207

Анонимен

преди 3 години

Семето на омразата и реваншизма го пося Радев, не Борисов.

206

стоян

преди 3 години

Обществото иска мутрата Боко Тиквата в затвора.Без справедливост България не може да продължи напред.Рано или късно бай Ставри ще го посрещне.

205

слънчасъл

преди 3 години

Будясъл е по-тежък случай от моя.

204

третият глупак

преди 3 години

ТЪРСИ СЕ!

203

Пешо

преди 3 години

Като бях охрана, Бойко беше началник. Не изглеждаше мутра тогава. После се охрани. Властта разваля човека.

202

кремал

преди 3 години

Хитрому жопу найдьотся пуля с винтом! - на хитро дупе ще се намери коршум с резба!

201

Анонимен

преди 3 години

Обичам да чета коментариите след изказване на Борисов. Истинско забавление. Това е най-известния човек в държавата. Всеки има какво да каже. Като магнит е Борисов. Кумир ! Няма безразличен към него. Няма друг такъв политик-любимец. Може би само бай Тошо го бие.

200

бааа го

преди 3 години

''Идва пандемията, септември ще са не по триста заразени, а по хиляди.''----От филия с мас до вируси, всичко разбира този ''специалист''!

199

Кой му гласува ли?!

преди 3 години

Много хора натрупаха парички лесни по негово време.......

198

Анонимен

преди 3 години

Тоя за какво ни го натрапват, той не може да каже нищо умно. При него всичко е ниво раздумка в кръчмата. Неприятен е. Най лошото е, че сам си въобразява, че той е бил кадърен и не вижда, че сме заорали на дъното и сме на последните места. За себе си добре е пълнил чекмеджетата, но хората мизерстват, а пенсионерите съвсем.

197

Анонимен

преди 3 години

Драстично поскъпване на тока и парното през зимата.

196

Анонимен

преди 3 години

След преговорите на Германия със нейните господари за Северен поток 2, Русия заяви, че след пускането на Северен поток 2, е готова да продължи транзита на газ през Украйна ако партньорите от ЕС предпочитат да доставят газ през Украйна и да плащат транзитни такси.

195

Анонимен

преди 3 години

Представи си какви индивиди са тия дето гласуват за този

194

RONALD REAGAN

преди 3 години

КАМЧАТКА Е ЛЕДНИК И ВУЛКАНИ, СИБИР Е БОРОВА ТАЙГА, СЪС ЗАЛЕДЕНА 9 МЕСЕЦА ПОЧВА ....НИКОИ НЕ ИСКА ДА КОЛОНИЗИРА ЗЕМЯТА НА РОССИЯ..ТАЗИ ЗЕМЯ И КЛИМАТА ТАМ = СА НЕПОТРЕБНИ И ТРУДНИ ЗА ЖИВОТ И СЪЗДАВАНЕ НА НОРМАЛЕН СОЦИАЛЕН ЖИВОТ..ЗАТОВА ХОРАТА ДОРИ ИЗБИРАТ ДА ЖИВЕЯТ В ПУСТИНИТЕ, НО НЕ И В СИБИР ....БЪГЗИ ЗИИГЕЛ НЕСЛУЧЙНО Е СЪЗДАЛ ЛАС ВЕГАСС 1943 ГОДИНА В ПУСТИНЯТА, А НЕ В СИБИР, ИЛИ В КАНАДСКАТА ТАЙГА И ТУНДРА .

193

Бонго Бонго

преди 3 години

Да, Славе Смелият неможе току тъй да оглави държавата, ще прати тоя бушон, защото знае, че Радев замисля президентската република и ще стане повече за срам и позор.Той е хитър Петър. Шпионина Зирка Радев и кучето му Петното Рошко са в идеален сихрон на ужас. Забелязвам само каква лъчезарна усмивка имат руските ракети.

192

Анонимен

преди 3 години

Бойко бе, много си обрато на умен бе !:)))) Кметът на Симитли ли така та е ощасливил ?

191

Анонимен

преди 3 години

До RONALD REAGANДобре, че има кой да му вярва на Байдън. Леко въвежда "новото нормално" и поради тази причина фалшифицираха изборите, за да изгонят непокорния Тръмп.......

190

Аз пък искам много

преди 3 години

да дойдат китайски комунисти със Трудовите лагери и екзекуции за крадливите Бг комунисти.

189

Анонимен

преди 3 години

До Бравос!Абе да ти кажа честно, аз също се съмнявам, обаче поне сме първи в нещо, уникални :)) Като забравя за космическите одисеи на Славчо, Николов ми се струва окей :)) В сравнение с при мата Буци, направо е цвете :))

188

Анонимен

преди 3 години

Боже, как го търпяхме толкова години този неграмотен търбух