва да го съжаляваме.

13

69

преди 2 години

Абе и ти си една дупнишка водоноска, станете ли министри и докпате ли се до властта, дебелите заплати и служебните превилегий сменяте резко платната, едно говореше преди 6 месеца сега друго;)

12

Анонимен

преди 2 години

А МИНАЛАТА ГОДИНА МАРТ КАТО НЯМАШЕ НИТО ЕДИН БОЛЕН ЗАЩО НИ ЗАТВОРИХТЕ ПО ГРАДОВЕТЕ

11

Анонимен

преди 2 години

'Ситуацията засега е под контрол, добре организирана, няма хаос' --- 3000 на ден е по план!

10

Що е то антиваксъри

преди 2 години

Социопати, които само имитират социално поведение и човечност, но реално за тях човешкият живот и здраве са без значение. За пореден път доказахме, че сме нация от малообразовани тъ па на ри! Не ваксиинираме и себе си и децата, а именно децата са като плъховете, неосъзнато разнасят заразата.

9

Анонимен

преди 2 години

Стойчо продължава да дриблира около всички - браО Стойне, ама после да не те съдим както в Индия за ради смъртта на хиляди хора които си оставил да ***