243

Анонимен

преди 3 години

12 години (15 ако сте от София) Борисов стигат.

242

Май, май

преди 3 години

Тя затова е изпратена там-да се заяжда. Да видят хубаво колко й е акъла даже и тези, които още не са я преценили. А премиерът защо не дойде лично на Шипка? Сигурно пак има важни инспекции. По такива места, където може да усети "любовта" на хората хич не се появява. Друго си е да ходи по предварително режисирани маршрути. Не чух и не видях някой да й се радва обаче на Караянчева . За разлика от появата на президента. Хората викаха "ура" и го поздравяваха. Изводите всеки да си ги прави

241

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 255Ем само БНТ не е под 100% контрол над някоя партия или бизнесмен. Какво имаш иначе:- Божков ТВ, Пеевски ТВ, местни кабеларки дето са я на Валеркта, я на братчеда и на Слави Трифонов телевизията, дето си имат тяхната си политическа агенда.

240

Анонимен

преди 3 години

Ами Баце кога ще го видим на Шипка или джипката не може да го качи до там.....

239

Анонимен

преди 3 години

Кратка и силна реч на президента! Позор за тези, които се опитаха да забранят честването на Трети март на Шипка.Някои политици вече не могат да си покажат навън физиономиите и облъчват народа само от Фейсбук!Да живее България!

238

Велик

преди 3 години

Радев, браво поклон пред героите и смелостта ти отново да им кажеш истината в очите.

237

Анонимен

преди 3 години

Ще имаме "миноритарно" правителство май-май. Нито ГЕРБ, нито БСП ще имат нуждните гласове. Вариантиет са следните:1. ГЕРБ + ДПС, които ще гласуват, "за да запазят стабилността", но иначе ще са "опозиция", заедно с подкрепата на каквото псевдопатреотин се намърда.2. БСП + ДПС, които ще гласуват, "за да запазя стабилността", но иначе ще са "опозиция, заедно с "Мая и компания".И ще видим "Има такъв народ", защото ако реално са трета сила, игрите ще станат сериозни там.

236

Помнещ

преди 3 години

Тази.Не знае кога да спре! Малко ви остана!!!

235

Така е

преди 3 години

Вярно, че ПеКаПето беше от някакво ямболско село, ама тя реши да опозорява кърджалийци като се представя, че е от там, а вероятно просто е продухала някой кърджалиец и е решила, че вече не е ямболска ***!

234

Анонимен

преди 3 години

Само БНТ се осмели да излъчи думите на Президента Радев на ШИПКА .Силни думи от достоен мъж.Моите уважения.Нека видим реакцията на мисирките и смукачите сега.

233

Анонимен

преди 3 години

До Гнус"Провинциалния и произход"Тоооо целия ГЕРБ е от там. Време е за ценз при висшите държавни длъжности, май-май ...

232

Анонимен

преди 3 години

До ГнусЗащо, според мен отношението на българите към нея е много добро. Тя е изключителен професионалист.

231

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта кога ще излее поредната *** от Шипка. Той опозори всики светини на българския Народ със своите черногледи, злобни и лицемерни дитирамби, че хората се отвратиха от него.

230

Гнус

преди 3 години

Тази горда кърджалийка не може да се представи дори какво е отношението на българския народ към нея. Провинциалния и произход и зловещия селски манталитет на хваната от балкана завършена високопланинска *** и силно ограничен капацитет не и позволяват да види реалността, а именно - силното негативно отношение на народа съчетано с доза агресия и огромно отвращение. Срам, че тази някога е била председател на българския парламент...

229

Някой си

преди 3 години

Тя нека си джафка, кой ли й обръща внимание изобщо. В безсилието си пак прави и говори неадекватни неща. А за Радев, под достойнството му е да се занимава с нея.

228

До ПКП

преди 3 години

С такива изказвания ще намалиш процентите за твоята партия, ***, ама че си проста!

227

Анонимен

преди 3 години

Ако имаше поне грам ДОСТОЙНСТВО, щепе да си подадеш оставката и да се обявиш против Бойко Борисов, но защото си едно жалко и смачкано същество, ти се лепне още по-силно за него.

226

...

преди 3 години

Импотентният ***, или така наречен президент да хване първия еднопосочен полет за Москва.

225

Х

преди 3 години

До АнонименНапълно прав сте. Само един безсрамен човек може да се държи така нахално и просташки. Караянчева, изтъпанила се на святия връх, от ранни зори заръси простотии, с к. за стотен път потвърди, че е една ***. Колко прозорлив е бил Борисов, давайки й това грозно прозвище.

224

Жълтопаветник

преди 3 години

Ъъъъ, пеша ли трябва да отиде президента на Шипка или може и с метрото? А да, забравих, метрото го отнесе реката.