55

Анонимен

преди 3 години

Ако е за принципите: Тиквата назначи в Брюксел жената на Христо Иванов на добра заплата в евро. А Хр. Иванов му беше министър и то на Правосъдието! Трудно е да намериш вече неопетнени хора каквито Трифонов иска и търси...

54

Н1

преди 3 години

Вчера Гарелов каза, че на Бойко времето е минало. Може, всичко се променя, идват нови поколения. Само че, ако на Бойко времето е минало, то дали за другите времето е дошло. 4 месеца не виждаме обратното.Само перчене и празни приказки. Впрочем, събитията изложиха на показ друга положителна статистика за ГЕРБ-на два пъти те направиха коалиция за управление, въпреки че първата, която според мен беше от силни личности, беше съборена от партиите, които предложиха хора за кабинета. Това беше саботаж.

53

Калеко Алеко

преди 3 години

Отговорите на бойкикев и гномовете му имат качеството и стойността на четвъртата дупка на ка.вала, от която нищо не зависи ... !!!

52

Анонимен

преди 3 години

Потомственият к0мунист Бойкикиев освен лъжи друго не може да каже. Бил демократ - какъв демократ си ти бе Пинокио? Ти си розов к0мунист и нищо повече.

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43 Стига с тая лъжа, че бойкикев избягал от поста министър на правосъдието. Помня как стана - бойкикев се прави, че прави съдебна реформа, но промени само начина, по който се избира главен прокурор. И, когато разбра, че нямада стане главен прокурор се врътна, напусна поста и стана платен протестър... Това е истината.

50

Хичо

преди 3 години

Слави може да е секакъв,но не ламти за власт,кражби,продажби.За разлика от тая лакома глутница

49

Анонимен

преди 3 години

Простотии ДБарски. ИТН били такива, ИТН щели такова, ИТН били с ДПС. Ако се окаже така, най-лесното е да бъдат свалени от власт!

48

Анонимен

преди 3 години

Ако действаше доганското задкулисие досега да се се спазарили.

47

до 28

преди 3 години

Не знам дали ДБ са лява или дясна, но са единствената свясна. Големи разбирачи се извъдихте на "дясното". Не се научихте, че етикетът няма значение, ако не отговаря на съдържанието. Те и ГЕРБ се писаха десни, но се оказаха една тоталитарна партия, предвождана от неук водач с изказ на начетен склададжия.

46

Анонимен

преди 3 години

Бившата марионетка на Борисов нещо много лае. Забравил откъде е тръгнал, хахаха.

45

Анонимен

преди 3 години

Пишиш:"Кой е Трифонов?Той се кланяше на ВИС2,на Илия Павлов..вижте историята за да знаете бъдещето." А, кои са бойкикев и галевица? Нима са по-стока? Единия цял живот е бил шут на мафия и ДС, другите цял живот не са работели, цял живот са лъгали, грабили, правили интриги.... за още власт и пари.

44

Анонимен

преди 3 години

измерете му носа да видим дали ни е излъгал

43

София

преди 3 години

Чалгъра такава каша за ръка че...

42

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов ще върне Тиквата на власт. Както ВМРО не може да живее без ДПС. Така и ДБ не може да живее без ГЕРБ.

41

Никога герб

преди 3 години

ИТН са на каишка на ДПС. Ще го разберете, но късно.Предпочитам Прокопиев пред Доган.

40

Блъско

преди 3 години

Докъде го докарахме да нямаме истински мъжкари,а само да се крият и пишат по Фейсбук или да се снимат в джипове и да си правят селфита.Вече копаем дъното от към управници

39

Анонимен

преди 3 години

Ицо, ни тъ харесвам, бате, ни мога таа гледам, ама си ми в пъти по-симоатичен от Дългуча и неговите к*рвенски номера и злобни гномчета! За съжаление, Измамниците и Тошко са Навсякъде с БСП и ДПС! Просто не знам, кал чалгопитеците, дето гласуваха за тях, не го разбират, освен, ако и на тях им харесва, което би било нормално за манталитета и ценностите и !

38

Анонимен

преди 3 години

Стига с тая опорка за постовете. Иванов набляга в поста си на най-важното, което е, че с опорката за постовете се покрива истината, че ИТН е креатура на ДПС и целта е да се замаже всичко около разследванията на ГЕРБ и ДПС, Борисов и Пеевски и както искаме там да го кажем. И, че той поне лично(Иванов) няма да се включи в тая игра въпреки вложените усилия да се намери компромис и да няма нови избори.

37

Анонимен

преди 3 години

ДБ искаше политики? Има ги политиките. Защо се месят в назначенията?

36

Анонимен

преди 3 години

Иванов не е в позиция да поставя условия. Или дава подкрепа или не дава, условията ги казват други.