67

Анонимен

преди 3 години

Всеки който се осигурява в НОИ трябва да си получава 100% от това което му се полага. Не знам защо от правителството решиха тези които са си направили допълнителна пенсия в частен пенсионен фонд трябва да им намаляват пенсията която ще получават от НОИ. На какво основание??? Нали целта беше именно в добавката да се вдига стандарта на българина. Половин милиард лв. са прехвърлени от ЧПФ към НОИ от уплашени хора. Ами това е държавен рекет към ЧПФ да се намали дефицита на НОИ.

66

Анонимен

преди 3 години

ТЕ ДА МЪЛЧАТ ГЕРБ С ТИЯ ПАРАЛЕЛИ,Ч Е НЕ СЕ ЗНАЕ ТАЯ ЗИМА ДАЛИ НЯМА ДА НАДМИНАТ ВИДЕНОВ...

65

БАБИКЯН

преди 3 години

До Реални предложенияда вземем да излезен от НАТО, защото без техника ПРОСТО ще НИ изключат

64

Реални предложения

преди 3 години

Давам две реални предложения за вдигане на доходите. Първо- тотална забрана на порнографския ни футбол! Така годишно ще се спестят милиони от заплати, хонорари, треньори, трансфери, терени и т.н. и няма да берем срам ,че Косово ни бие насред София! Второ- тотално затваряне на Мин.на отбраната- с такъв министър е още по-голям срам от футбола ни да имаме такова министерство и да харчим милиарди за никому ненужни самолети! И без това- не са решили-не са ни превзели кой и да е!

63

Анонимен

преди 3 години

Почне ли някой да се бори за социална справедливост,за братство,равенство и т.н.,и нещата стават страшни!Задължително!

62

От БАН

преди 3 години

Ще ти кажа защо никой не "избега" в Русия, господин шоп. Защото в Русия мигранти не се търсят. Русия си има политика на предимство за местното население, не внос на афганистанци, кюрди или *** гамбийци. Не си мисли, че не искам да живея в мегаполиса Москва и да вземам средната за този град заплата от 2-3 хиляди долара. Просто не ме искат там. Междувпрочем и в Япония не се търсят гастарбайтери. И там ли са ***?

61

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

до неразбралитеСоциализма ни беше руски, руснаците ни го наложиха и ни държаха изкъсо, да го изпълняваме.Ако бяха ни осавили сами да го градим, до НЯКОЛКО ГОДИНИ, щяхме да фалираме !!

60

реалнафантазия

преди 3 години

То и сега не е много за смях... как ви звучи 125 евро пенсия и 305 евро заплата? :)

59

К

преди 3 години

При ГЕРБ може и да не са големи пенсиите но все пак се увеличават всяка година до колкото това е възможно.А ако БСП дойде на власт изобщо няма да имате пенсии. Ще фалират държавата точно за 3 месеца. Този филм вече сме го гледали!Затова не вярвайте на лъжите на *** и си гласувайте за ГЕРБ защото само те работят за вашия интерес.

58

само питам

преди 3 години

Само искам да знам едно-слез революционната, новаторска, гениална програма- да върнем българите от чужбина срещу хиляда лв.-колко българи се върнаха ?Защото да си губим времето с безсмислени простотии и да плащаме на разни хора да мислят подобни тъпотии-си е направо престъпно!

57

Анонимен

преди 3 години

До От БАНАха Политбюро ти е помогнало, а не баба ти на село със 40 лв пенсия да ти прави буркани и да гледа зарзават. Я питай баба си как е копала в ТКЗС-то за 15 стотинки надник по 12 часа на ден и що пенсията и е била 40 лв.

56

Анонимен

преди 3 години

Радев ке падне !

55

Фигурант Радев

преди 3 години

Фигурантът е клиент на прокуратурата - остава му по-малко от година имунитет .....

54

мечтай си

преди 3 години

До Анонимен 57Мечтите са безплатни,***!

53

Анонимен

преди 3 години

Гербавите заминават в затвора! Където им е и мястото!

52

Как пък

преди 3 години

никой от тия отявлени БСП специалисти не дръпна да избега в Русия. Всичките бегат я в Швейцария, я в Англия , я във ФАЩ и дечурлигата там си пращат да се учат на социалност и социализъм. А ние тука им сърбаме попарата, че и революциите им търпиме!

51

:))

преди 3 години

До ДДДИма,аз съм един от тях!А ти сигурно си от тия дето вярват на БСП!?Познах ли?

50

Анонимен

преди 3 години

Хаха пенсии 3 долара, като че сме бавно развиващи се, пенсии 3 долара дойдоха от цветната революция 2бр и местните юди от всички партии без изключение. При нормално развитие без външна намеса, няма режим добър-лош да оклепа нещата толкова. За сведение всички форсмажори от спирането на тока до фалити на банки са следствие от външна намеса (Венецуела) и пипер от местни юде.

49

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

48

СТОЙО

преди 3 години

взимам 1289лв, а през 2008 взимах 420лв за почти същата позиция, никой не ви кара да работите за 700! Като не сте образовани, не може да имате претенции заплата 1000...нека хейта започне сега...а за справка касиер и аранжор в голям супермаркет започват от 1200-1300, всяка лелка може да реди домати и да цъка на каса