82

Анонимен

преди 5 години

Леле чак такива ***

81

ИСТИНАТА

преди 5 години

Кога ще се признае че в Югославия се използваха МИНИЯДРЕНИ Бомби от САЩ ?Поразиха и България с РАК . Хора от бивша Югославия водят дела за Стотици Милиарди Долари срещу САЩ за починали роднини от ядрените удари . България има Правителства Марионетки Които си траят 20 години - за Критиците - За Катастрофата на Чернобил , Правителството на СССР взе Мащабни Мерки на ТРЕТИЯ ДЕН .

80

Анонимен

преди 5 години

САЩ занесоха демокрация и права на малцинствата в Сърбия, а свободата и демокрацията са най-големия дар за човека, свободата и демокрацията трябва да се защитават с всички средства, дори и с радиоактивни бомби с обогатен уран.

79

11

преди 5 години

"Балтийско море и отива над Тихия океан"Баххх мааму, дей Балтийско море, дей Тихия океан, дей Италия, баси идиотията.

78

Анонимен

преди 5 години

Още преди да се изнесат каквито и да е данни за взривяването на атомната централа в Чернобил, Швеция случайно открива радиация и открива случайно, иследва облака и по частиците установява, че е дошъл случайно точно от района на Чернобил. Много са били умби шведските физици, щом са могли да проследяват от къде е дошъл радиоактивния облак.

77

ЛОШО

преди 5 години

Гадните комунисти не могат да разберат че Обеднения Уран използван в Югославия и България е толкова Беден че граничи с Пушка без патрони - този Уран е обработен и неутрализиран до степен че го няма - с Урана са смазвали Бомбите за по добра аеродинамична форма и точен удар по Цели - Давам ви пример - ако искате да уцелите цел мишена на 100 метра в Десетката с Пушка - мажете патроните с Уран и целта е поразена без да се мерите .

76

до 83

преди 5 години

Японците имат камери навсякъде, затова има записи на експлозията на Фукушима .Да там е въглеродна експлозия но го гледай .При чернобил няма такава експлозия там е от типа на нещо по високо налягане където си намира път да излезе.Но и това си експлозия. Тенджерата ти под налягане може и да не прави такава експлозия но ако малко я промениш можеш да генерираш доста сериозна експлозия.

75

Анонимен

преди 5 години

ако русия се управляваше от елцини краварите както тогава имаха достъп до всичко в русияи руснаците караха на 2 долара заплата- това не искат да го казват или повтарятсигурно е че нямаше да има никакъв филм чернобилно малкия от кремъл се оказа с много голям чъдър и след като им го напъха сега с помоща на китайците започна да го разтваряа за настоящата фукушема нето дума- там мъртвилото е ограмнопроцеса не е овладян и си купуваме скумрия от япония - вижте в кауфландчерна краварска помия

74

Анонимен

преди 5 години

А какво става с Ким, какво става с Ким. Колко души екзекутира тази седмица с минофъргачката , колко души екзекутира Ким тази седмица с минофъргачката?

73

Анонимен

преди 5 години

Не възможно ядрен реактор да предизвика експлозия, нито тероетично нито практически. Причините са съвсем други, и американците най-добре ги знаят, затова направиха и този филм, и затова е цялата медийна кампания сега, да се отклони вниманието от истинските причини.

72

Анонимен

преди 5 години

А вие знаете ли за пожара около Чернобил през април 2016та? Облакът сформиран след това какво е съдържал според вас? Медиите отдадоха ли голямо значение на този факт? И дали е нужна нова криза с ядрена електроцентрала като един такъв пожар може да компенсира спокойно за бъдеща авария. А защо никой не говори за борбата за спирането на токсичния разлив във Фукушима продължило години наред. Това е най-масивния разлив! Отклоняването на вниманието не е начин да се борави качествено с информацията.

71

adn

преди 5 години

Облаци в главата му. Мен на 1-ви май ме валя цял ден дъжда и октомври бях в МВР болница с поразена щитовидна жлеза.

70

Анонимен

преди 5 години

Имаше ли Грую глава, нямаше ли? Трябва да е имал, защото си купи капа лани.Абсолютно безмислени статии написани на много ниско ниво. По принцип това беше едно от изискванията за да ни приеме запада - да станем бездарни послушковци консуматори, съгласни с каквото ни кажат. Видяхме ги демократите след 10 ноември дето някои от тях излезоха по партийци от комунистите. Вместо да се приеме историята и да се продължи напред се ровят неща с цел показност - обвини предните ако нещо не е наред в момента.

69

до 78

преди 5 години

Чернобилската авария би била предотвратена ако САЩ и СССР са споделяли информация за ядрената енергетика, американците за знаели за проблемите и са имали и решение но не споделяли с руснаците, решението не е въпрос на цена както е в филма а на познаване на технологии.Така Горбачов решава че е време да започнат споделяне на технологии, и това води до края на Социализма.Да глупава е идеята му защото в момента знаем е американците им крадат всички технологии и не им предоставя никакви.

68

Анонимен

преди 5 години

обеднения уран е много по-малко радиоактивен от природния уран, това го пиша за руските тролейбуси дето спамят за т.н. бомби с обеднен уран в Сърбия, и обеднения уран се използва не за направата на бомби, а за бронебойни снаряди, поради високата си пкътност, 19т/куб.м, за сравнение желязото е 7,6т/куб.м, поради тази причина той се използва и като противотежест и баласт, в корабната и авиационната промишленост, и накрая през цоциализма в Бг има над 45 уранови мини,замърсявали много повече

67

Анонимен

преди 5 години

"коментира полоковника от резерва и преподавател по народопсихология Йордан Костадинов."Е, щом преподавателят по народопсихологив каза, значи е имало, те народопсихолозите нали само с радиация се занимават.

66

Анонимен

преди 5 години

Без Хитлер и без Горбачов Русия нямаше да бъде това което е днес. Трябваше да мине през изпитанията за да стане силна. Горбачов беше много по-страшен от Хитлер, но и той беше само пионка както Хитлер в големия план. Руския народ трябваш да мине през тези изпитания. Русия има мисия.

65

Читател

преди 5 години

Някой може ли да ми обясни по-просто това?Радиационния облак отива над прибалтика и северна Германия а след това над Тихия океан(как е стигнал до там-над Северна Америка или над СССР),след това над южна Италия.Нещо не ми се връзва пътуването.

64

до 74

преди 5 години

не Чернобил а продажния украински полит комисар Горби продаде СССР

63

до 72

преди 5 години

.....АЕЦ дават едва 10% от тока в света, но пък са виновник за 100% от трагедиите в тази област....10% да само че в индустриалния свят а не обзи с мамуните е 40%,найс а ???