8

Анонимен

преди 5 години

moje, ama darjat li mu lepenkite na pampersite?

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Ако се наложи САЩ ще ги пердашат и тях.

6

привет от Германия

преди 5 години

Дано да не се наложи САЩ да използват военна сила ! САЩ много добре преценяват кога и как да действат ! Дано на иранците Аллах им даде повече акъл ,че да спрат с тези терористични актове , в противен случай ще ядат тоягата ! Милошевич и Саддам ядоха попарата на САЩ !

5

Анонимен

преди 5 години

На ФАЩ им върви на *** президенти!

4

бай ПЕТКО

преди 5 години

Уважаеми журналисти, купете "риза" на Президента на САЩ ! Казва се ТРЪМП, е не ТРЪМ... Пак нещо сте проспали със заглавието !

3

Анонимен

преди 5 години

Тарамбуката добре си мисли да удари ама питали Русия и Китай. Да не му се случи някоя непредвидена случка и после да вика абе аз без да искам. Китай при всички положения ще го обръсне на сухо за Руснаците не съм много сигурен с тоя тавариш Путин. Ако беше Леонид Брежнев този сега щеше да Е ПОДМИТ остриган И обръснат на Сухо.

2

Петров

преди 5 години

САЩ щели да ударят Иран с военна сила? В Кувейт м трябваше 500 хиялдна армия и 3 месеца за да изтласкат иракчаните на 100 километра. За Иран ще им трябва пое едномилионна армия само за да слязат на плажа. При това без десант, щото видяхме че нещо скоковете с парашут не им се отдават.

1

Анонимен

преди 5 години

Имаше споразумение за спиране от страна на Иран на ядрените разработки, срещу прекратяване на икономическите санкции срещу страната. Иран спазваше споразумението и САЩ се отказаха от спазването му. Защо? Може би защото Щатите търсят повод за война.