203

Анонимен

преди 3 години

Броя на жилищата в българия по статистика на НСИ са 3 970 719 Х 500 лв са 1985359500, или близо два МИЛИАРДА лева които определени частни компании ще получат от българските данъкоплатци, под формата на държавно изискан "данък", като отказа за заплащане ще бъде преследван от държавните органи... Нека да се басираме чии ще са компаниите на оценителите и колко ще е чистата печалба на апартамент.Чакам скоро да ни таксуват вдишванията със касов апартат свързан към НАП.

202

баба мара

преди 3 години

да се плати с парите които ще идват от европа и за които ни писнаха ушитестига сте ни тормозили с паспорти водомери както санирате без пари така издаваитеи тези документи аз го разбирам въпроса така че ще напълним чекмеджето нанаши фирми които уж нещо ще вършат следващото нс да отмени тези прос=тотии

201

Анонимен

преди 3 години

И ако имаш 2 апартамента и селска къща ще те обръщат с няколко хиляди бе ей!

200

Анонимен

преди 3 години

То нали с триста лева пенсия след храната и лекарствата ще останат пари и за 3-5 лв.на м2...

199

АнонимеН

преди 3 години

БОРИСОВ Е НОВА ФОРМА КОМУНИСТ КОЯТО НЕ СЕ КЛАНЯ НА РУСИЯ НО СИ КРАДЕ КАТО ЗА 2-*** КОМУНИСТИ!БЪДЕ ЛИ ПРЕИЗБРАН ТОЗИ ЗАКОН ОСТАВА И ОЩЕ ПО 10 КОЖИ ЩЕ БЪДАТ СЪДРАНИ ОТ ЕЛЕКТОРАТА ТОЧНО КАКТО СТАНА СЛЕД КАТО БЕШЕ ПРЕИЗБРАНА ФАНДЪКОВА КОЯТО ОБЕЩА ДА НЕ СИ ВДИГАТ ДАНЪЦИТЕ И ВЕДНАГА ЩОМ Я ИЗБРАХА ГИ ВДИГНА!

198

Гледна точка

преди 3 години

До 2022 година има много време.Тези кожодери които се чудят как да събират пари от народа вече ще са на топло и проветриво където от години им е мястото.

197

Анонимен

преди 3 години

Тука става въпрос за милиарди!

196

Анонимен

преди 3 години

Домоуправителите ли ще ги събират?! Смех, то за чистачка не може да се съберат 200лв, те по 500лв на апартамент ще събират, за да дойде някой за 1 минута и да види, че има стени. Тея пари ще се събират до 2079.

195

Анонимен

преди 3 години

Кога Доган си събори сарая в Бургас тогава и аз е дам..

194

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 200Бъди честен докрай - паспортите нищо няма да променят. Хората ще продължават да си правят преустройства и след смешната, излишна паспортизация. Второ, и след 2007-*** се строят абсолютни, грозни недоразумения, които минават в общините, ако са на правилните хора. Трето, как виждаш видоизменение на вече окепазените блокове? Идват, оглеждат, издават разписание и кво? Бедният човек магически се сдобива с няколкостотин хиляди, за да си построи блока наново ли?Пълна безсмислица е това!

193

АнонимеН

преди 3 години

ИЗОБЩО НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ, ЧЕ БОРИСОВ МИСЛИ ЗА НЯКОЙ ДРУГ ОСВЕН СЕБЕ СИ!!!ВДИГНА ТАВАНА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ И ИМ ДАВА ПО 50 ЛЕВА ЩОТО ПУБЛИЧНО ОБЯВИХА, ЧЕ ОСТОВНИЯ МУ ЕЛЕКТОРАТ Е ОТ ПЕНСИОНЕРИ НЕ ИСКАЩИ БСП НА ВЛАСТ СЪСИПАЛ ИМ ЖИВОТА!ТЪЙ, ЧЕ ТОЙ Е ДАЛ НА ВЕРНИЯ СИ ЕЛЕКТОРАТ САМО ЗА ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ И ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ИЗТОЧВА ДЪРЖАВАТА В ДЖОБОВЕТЕ СИ ТОЧНО КАТО ПЪРВИЯ МУ МАНДАТ!

192

Анонимен

преди 3 години

Аз нямам проблем да се бръкна тия пари. Въпросът, който аз имам е - кой ми дава гаранции, че тези 500лв наистина ще имам техническо обследване, а не просто некви мазни чичаци, дошли, погледнали, подписали се и айде - чао.А утре като стане проблем, никой да не им търси отговорност. Това питам. Кой ми дава гаранция, че тези 500лв, няма да са за една безполезна хвърчаща хартийка.

191

Анонимен

преди 3 години

И какво се оказва - някой дядо от забутано село ще трябва да плати над 1000лв за паспорт на къща, която не струва и толкова, защото няма кой да я купи...

190

Анонимен

преди 3 години

До СумаВсички болкоове и къщи преди 2007 ще трябва да си извадят технически паспорт. При блоковете преди 1980 ще е по-прсот, защото няма да се правят изчисления.

189

Анонимен

преди 3 години

Тоз кой го е писал тва нещо има ли хал хабер как се изкарват с работа 500лв. Те тия тез пари за нищо ги нямат аз де не ги бера от дърветата.

188

Анонимен

преди 3 години

А на догансарай ще направите ли технически паспорт? Или понеже са незаконни и те ще минат метър?

187

Анонимен

преди 3 години

Долу ГЕРБ!

186

Сума

преди 3 години

В крайна сметка кои апартаменти трябва да имат паспорт - преди или след 1980 г.?

185

АнонимеН

преди 3 години

До Долу ЕСКОГО ЛЪЖЕШ ТИ ***!!! НЯМА ИЗИСКВАНЕ ОТ ЕС ЗА ПОДОБНО НЕЩО ИМА ЗА ЕНЕГРИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ КОЕТО Е СЪВСЕМ ДРУГО!!!В ЕС НЯМА ПОДОБНО НЕЩО НИТО В ГЕРМАНИЯ НИТО ВЪВ ФРАНЦИЯ!-----------------ТАЯ ГЛУПОСТ Е ПРИЕТА ОТ СТАНИШЕВ И ПРОДЪЛЖЕНА ОТ БОРИСОВ КОЙТО Е ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ ЛИЧЕН КОМУНИСТ КРАДЕ ЗА СЕБЕ СИ

184

Анонимен

преди 3 години

До 199Еми хубаво, днес ще ми нпаравят технически паспорт, а аз утре ще си бутна стената в нас, как ще разберат, че съм я бутнал?