37

Вече

преди 4 години

Юдеите не Управляват Света - Новата БогоИзбрана Раса е на Китайските Комунисти! Кръвта на СиЗинПин е Божествена!!

36

Анонимен

преди 4 години

До АнонименХитлер е агресор и масов убиец,включително и българи са загинали през немското управление в България,не може масов убиец да ми стане симпатичен,трябва да си някой психопат,че да ти харесва Хитлер.

35

Анонимен

преди 4 години

Тия прекаляват с угризенията

34

Анонимен

преди 4 години

Добре де, 75 години обяснявате как Хитлер бил грешал. Да оставим е малките подробности че НЕ Германия подпалва война та.... Но как бихте си обяснили страхът и милиардите които хвърляте за да промиете мозъците на европейците и то НЕУСПЕШНО! С какво ви плаши Хитлер толкова??? Нима въпросите които задава не са състоятелни и не важат днес. Победителите пишат историята... Но истината винаги излиза наяве.

33

юбералес

преди 4 години

Да оставиш детето си в детската градина, да отидеш на работа за осем часа и 40 часа седмично, да получаваш висока заплата, да имаш отпуск 20 дни, болнични, майчинство, здравна и социална осигуровка, безплатно образование, защита на частната собственост. - това е националсоциализъм. А нацизъм е американска измишльотина, дума, която не бяхме чули до 1945г.

32

Анонимен

преди 4 години

За справка. Човек РОДЕН В ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА НА ВОЙНАТА сега е на 75 години. ТЕзи които са били на 5 или повече, сега са на 80 плюс. С дурги думи, от сегашните поколения които управляват Германия и живеят в нея последните две три нямат никакви спомени за войната. Дотам със спомени, вина и прочие глупости. Само промити мозъчета (подобни на нашите "млади социалисти" които си искат Комунизма защото тогава е било "по-хубаво", без да имат идея), още оправдават лични провали с тия идеологии.

31

Анонимен

преди 4 години

До 2-те СВЕТОВНИ ВОЙНИЗа първата световна война знам,че англичаните я започнаха,за втората не знам кой я започна.

30

GG

преди 4 години

До 29Всяка държава и народ мечтае за това, което е мечтал и Хитко, но никой не иска да си го признае.

29

Китай е Велик

преди 4 години

Германия е Китайска Колония - всичко в Германия е собственост на Китайската Комунистическа Партия!!

28

Анонимен

преди 4 години

Хитлер умря - дали от естествена или неестествена смърт,но нацизма никога не си е отивал!Историята трябва да се помни,за да не се повтаря!Но защо не напишете за концлагерите в Талергоф и другите от ПСВ,щото немски концлагери е имало и тогава,но нищо не се казва за тях.

27

Анонимен

преди 4 години

Глупави германци англо-саксонците ги насъскаха срещу Сталин за да се самоунищожат, но Сталин оцел и после със западняяците си раздели Германия.

26

Анонимен

преди 4 години

До GGНека Меркел им докара още няколко милиона пришълци, ще питат за Хитко.

25

GG

преди 4 години

До 25Доста слабо, пич... И това е върха...

24

Анонимен

преди 4 години

Полската еврейка решила каква е историческата отговорност на Германия и натоварила на гърба на немския данъкоплатец 1 милион хрантутника - на всекигопо 4 интеграционни години, в рамките на които ще е на издръжка на бюджета без да е длъжен да работи. Кеф! Плюс правилото за събиране на разделени семейства, все пак в родината на тези "бежанци" всеки мъж има право на по 4 съпруги, които се състезават коя ще му народи повече деца. И всички те ще довтасат в Германия след успешно настанилия се там мъж

23

Анонимен

преди 4 години

До ИваИмаш право, разликата е много тънка.Едното е националсоциализъм другото е комунизъм, но границите са много тънки.При нацистите, пак абсолютната власт е била при партията, при комунистите е ясно, само че явно Хитлер е мразил комунизма защото си е мислил, че еврейте са го измислили.Също е мразил капитализма по същата причина. Но както казах победителите не ги съдят!

22

Комунде от Ухан

преди 4 години

Учете Китайски, Бели Р0бе!!

21

GG

преди 4 години

Светът можеше и да беше по хубав в момента, ако бяхме победили. Теориите, че ние като славяни сме били следващите, противеричат на идеологията на Райха. А победителите да не се правят на много човечни. Евреите са убили десетки хиляди пъти повече хора от глад, отколкото от чиста война. И не само те... Немците си го връщат и изгониха великата Британска империя от ЕС

20

юбералес

преди 4 години

До СветозарКой е говорел на немски с конете си. Разкажи ни.

19

Пандемия УханскаЧума

преди 4 години

Европа Капитулира! Новата Столица е Пекин!!

18

Анонимен

преди 4 години

*** дойчовци след ВСВ са платили сигурно трилиони репарации.