78

123

преди 3 години

Голям рев, значи правилно са го махнали.

77

Начи

преди 3 години

сещам се за един почетен председател на една партия, който ще е и пожизнен...та в този ред на мисли дайте и професора, го оставим до края на дните му... имало и незаменими кадри... всяко нещо има начало и край, излишна и ненужна драма... ореваха орталъка тц тц...

76

Анонимен

преди 3 години

наглец! какво неморално и нередно има в това,ч е са те пенсионирали??? Ти се радвай,ч е не те погнаха...

75

ВСВ

преди 3 години

МНОГО Е АКТИВНА ЧЕРВЕНАТА ХУНТА ТУКА...МИ ЗАЩО НЕ ГО ПТАТИТЕ В БЕЛЕНЕ ИЛИ ДА ИЗЧЕЗНЕ БЕЗ СЛЕДА БЕ МРЪСНИ КОМУНИСТИ-ТЕРОРИСТИ И УБИЙЦИ.

74

Анонимен

преди 3 години

А га яде кифтетата не рива, нъл' тъй?

73

Анонимен

преди 3 години

Кой твърди, че БСП не скачал? Корнелия Нинова вчера излезе с декларация, че не е съгласна с пенсионирането му, потърсете си в нета.

72

няма незаменими

преди 3 години

Абе стига ревахте бе, пенсионират го човека, да не са го уволнили!Докога ще го държат на столчето до бюрцето? Докато си сложи памперси и го хване Алцхаймера ли?

71

Анонимен

преди 3 години

Страшно нещо е лакомията. А това че младите се изнесоха навън, едва ли пенсионерът нещо го интересува. Но то и балъците свършват вече. За да има пенсийки трябва и някой да поработва тука.

70

до бг

преди 3 години

ми като гледаме от БСП не скачат че са го пенсионирали

69

Анонимен

преди 3 години

Ами не е лошо, че Радев маха и хора на БСП.

68

до 66 програмист

преди 3 години

Колега --ти си мислиш ,че да си такси е проста и неплатена работа -- АЗ пък щях да си мисля ,че програмист е проста работа само ,че чета и се запознавам преди да пиша срещу хората ,само се излагаш .Има и ,,прости,, бакшиши които са ти над нивото-- най голямото добро за един човек е свободното време ,в таксито може; да намериш такова и да имаш много приятни хобита .Да ,няма да си богат по-скоро ще си беден ,но си много по-свободен .

67

А.Колев, пасе кози

преди 3 години

Няколко героя от медицинската върхушка- този Тодор, Кунчев, Мутафчийски, и Балтов най-старателен, спореха не за ковида, а какво е ял вчера Тиквоний, съдейки по вкуса на найлото му.

66

azz

преди 3 години

орева орталъка...не рева га лапаше кайметата на тиквата....

65

бг

преди 3 години

Професорът не е гербаджия а от БСП но Герб са го оставили да работи , Радевата банда е решила да го изчегърта, независимо от това че той е научен творец а не държавен чиновник.а пенсиониран творец няма -като няма пенсиониран актьор, художник , скулптор.Що не кажат на другаря Минеков да се пенсионира и даде път на младите.

64

Кики

преди 3 години

Тошо,Тошо и тръгна да ревеш по студията.Имай малко достойнство бре, пенсията голяма па и от гражданските догвори остана достатъчно а стига лакомия.

63

Пенсионер

преди 3 години

Кантарджиев да го направят пазач за 300 лв.на някоя болница.Да види другите пенсионери как работят болни ,за да могат да си купят лекарства,кофичка кисело мляко и хляб.

62

Анонимен

преди 3 години

препоръчвам на министъра да си пусне записите от студията на БНТ, БТВ и Нова през последната г. и който доктор се е явил там овече от 3 -пъти - след Ментарджиев...

61

Анонимен

преди 3 години

Много неща сътвориха, като се почне от къртене на пейки, КПП, и особено като замениха плътния шал и кърпата на устата с един купешки пар.ал, носен от някои с месеци в задния джоб. И как да им вярваш на измишльотините? И този пар.ал пазел повече от шала. Смях...

60

Анонимен

преди 3 години

дедото се надявал като Цола да кара до 90г., ама не му с е получи схемата и сега едва ли не природно бедствие станало! Много е сладко там горе! Ето и началникът му Боко 12 г. не се наяде с тия милиарди, дето ги прибра, за още се натиска!

59

Анонимен

преди 3 години

Това е ясно защо се случва. Дано Мутафчийски и другите като Балтов на пример да си тръгнат.Пр.Мутафчийски направи Военна Болница достъпна само за определен кръг от хора.Влизането там е като в база на САЩ или на Русия,а не в болница.Много труден е достъпа.Това е болница в ЕС,а не в България през комунизма.Там има натиск върху лекари.Махнете проф.Мутафчийски и Балтов.