42

Василев

преди 4 години

Като гледам толкова е крехка преградата , за да тръгне една вълна от жълти жиелетки и в България!!!Господин Борисов не разбира, че него го крепят на власт хората със свободни професии и които работят за себе си, изкарват някой лев за семействата си!!!Само с подкрепата държавна администрация не може да управляваш един народ и държава, това го видяхме през комунизма!Агент Даян Алкашар!ЦРУ!!!!

41

Любомир Иванов

преди 4 години

Да, огромен процент от автосервизите работят на черно, както и над 90% от ЗЪБОЛЕКАРИТЕ!!! Някога да са ви пускали касов бон при зъболекаря ?Стоматолозите са едни от най-добре платените специалисти... Айде бъдете така добри да си плащате данъците, като простосмъртните.

40

бял икономист

преди 4 години

Сивата икономика е единственият начин на нормалния човек да оцелее в България при наличието на шайка бандити начело на държавата и орди корумпирани чиновници на долните нива - стремежът на тия е да оберат всяка една стотинка и няма друг начин да се оцелее при натискът на толкова много паразитни съсловия. Правилният начин е да се озаптят поне долните нива и да се даде на гостоприемника поне да диша, но нашите *** не се славят с високо ниво на интелигентност

39

Анонимен

преди 4 години

до 49Абе какви синдикати в БГ беее?Това е пародия,пълна пародия!

38

Василев

преди 4 години

Питайте Бати Бойко когато първоначално е натрупвал капитал с охранителните си фирми , дали е плащал реалната осигоровка на работниците или ги е водил на минимална заплата!!!Има факти има документи!!!Агент Ашли Бенсън!ЦРУ!!!

37

Елемаг

преди 4 години

В тая връзка да питам данъчните:"Лукойл" вече поредна 15-та година ли е на загуба?

36

До Василев.

преди 4 години

Данъка за олигарсите не е 10% а е 0% защото почти всичките им фирми "работят на загуба". А малките печалби които се е изкарват на свело просто се декларират по такъв начин че да покриват "фирмени разходи" и така не плащат нищо. На тях сигурно и проституткитее уискито и пурите им също са фимерни разходи. Реалните пари на олигарсите си стоят на сигурно място в швейцарски банки, анонимни трезори и разни офшорки регистрирани на поставени лица.Данъците са за бедните заплатаджии!

35

Анонимен

преди 4 години

От двайсетина години слушам как сервизите не плащали данъци. Интересно ми е как ще ги оправят, щом до сега не са успели.А и тук никаква конкретна мярка не чувам...--Да ги направят на патент 50 бона на година, хем повечето дето и без това са супер некадърни ще фалират.

34

Анонимен

преди 4 години

То даже голяма част са в тъмно сивата, гараж с един двама дето се имат за масторе и ни осигуровки ни данъци а за гаранция за работата да не говорим

33

Анонимен

преди 4 години

От двайсетина години слушам как сервизите не плащали данъци. Интересно ми е как ще ги оправят, щом до сега не са успели.А и тук никаква конкретна мярка не чувам...

32

Анонимен

преди 4 години

Вдигат данъкът на старите автомобили, демек пак "наказание" за бедните, ако овцата имаше пари, никога нямаше да управлява стар автомобил ! Карам микробус на 21 г. на Запад и с всяка година данъкът ми намалява с малко, но НАМАЛЯВА, как в България ви манипулират толкова години и не можете да се усетите е голяма загатка, същото е и с здравеопазването, тук е безплатно, а ви мамят, че е платено, плаща се само в частните клиники...много сте ха'мави !

31

Елемаг

преди 4 години

Във всеки областен град или по-малките такива си знаем майсторите.Има си специфичен газаджия,има си такъв по италиянски коли,има си такъв и по германски има си и нафтаджий.Има си и дюгери има си и реглаж.Ако един от тях не струва,е отпаднал на другия ден защото си говорим.Тия дето плюят,че малките сервизи са измамници са само по София.няма как из областен майстор да си изгуби клиент с турски части...Абеее всичко се знае ама айде!!!Искате просто да пълните пробития празен бюджет!!!

30

Анонимен

преди 4 години

E нали трябва от някъде да вземат пари за увеличената минимална работна заплата на чиновниците.Те чиновниците не произвеждат нищо,освен да избират на избори тоя дето ги храни.Ще вземат от тоя дето се труди,дето по цял ден е в геста и маслото и се изгърбва от работа,и ще дадат на чиновника.

29

андрешко

преди 4 години

Подстригвам се веднъж месечно при кварталната "фризьорка" за 5 лв. Касов бон, естествено никога не получавам и си трая щото иначе подстрижката ще е 6 - 7 лева. Така де, спестявам си пари за една биричка. По всички квартали има безброй "каки"- фризура, епилация, маникюр-педикюр. Убеден съм, че там каките даже не знаят от къде се включва касовия апарат, а оборот правят сериозен, особено около празници.

28

Анонимен

преди 4 години

Тия в автосервизите са най големите мошеници в държавата.

27

HeinrichHimmler

преди 4 години

ЛУукойл, най-големият вносител на горива, дето зарежда всяка бензиностанцийка в с*апаната ни ко*ина работели на загуба или поне така се отчитат, за да не плащат данъци. Тях кога ще ги проверим ?

26

Анонимен

преди 4 години

Че от кога имаме и тежка промишленост, та говориом за лека?!

25

Анонимен

преди 4 години

Откакто минах в сивия сектор започнах да изкарвам някой лев. Преди над половината отиваше за шибaнaта смoтана държава! Maнraли повече няма да храня!

24

HeinrichHimmler

преди 4 години

Ще проверят сервизите с 500 лева оборот на ден, хубаво, ще ги накарат да се отчитат някак и ще ги ударят с повече данък, добре, но парите няма да отидат за държавата, а отново в джобовете на с*инските мутри. Та питам аз, кога ще проверят и политиците ? Как всеки друг е виновен, само те милите всичко си отчитат?!!

23

Василев

преди 4 години

Данъка е 10% за олигарсите и мкорпорациите, и малките мишки трябва да пълнат хазната!!!Агент Даниъл Карнабал!ЦРУ!!