540

Србин

преди 3 години

България е православна и славянска държава и трябва да бъде в съюз с Русия и Сърбия. Западът и НАТО се управляват от самия Антихрист. Бог ще накаже България за това .

539

Анонимен

преди 3 години

До 608 В грешка си ,хървати са.

538

Србин

преди 3 години

българите са черноморски сърби. Българите са смес от 90% сърби, т.е. славяни и 10% татари. Българските историци знаят това, но лъжат. Името сърби е старо име за всички славяни

537

Анонимен

преди 3 години

Тези и по детските градини ще тръгнат с камери и микрофони .Ха-ха .

536

Србин

преди 3 години

Македонците са чисти сърби. Българите също са сърби. Татарските българи завладяват славяните на територията на днешна България. Кои бяха тези славяни? Сърби.

535

Анонимен

преди 3 години

Значи през деня може да пцувате, кълнете и мразите другите вулгapoc, ама некой друг като ви го каже се размазвате от истината.

534

Хайде, хайде

преди 3 години

Хайде по спокойно. Република СМ приключи пътя си към ЕС за следващите 20-на години. А до тогава вероятно ще граничим с Албания. Добре бе, що им беше? Сърбия насъсква е ясно, ама Сърбия е нелепа държавица. Даже колкото сме опоскани ще ги вземем за три дни. Руснаците няма как да се намесят че ще стане сложно.

533

Анонимен

преди 3 години

Защо ги отразявате тея македонци, прекалено много внимание се обръща на дребни мишки. Оставете ги да си плямпат, не ги взимайте тука за студенти и не им давайте паспорти , няма смисъл да им правите услуги. Да си живеят живота, да се гушкат със сърбите и албанците, те си бяха една държава и се поддържат. За какво са ни?

532

Щирлиц

преди 3 години

До Анонимен....595... ....Ти от кои си?От ***,или от обратните сиртакита?

531

Анонимен

преди 3 години

свобода за македонците!вие не уважавате нито историята си, нито държавата си. неверници на които престъплението е в кръвта. ромите са по-предсказуеми от вас.

530

Спокоен

преди 3 години

С тия натяквания за фашизъм що ли си мисля, че Италия, Испания (за Португалия е ясно вече) и Германия ще имат много сериозни колебания дали мястото на СМ е в ЕС.

529

Анонимен

преди 3 години

Време е българските държавни органи да се събудят от летаргичния си сън, защото не получават заплати за спане на работното място. Трябва да се направи списък на македонстващите и говорещите лоши неща срещу България със забрана за влизане на българска територия. Същият този списък ще се използва и като основание за бъдещивета за преговорите на рсм с ес и евентуално и за други цели. Ако искат нека говорят.Ако българските органи бездействат ще им искаме оставките.

528

Оффф

преди 3 години

Е добре де, не са ли тотални *** макетата? Ходиха из цяла европа да търсят лоби срещу България, а ние кротко обяснявахме - да няма език на омразата. И опалааа, макетата сами се оакаха. Нали се сещате че това видео вече се е гледало и документирало из ЕС ? Тия сами се вкараха в пътеката на Турция. ЕС ама след 300 години. Ако ги има до тогава.

527

ЧичоМитко отМировяне

преди 3 години

Когато магарето стане мотор, тогава и македония ще влезе в европейския отбор

526

УМЕН

преди 3 години

Хубаво е че има видеозапис. На следващата сбирка на ЕК по въпроса за разширяването на ЕС, това видео се прожектира публично на комисията и ветото автоматично става хилядолетно. По-точно около 1300 години. За поука, размисъл и назидание.

525

Анонимен

преди 3 години

Това пишлеменце само злепоставя македонците които вече живеят в България и се държат като европейци.

524

?!

преди 3 години

Само не разбрах защо границата ни с македония все още не е тотално затворена! Късат се дипломатически отношения, отзовават се де що има служители и така докато този не влезе в затвора! Защото е извършил престъпление според де що има международни закони!!! Ние нямаме какво да губим. Макетата да се оправят! Ама то трябват топки!

523

Анонимен

преди 3 години

Ако имаше истинско ВМРО, както по времето на Ванче Михайлов този майка му студен ще го целува.

522

Анонимен

преди 3 години

Тоя е като Грета Тумберг - мисли се за голяма работа и ръси глупости.

521

Fakt

преди 3 години

Много от нацията ако знаят че първите мюсюлмани в Европа са българите (Волжска България) ще се побъркат,факт е.Ама с измислена история до едно време.