172

анонимна

преди 4 години

Що не си стоиш в чужбина и да спреш да плюеш българките? Известно ли ти е, че има всякакви? Кой знае дали не се снишаваш пред прехвалената чужденка, ама много знаеш във форума.......

171

Анонимен

преди 4 години

Ало, Методий.....

170

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСоциалните пари са смешни суми в България,с тях не можеш да си платиш сметките или купиш нещо,но ако ги няма,ще скочи престъпността до небесата и ще страда цялото общество!Те не са проблем.

169

Защо ли?

преди 4 години

Самият свят е объркан, не е само в България, но за да се оправи тази статистика роля има и държавата, както и всеки един мъж или жена. Но за много хора не е добре да имат деца, а точно там е проблема, че тези, които трябва да бъдат кастрирани имат и създават некачествен материал, а тези, които трябва и заслужават нямат.

168

Защо ли?

преди 4 години

Западното влияние се отрази зле и на двата пола, а вече не са само два пола, както ни учи теорията за джендъризма и демонстрацията й с прайдове. Освен това почти няма свестни хора вече в този супер модерен свят, и при мъже и при жени положението е трагично, както пишете за меркантилните жени, не забравяйте и за мамините синчета недорасляци, с нааканите *** до минимум 45 години, за нехранимайковците, който бият и убиват по-слабите от тях, наркомани, пияници, *** и така нататък.

167

Анонимен

преди 4 години

И колко години вече се раздават социални помощи? Това промени ли демографията? Няма страна в света в която социалните помощи се довели до бум на раждаемостта, даже ефекта е точно обратния.

166

Хмм

преди 4 години

Защото няма уважение! Всичко ви е за парите и за първичния секс. Никой не иска да отстъпи. Когато се научите да уважавате другарчето ви и то да уважава вас ще видите, че децата са невероятен подарък. А най-якото ще е като станете на 70 и да няма кой едно здравей да ви каже. Тогава, когато последните дни ви дойдат най-много ще съжалявате! 99% от вас няма да са милионери да можете да си почивате някъде, а ще сте в живия ад и ще искате да приключите възможно най-скоро

165

Анонимен

преди 4 години

Защо в този сайт нито дума за Божков и неговите комикси,поради какво се срамувате една малка статийка ей тъй от кумова срама!?Не искате ли да видите как народа ще защити своя вожд от клеветите Божкови!?

164

Анонимен

преди 4 години

До ЕкспертаБългарите сме конен народ, трябва винаги да сме в движение и да търсим нови земи и приключения.

163

Анонимен

преди 4 години

Българката е меркантилна и се има за принцеса ама принцовете си търсят чужда принцеса затова българката си търси чужд принц и така докато закрием тая държава

162

Анонимен

преди 4 години

Жените се сещат към 35, че искали деца, обаче кладенеца пресъхнал и се почва ходене по мъките с инвитро и тн, а преди това щяла да си развали фигурата, кариера щяла да прави, искала да си поживее и тн простотии. Мъжете когато лапнат тогава са готови за деца и въобще каквото им каже че иска жената.

161

Анонимен

преди 4 години

Българките са материалистки простаци също и мъже простаци има затова всички емигрират и мъже и жени

160

До 163

преди 4 години

Прав си , само,че виж този сайт в този сайт всеки ден се реклаират разни пушили,пили, лесбийки ,*** , материалистки и тнт битието на целия народ е такова

159

Анонимен

преди 4 години

Българката не става за нищо. Меркантилна, нагла и мързелива. Само чака издръжка от мъжа. Ориентирайте се към чужденки, там шансът да намерите нещо читаво е по-голям.

158

Анонимен

преди 4 години

До ЕкспертаБитието определя съзнанието,тук средствата не играят роля,както казват "с какъвто се събереш такъв ще станеш", това,че ти си бил(а) в среда в която са те научили или си видял само това,не означва,че няма и други светове и възгледи,друг вид съзнание!

157

Експерта

преди 4 години

На мода са коне кучета животни третополови и тнт живота им е купон а не друго емигрират

156

до Ванка

преди 4 години

Какви лузери, бе Ванка. В България бях безработен и беден, да, никоя жена не ме погледна. Да, лузър бях. Само че защо като емигрирах и си намерих работа, спечелих пари, намерих си нормална жена и вече не съм лузър? Утре пак мога да стана лузър, не се знае животът какво ми е подготвил. Животът е колело. Днеска си горе, утре долу. Не използвай такива думи. Утре ти може да си лузъра, колкото и да не ти се вярва. Животът може да ти е подготвил всичко. Затова жената не трябва да гледа парите.

155

Анонимен

преди 4 години

До ВанкатаЖените и мъжете днес ги мързи и искат да си живуркат без да се напрягат, без да поемат отговорност, ей така ден за ден и купона да върви. Младите хора като цяло нямат стремеж да създават семейство и деца, те смятат това за ненужен ангажимент, нещо което ще скапе живота им, а най-странното е че така са ги възпитали родители им и обществото, което сега се вайка шизофренно че нямало деца. Просто семейството днес не е ценност.

154

Експерта

преди 4 години

Жените си го слагат с коне и кучета а мъжете емигрират да търсят чужденки а някой го слагат на животните си ако фермери

153

Анонимен

преди 4 години

До До 157Така е , но не е лесно да намериш такъв човек.