110

Диана

преди 3 години

До Терсенетоне се заяждай за турците - те са способни хора, но с сбъркани мозъци. Не случайно нашите прадеди са ги оставили в България! Ако турците се освободят от религиозните си догми, цена няма да имат...Те дори не са нционалисти в момента - просто търсят загубеното си място под слънцето и се лутат като патки без глави насам-натам като всички мюсулмани между другото...Корана е нещо грешно. Например там е важно отмъщението, което те закотвя в миналото и те дърпа назад...Няма прошка при тях..

109

Анонимен

преди 3 години

Льжа;Дай извор че точно така завьршва.А за арменеца фашист нито дума. То така ли си живее в чужд дом.

108

Терсенето

преди 3 години

До Ердоган ВеликолепниНе забравяй луните на Сатурн, Уран, Нептун, Плутон и пояса на Кайпер. Всичкото това ще е турски каганат. Фесовете да сте изобретили нещо друго освен чаламбата?

107

Диана

преди 3 години

Ето какво казва 2002г Гайдар Алиев - президент на Азербайджан .:говоря за периода когато бях първи секретар.помагах много тогава за развитието на Наг.Карабах.През това време се стараех да изменя демографията там. Там искаха ВУЗ. Всички у нас бяха против.Аз помислих и реших да има ВУЗ при условие, че бъде с 3секции:азербайджанска, руска и арменска. Открихме го.Азербайджанци от близките райони изпращахме не в Баку а там..С такива мерки се стараех там да има повече азербайджанци и по-малко арменци

106

пущиняк

преди 3 години

До анонимен 216,Не ги подценявай арменците- те, в случая няма какво да губят! Като почнат да гърмят и палят азерски нефтени кладенци- ще видиш. Може пък и някое атентатче по курортите на Турция да спретнат, че да се поизплашат малко туристите!

105

преди 3 години

"исторически травми" ! Брей, колко полит. коректно са го написали. Можеха направо да кажат, че арменците ги е страх от втори геноцид, но партията не позволява.

104

Анонимен

преди 3 години

Българин и акъл,това са две несъвместими неща. Нетипично за племе с робска психика.

103

Диана

преди 3 години

До Анонимен 197Всъщност, грешката тук е на СССР, същата като с Кримския полуостров...Руснаците просто окупираха Крим и дават сега пример на арменците, явно...Не могат така да се делят земите по света - земята има своята история, тя е живота на хората там - не можеш просто да драснеш на картата и да зачертаеш всичко това, да изтриеш миналото...Според мен, този въпрос трябва да се разгледа на световно ниво и да се поправят всички подобни грешки, а те са много-не само там и при нас! Навсякъде!

102

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 197,Я пак погледни картата- през къде Турция има пряк достъп до Азербайджан? През Иран ли, или през Грузия. Тук, все пак, става въпрос за основната територия на Азербайджан, а не за азербайджанския ексклав Нахичеван!

101

Медиите мълчат?!

преди 3 години

Посланикът ни в Пакистан Александър Парашкевов е отзован само година след поемането на длъжността заради смущаващо поведение и далавери, несъответстващи със заемания висок, дипломатически пост.

100

......

преди 3 години

До EL TURQOАрменците са нация, която имат много хъс. Те са готови да си дадат живота за да си запазят тяхната територия. В момента ВСЕКИ ДЕН ПО СТОТИЦО ДОБРОВОЛЦИ от цяла Армения отиват да воюват. Но все пак няма как да де бият сами срещу Турция и да имат шанс да спечелят. Но въпреки това не се отказват. Само днеска има загинали във войната 40 човека със средна възраст 20 г. Не подценявайте този народ. Той през годините е показал, че когато трябва винаги са единни.

99

Анонимен

преди 3 години

елтурко, страх ли те е много.страхувай се, има защо.такава ви е природата и без това.От какво да ме е страх? Ние от страх си имахме империя на 3 континента. А вие от смелост сте били и си оставате вечните роби.

98

ФАКТ !

преди 3 години

Турците са световни шампиони по наглост(гьонсуратлък). Техният бивш президент Тургут Йозал твърдеше, че Омир бил турчин-Омур, а пък Агамемнон - Ага Мемнун. И ако все пак християнските народи не се справят с наглия ислям, това ще го направи Китай. Тази древна цивилизация знае как да се справя с диваците-без излишни приказки !

97

Диана

преди 3 години

Проблемът там върви от векове! Арменците сигурно им е писнало и са решили веднъж за винаги да сложат край на този проблем. Истината е, че по времето на СССР азербайджански оговорни лица са заселявали съзнателно азербайджанци там - нещо като както сърбите за заселвали Македония със сърби...А Нагорни Карабах е бил присъединен към Азербайджан от Сталин. Днес арменците не могат да приемат мюсулманските табиети на Азербайджан..Поредна война заради мюсулманите и тяхната агресия към света...

96

Терсенето

преди 3 години

Е аз руснаците много добре ги познавам. Надменни със самочувствието на велики, но готови да си дадат и последната копейка ако си се сприятелил със някой от тях. Но е фатална и последна грешка ако си им враг.

95

Анонимен

преди 3 години

ф16 не може да бъде разположен на толкова малка територия като на правителството на Либия и Ердоган .Или ще наруши въздушното пространство на Тунис или ще бъде свален от Хафтар .Все пак това не е маневрен самолет като миг 29 .Просто не е възможно да бъде разположен на толкова малка територия един толкова зле маневрен самолет. ПВО то е свалило миг 29 .Там терена е много равен постинен и е трудно да се скрие самолет.

94

EL TURQO

преди 3 години

Арменците много говореха, обаче сега бягат като мишки.

93

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 176,Виж сега- там, където има големи природни богатства или е организирана голяма икономическа единица с определена цел си има сравнително големи градове. Относно Мурманск- не знам колко добре се живее там, ама населението му от 20-30 години насам постоянно намалява! Имай предвид, че през тоталитаризма не е било толкова лесно да се изселиш от даден град. Още по-фрапантен пример е град Воркута, където днес с едни 3хил. ? можеш да си купиш тристаен апартамент.

92

Анонимен

преди 3 години

падна на15 стинки скоро турците няма да имат пари за тоалетна хартия ,но няма и да им трябва ,защото ще се питат къде *** гладните!А БГН като е стабилен какво? Българите пак сте гладни отивате да слугувате на Ханс, Мишел и Джон. Добре, че е валутният борд иначе БГН и една стотинка няма да струва.

91

Tyrkish gasterbiter

преди 3 години

падна на15 стинки скоро турците няма да имат пари за тоалетна хартия ,но няма и да им трябва ,защото ще се питат къде *** гладните!