51

чуденка

преди 4 години

Ава зелен потник като живеем от криза в криза що вместо президент не си направи партия та да се явиш на избори та да вземеш да ги спечелиш.А руменчо.Или така е по лесно.Никой не мой те пипна.Ти можеш да говориш от името на масква и да си взимаш 11 бонки на месец и пей живот.Що бе плашипутако

50

Анонимен

преди 4 години

Тръмпела може и да не го импийчнат, ама тоз самальотчик няма да го бавят

49

ЕЛЕНА

преди 4 години

До АнонименИ АЗ СМ НА СЪЩОТО МНЕНИЕ ТАКВ ПРЕЗИДЕНТ С МИША ФИЗИОНОМИЯ БЕЗ УСМИВКА КОЙТО НА НОВА ГОДИНА КОГАТО ХОРАТА ПРАЗНУВАТ И ВЕСЕЛЯТ ТОЙ РЪСИ ГЛУПОСТ СЛЕД ГЛУПОСТ ИЗВН СТРАНАТА НИ НЯМА АВТОРИТЕТ И НИКОЙ НЕ ГО ПОМНИ ДА СИ СПОМНИ КАКВО Е ПРАВИЛ КОГАТО ДЪРЖАВАТА Е ПЛАЩАЛА КВАРТИРАТА НА ЛЮБОВНИЦАТА СИ ПРИКАВА КАТО НИНОВА ВСЕ ЗА КОРУПЦИЯ НЕ ЧЕ Я НЯМА НО ТОЙ НЕ Е МОЯ ПРЕЗИДЕНТ ДО СЕГА СМЕ НЯМАЛИ ТАКАВА ЛУКОВА ГЛАВА

48

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЯвно държавна измяна е да казваш истината.

47

Анонимен

преди 4 години

Време е за президентска република един човек да носи отговорностДа и ако този човек от типа Бойко - харесва се на хората, но е базов, крадлив и жаден за власт, тогава какво? Ще ти стъпи така на врата, че няма да имаш къде да мръднеш.

46

Анонимен

преди 4 години

Намери се еди човек да каже,че царят е гол и злобните шайкаджии биха го удавили в две капки вода ако могат.

45

Анонимен

преди 4 години

Радев не трябваше да подписва за гешев толкова бързо, това му беше грешката трябваше да протака , да пусне запитване и той до конст. съд и той трябва да играе с техните номера ако иска да има успех! С тези бандите по правилата не се играе!

44

Анонимен

преди 4 години

Така ще е г-н Радев, докато в България има наместници на чужди геополитики.

43

Анонимен

преди 4 години

При толкова проблеми в прогнилата ни държава,Боковото "куче" реши че проблема е Президентът!

42

Анонимен

преди 4 години

Колко да е достоен. Подписа ли за Гешев - подписа. Жена му джитка ли с коли на НСО по бутиците - джитка. Прави ли се постоянно на страничен наблюдател - прави се. За съжаление е прав в това, което казва, просто Боце и калинките му тотално оплескаха пейзажа, особено в последните 1-2 години.

41

Анонимен

преди 4 години

Време е за президентска република един човек да носи отговорност, не да се размива вината. един човек с мажоритарен вот да носи отговорност!

40

До 33

преди 4 години

Личи си,че си ***.Лошото е, че мунчовци ни управляавт и мунчовци ги подкрепят.

39

избирател

преди 4 години

Не харесвам Президента Радев,но....НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН,със започналите сондажи и намеци на Гешев за "импиичмант"!!!Борисов си избра главен прокурор,който се зае да ГОНИ прзидента.*** чакайте бе Другарю Борисов,Ние нали отрекохме Русия,защо Вие се правите на Путин?!

38

Sonq

преди 4 години

Бягаме, защото е мръсно и хората като цяло са лоши и селяни.

37

Драган

преди 4 години

Като гледам как някои слабоумни хора тук се изказват негативно за единствения достоен президент, се убеждавам, че си заслужавате безводието, мизерията и последните места в Европа !

36

Анонимен

преди 4 години

Речта му и опорните точки на руските *** тук са абсолютно идентични.

35

phD

преди 4 години

Кризите са системна грешка на капитализма. Но засега капитализма властва , свиквайте. България НЕ Е президентска република, но и да е ,за обикновен човек е все тая. Като успешен модел за държавно управление засега са абсолютната монархия Оман и конфедерация Швейцария. България е никъде и трябва да избере един от двата УСПЕШНИ модела. Републиката е неуспешна форма на държавно управление.

34

36,

преди 4 години

Е как ще стане като са се окопали във властта и си избират себеподобни да ги пазят,а не да ги разследват.

33

Мунчо

преди 4 години

как е бай Георги? Мачка ли, мачка ли :)

32

реалист

преди 4 години

Дълбока и пълна промяна по всички нива, като приоритет се посочи върховенството на закона, а не върховенството на Мутрата и Шайката му. Цел на правосъдието трябва да бъде връщането на всичко откраднато през годините и възстановяване на справедливостта.