128

Анонимен

преди 3 години

От миокардит никой дсега не е умрял след ваксинция; То и от грип може да се възпали сърцето. Този проблем се появява при младежи, които активно спортуват. Явно, ваксината на Pfyser ne е подходяща за тях. Обикновено, това усложнение минава до една-две седмици. Най-добре да се търси лекар при такова усложнение за да се дадат лекарства и бързо да мине

127

www

преди 3 години

Оставете матриала да си мре на воля, какво ви пречи! А най-добре направете васкината платена, тогава всички ще хукнат да търсят безплатна с връзки.

126

Симидчиев

преди 3 години

Ваксинираните са " агенти под прикритие "на вируса!!Те се заразяват и ръсят наляво и надясно!! Кацаров е заповядал да не закачат депутати,министри и т.н. " политически елит"!! Само " овчето стадо" !!!

125

Анонимен

преди 3 години

аве тва тука траурна агенция ли е? що не сложите вместо снимка на линейка, такава на катафалка?

124

Анонимен

преди 3 години

когат не става по презумция, става с фалшиви бройки и спашване, все ще клъвнат едни 5/10 овце

123

Анонимен

преди 3 години

пак ли президент няма сред починалите от великите страни? изглежда е най опасния. и Овцата вече позря що за статистика и дават.

122

Чоко

преди 3 години

Това което се презентира за ваксина не е ваксина. Ваксина е това, соето те прави резистентен към болестите. Не познавам хора в болница, които да карат ЛЕКА ТУБЕРКОЛОЗА или пък такива каращи ЛЕКА ШАРКА. Тези неща , които се слагат в момента уж помагали за леко изкарване на болестта. Та то и без ваксини 90% от хората карат Ковида като лек грип. Но вкарвайки си в тялото някакви субстанции можете да се увредите генетично. Знаете след колко години удари Чернобил в България.

121

Анонимен

преди 3 години

143 ковида е политкоректен. Никога не удря вип персони, а като капак на всичко винаги скача до небето когато има някакъв политически проблем. Ще реши човек че са го създали тайните служби. И макар че е микроорганизъм, ще решиш че има мозък на квантов компютър. А как се дегизиран само! Направо агент под прикритие. Всеки сезон е със симптомите на събратята си.

120

Анонимен

преди 3 години

випа е зает с кой ще краде, стадото със сплашване

119

Анонимен

преди 3 години

той Витанов ако води статистиката, не се учудвам...

118

Анонимен

преди 3 години

2 години випа си е вип, стадото, стадо

117

Страх и невежество

преди 3 години

"На света няма по-голяма ненавист от ненавистта на невежия към знанието" Галилео Галилей. Та така ще е при нас - чакаме невярващите във ваксини да се налудуват докато нещата станат нетърпими. Кой както реши - времето е малко.

116

Анонимен

преди 3 години

ВНИМАВАЙТЕ, ЧЕ ПОЧНАХА АГРЕСИВНИ АНТИВАКСЪРИ ДА ОРГАНИЗИРАТ НАПАДЕНИЯ... ПРЕДУПРЕДЕНИ СТЕ.

115

Анонимен

преди 3 години

пак ли заразен и болен няма от виповете? егати ковида ;)

114

Анонимен

преди 3 години

ТО ЗА МОЛИВА БАИР НЯМА. МОЖЕ И 4-ЕН СКОК ДА ИЗКАРАТЕ.

113

Анонимен

преди 3 години

витанчо, депутатчо, доценчо, няма ли ги, или това е за стадото да чуе кво му се говори?

112

Анонимен

преди 3 години

До няколко седмици ще има недостиг на ваксини, а ваксинацията проблематична. Тогава ще обвинявате, който е на власт, че няма ваксини. Типично за нашенеца: Хем боли, хем сърби. Ни тъй, ни иначе!

111

Анонимен

преди 3 години

Вчера в този вестник имаше една дълга и широка статия за микровълновите лъчи и как влияят на мозъка на агентите на едно задокеансто разузнаване. С риск да възбудя конспиративни теории, ще попитам графена не улавя ли многократно по-силно трептенията? И какво става ако някой ви облъчва с микровълни като онези в материала от вчера, пък вие сте станали антенка? Я сега да чуем дежурното за ***. Само внимавайте с мненията за конспирацията, че в последно време излезе по-вярна от Питагорова теорема.

110

Анонимен

преди 3 години

В Израел само 14 починали, но нека си говорим за същото сле година-две.

109

Анонимен

преди 3 години

аз само да попитам, а някой депутат, има ли? или статистиката е за хрантутниците, че още овце се търсят, но като не става, със статистика кълват? само питам аз?