78

Анонимен

преди 3 години

Другаря Си Дзинпин потрива доволно ръчички и чака кога Русия ще се насади на пачите яйца в Украйна за да и прилапа Сибир.

77

ан

преди 3 години

преди време путин им го каза на американосите изключителните според обамаако си въобразяват ,че войната ще се води на чужди територии се лъжаттози път ще има една ракетка и за подстрекателите

76

Анонимен

преди 3 години

"след като Русия предупреди, че сериозна ескалация на конфликта в Донбас може да унищожи Украйна"Само да имат късмета руските поганци да нападнат Украйна със сигурност ще има унищожена държава но това ще е Русия а не Украйна.

75

Анонимен

преди 3 години

Доколкото съм запознат НАТО е организация в която...------------Ами запознайте се изцяло, че да коментирате по-точно!

74

Нато на тор!

преди 3 години

нещата са повече от ясни запада е във тотален колапс по всички направления и единственото ,нещо което могат да измислят е война ,това е истината готвят ни война ,и ние естествено ще сме в ролята на пушечно меса на западните окупатори!Не забием ли камата във всеки натовски предател ще бъдем унищожени!БЪлгария трябва да прегази нато и шпетата им колна тук а,това е единственият ни път за оцеляване!

73

Калеко Алеко

преди 3 години

До *** Комунист ... Англосаксонците не понесоха загуби в Сирия, там падаха руски самолети, руски хеликоптери, я някои от тях бяха свалени от самите сирийци когато стреляха по израелски самолети но като по чудо улучваха руските братми ... Като се има превид че Раша воюваше с гражданското население в Алепо, тези загуби бяха особено показателни за възможностите и...След като ИД беше сразена, англосаксонците нямаха работа там, оставиха путин да се съешава с Башар под контрола на Израел и Турция

72

Анонимен

преди 3 години

И русия отдавна не изпълнява договора от Минск

71

Пян_Гъ

преди 3 години

Една от причините за неизбежния провал на Запада/САЩ (казвам го със съжаление!) е ИЗНОСА НА "ДЕМОКРАЦИЯ". Всяка система/държава/институция, която раздава правосъдие ОТВИСОКО/НЕПОГРЕШИМО, накрая се проваля. Особено когато продължава да го прави по навик без достатъчно обезпечение - финансово, икономическо, военно. Русия е напред във военните технологии, Китай е завзел хайтека (остават само микрочиповете) = НОВ СВЕТОВЕН РЕД БЕЗ ЗАПАДА (но и без нас, БГ, това е проблемът!!!)

70

Анонимен

преди 3 години

Американски войски ще влязат в Украйна когато Украйна бъде приета в НАТО.В други държави, които граничат с Русия и са членки на НАТО американците разполагат техни войски и Путин мълчи като... като Путин.

69

бай Лазо

преди 3 години

Пъчат се Чeбypaшките...Напинят се кат *** на бyца,ама най-много гaщитe да нацапат!

68

pich

преди 3 години

Когато Байдън стана президен, един коментатор рече: тежко и на Украйна, тези ще я пропилеят ... Е, започва се май.

67

Анонимен

преди 3 години

Кой по какво и как ще бие Боби ще разберем скоро. Но не бих заложил в ефбет на руснаците, въпреки солидни коефициент

66

Руснакът си е тъпак

преди 3 години

Ха-ха-ха, припари им на червените *** в Москва. НАТО няма да праща войници ще им прати само дронове които се управляват чрез сателити. Войниците на НАТО изобщо няма да са в Украйна, ще си стоят на климатика в кабинетите в САЩ и Западна Еврапя и ще трепат колхозници и крепостници от хиляди километри. Турция и те щяха да направят същото ако имаха сателитно управляеми дронове в Карабах. Ердоган ги е нарамил до една одина Селчук Байрйктар да оборудва турските дронове със сателитно управление.

65

реалнафантазия

преди 3 години

Говори се че Турция иска да спре достъпа на военни кораби на Русия през Босфора... истина или лъжа? :)

64

бай Ставри

преди 3 години

А ВСВ кой я започна а чepвени ***?

63

Анонимен

преди 3 години

Цигком американските войски са си и до днес в Сирия. Питай оперетните певци от Вагнер.... Оп май няма да получиш отговор по обясними причини :)

62

Анонимен

преди 3 години

Значи викаш Македония. Ми да вземем и ние да отцепим Охрид и езерото по кримски почин? Или пък Турция да си анексира района около Кърджали?Еййй азиатското мислене няма оправия

61

1234

преди 3 години

Русия може да си струпва каквото иска на нейната граница. Украйна не е в нато така че да мълчат... Русия и Китай ще смачкат плитките шапчици, няма да има прошка тоя път...

60

Пян_Гъ

преди 3 години

Украйна е руската МАКЕДОНИЯ - "езиково" и "етнически". Въпросът за претенциите на Русия към Украйна е абсурден - естествено, че искат да си приберат "Македонията" и да няма там натовски ракети. Представяте ли си Русия да отцепи Калифорния и да набута там войски и ракети с/Вашингтон? Същото е, кой за какво се чуди? Всеки връзва ***. Това е обективно, без да съм фен нито на Путин, нито пък на Байдън. Аз си гледам БГ. Нали с Горбачов се разбраха НАТО да не се разширява? Какво стана после?

59

Калеко Алеко

преди 3 години

Жижи е бита карта, ще се поребчи докато някой не го изненада изотзад в соплото, както направи Ердо със злополучното му СУ, после ще свие перки ... той да си гледа бензиноколонката, че оттам ще дойдат същинските му проблеми, че от там ще трябва да плаща и на зелените човечета, и на лекарите, и на учителите, а ако спрат постъпленията на доларите и еврата, рублата още повече ще изтънее и ще бъде заместена изцяло от продоволствени копони, като по времето на товарищ сталин ... !!!