39

До 38 Нането

преди 3 години

Нане щом слушаш чалга мозък в твоята глава няма. И нямаш и душа да плюеш по националната българска музика. Мри ти и цялата ти семка.

38

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБесрки *** цените се увеличават навсякъде по света не лъжете долни манипулатори !!!

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42 "ГЕРБ-СДС-ДПС-ИТН са групичката на олигарсите !!!" Добре ли сте? ИТН е партия на руснаците, които я финансират чрез Божков. Какво общо има ГЕРБ-СДС с това?

36

Анонимен

преди 3 години

Поради факта, че вече няма протести, да се разбира, че Българите са вече доволни, диви и щастливи. Или само диви.

35

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ-СДС-ДПС-ИТН са групичката на олигарсите !!!Нямат нищо общо с протестите, служебното првителство и Радев.Целта е да заблуждават и манипулират !!!

34

Анонимен

преди 3 години

Тоя малък гейтаk кво ми са разкарва като Тодор Живков из телевизиите. Ше станем на кълбета.

33

Анонимен

преди 3 години

Вече сме доволни, Борисов не е на власт. Нищо, че вече тока е по-скъп, не се строят пътища и магистрали. Няма да има увеличение на заплатите и пенсиите. Нас ни радва това, че ГЕРБ ги няма във властта. Това храни душите ни.

32

Анонимен

преди 3 години

Тьез зильени чурапи, що ги Славчу разклати ?

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14 "Радев е като някакъв шизофреник. А, кой предизвика всичко, бе некадърник? Нагло същество!!!!!!" Шизитата имат проблема, че не разбират какво прави "другото аз". Радев няма друго аз - той е слуга на руснаците и във всичките си действия се води от това какъв е техния интерес. Когато Радев говори, говори Кремъл. Когато Радев каже нещо за националния интерес, говори за националния интерес на Русия. За Радев България и Русия е едно и също.

30

Нане

преди 3 години

Тоше, тошее...Мислех ви за малко по умни сценаристите, *** се излагате...Подкрепете кво и да е правителство, да се изчегърта герберастията...Па после нови избори...Сега, ако отидете, ще ги загубите и, ще върнете свети толупий на бял кон...

29

Анонимен

преди 3 години

Тия двамката убавци... изчегъртаха държавата...

28

Сата НАТО

преди 3 години

Хора, тва не е истина! :)))Не може възрастни, коскуджамити мъже, да играят тая игра с маските! Това е противоестествено и инфантилно, не возприимам! Басси! А, добре де, защо се ръкуват, а не се боксират и не се ръ гатс лакти? Нали сега такава е повелята на времето?

27

КОИ СА СЛУЖЕБНИТЕ

преди 3 години

НА РЕГИОНАЛНОТО РАЗВИТИЕ- УВОЛНЯВА, НАЗНАЧАВА, РАЗСЛЕДВА, ОБСЛЕДВА И НАКРАЯ ЕДНИ МИЛИОНИ ИЗЧЕЗНАХА И СЕГА НЯМА КАК ДА ПЛАТИ НА ХОРАТА КОИТО СТРОЯТ НА 40 ГРАДУСА ТЕЖКА ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА...

26

Анонимен

преди 3 години

ИТН са патерица на Радев, която е подкрепена от Божков.

25

Стига!

преди 3 години

Абе тези защо използват лексиката на улична банда? Предадоха ни, готов съм да умра за едикой си.... Това да не е нескопосан римейк на Войната на таралежите, що за ниво? За тези квартални чакалчета ли гласувахте?

24

Анонимен

преди 3 години

ИТН чисто и просто постави непреодолими пречки пред това да има правитлство, и това беше направено нарочно, за да се даде властта отново в ръжете на Фигуранта. Неслучайно ИТН под път и над път заявяват своята "подкрепа" за Радев, без тези изказвания да имат нещо общо с дискутираните теми - това е подготовка на избирателите им за президентския вот. И ИТН и Фигуранта предадоха БЪЛГАРИЯ на руснаците.

23

Анонимен

преди 3 години

При Борисов се случваха нещата, докато тия само са оплакват и оправдават, защо нищо не не може да се прави.

22

Анонимен

преди 3 години

Чорапчето, нали е много "компетентен"... Да ходи сега на границата да плаши мигрантите с юмручето...

21

КОИ СА СЛУЖЕБНИТЕ

преди 3 години

МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО- АВТОМАТИЧНО ВСИЧКИ НЕГОВИ АКТОВЕ СА НЕЛЕГИТИМЕНИ- ТАКА КАЗВА КОНСТИТУЦИЯТА.

20

за рад

преди 3 години

за радев, до преди той да захапе нямаше ковид19 и криза с него, имаше пари за всичко, щеше да гради и тн. Сега като е на власт вече половин година, ИМА ковид19 криза и то ще се задълбочава още, няма пари за нищо, границата въобще не може да я задържи в нормално състояние и то от 500 мигранта, не само не почна да строи нещо, но и не подържа или ремонтира нищо.. погром на държавата. добре че е лято и никой нищо не го интересува, заради това съществувате още циркаджии