10

yu

преди 4 години

Взимаш 2к в София, пестиш 500лв на месец и за една година имаш 6000 лв. Това са 3 квадратни метра в повечето квартали. За 20 г. изплащаш 60 кв, които реално са към 52 като махнеш общите площи. Само че трябва да платиш и лихвите, такси, прехвърляния така че са към 25г. Нямаш гараж и мазе, блокът ти почва да се руши преди да си изплатил апартамента и имаш 2 малки стаи и кухня. Някак не е оферта.

9

Алов

преди 4 години

Ха търсене. Прсто дъмпинг правят големите фирми

8

отАв$тралияСидней

преди 4 години

ех дано и ние в Ав$тралия да ви догоним по "скок на доходите", всички в Сидни мечтаем да живеем в подобни пейзажи като това на снимката

7

Чичо

преди 4 години

Какви апартаменти бе ,нашите баровци дворци и замъци си купиха и купуват.Я ВИЖТЕ сараите на Доган/ морските и планинските/,замъците на на Баневи,Арабаджиеви,Василев,Сл.Трифонов ,Симеон ,,,ромските барони и другите олигарси Това с,, апартаментгейт" е смешно и многократно по евтино.

6

0

преди 4 години

Говорете за имотите в София, или София стана България ???

5

Анонимен

преди 4 години

Какъв скок на доходите, ние от БСП дето пишем коментари сме на същите пари години наред

4

Анонимен

преди 4 години

до 3Да де но аз пиша само за панелка за друго жилище не пиша там са от асансьор в хола нагоре-там са за тия от голямото ДОБРУ тро дааа ха ти се сещай за другото как са "отрудени" собствениците им !!!!!

3

шматка

преди 4 години

Освен заради по високи доходи и лесни банкови кредити цените се покачват и заради по качествено и добро строителство.Няма как да влагаш по добри материали а цената да е същата.

2

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Ако не могат да го изплащат - да си стоят на село и да дрискат във външния нужник.Никъде не е казано, че е задължително да се тегли кредит и да се купува панелка.На всеки много му се иска ново, голямо и безплатно жилище, ама очевидно няма.Цената се определя от търсенето и предлагането.

1

Анонимен

преди 4 години

Простота сметка показва -Ако средно статистическо семейство / но не далавераджии или "честни частници" / си купи обикновенна панелка която е около 35-45 хиляди и цените варират различно в различните градове с кредит от банка колко години ще я изплаща и на колко години ще е това семейство ? Ми банката ще му иска най малко тридесет години срок на изплащане и най малко ще му вземе 50-60 хиляди такааа.И ако семейството е било примерно на 30-35 години ще трябва да изплаща до пенсия жилището сиииии !