51

Вилхелм Фон Канарис

преди 5 години

Пак напомням , че дори РУСКИТЕ ВОЕЕННИ ПРОФЕСОРИ И ИСТОРИЦИ ПРИЗНАХА --- БЕЗ ПОМОЩА НА САЩ ЗА ГЛАДНИЯ СССР = КОНСЕРВИТЕ С ХРАНА, ЛЕКАРСКВА ,РАДИОСТАННЦИИ, ТРИОНИ И МАРЛИ ЗА РАНЕНИТЕ САВЕЦКИ УНТЕРИ, МЕДИКАМЕНТИ, КАМИОНИ И ШАСИТА ''СТУДЕБЕЙКЕР'' , ГОВЕЖДОТО ВАРЕНО ЗА САВЕЦКИЯ УМИРАЩ ОТ ГЛАД ПИЯН МУЖИК . СССР НИКОГА НЯМАШЕ ДА ОЦЕЛЛЕЕ !!ГЕРМАНИЯ ОЩЕ 1944 Г. ЩЯХА ДА РАЗГРОМЯТ ЗАВИНАГИ АЗИЯТСКАТА ПАСМИНА ОТ УНТЕРИ .НО САЩ СПАСИХА ЮДЕО-БОЛШЕВИКИТЕ, ЗАЩОТО ГЕРМАНИЯ БЕШЕ 10 ПЪТИ ПО-СИЛЕН И ЗНАЧИМ.

50

ТРЕПТОВ ПАРК

преди 5 години

в БЕРЛИН е пример как трябва да се уважава историята. Само нашите мишки тук редовно боясдисват паметниците на Съветската армия, защото иначе Сорос ще им спре грантовете

49

Анонимен

преди 5 години

По добре затворете този форум.Има няколко изверга, които са толкова цинични и невежи , и няма смисъл да им се дава трибуна . Отвратително е на този ден да видиш такива просташки изцепки на недостойни хора.

48

АНГЛОСАКСИТЕ

преди 5 години

разпалиха 2 световни войни. Мечтата на Чърчил да насочи ХИТЛЕР към СССР за малко да коства трона на краля. Ако не беше нападнал 22.06.1941 вермахта СССР в Лондон щеше да пие шнапс генерал-губернатор, а всички англичани от 18 до 60г щяха да копаят с ровове на континента, а новородените англичанчета щяха да нося имена Ханс и Адолф.

47

Х

преди 5 години

През Втората световна война освободителите бяха Америка, всяка страна, през която преминаха днес просперира. И обратното - руснаците поробиха Източна Европа и наложиха по-лош от фашисткия режим, от който до днес всички страдат.

46

Анонимен

преди 5 години

Не могат да простят, че руснаците спряха плана за световна диктатура.

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен49А какво щеше да има вместо европа?

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен44На какъв щеше да се говори в Англия, малко ме интересува.А България щеше да е на бяло море плюс Тасос и Самотраки, и на Охридското езеро.И щеше да е етнически чиста държава.

43

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха, празнуват деня на Европа, ей тапири нали ако ги нямаше руснаците сега нямаше да има Европа, егати лицемерите.

42

Бай Иван

преди 5 години

Запада не може да прости пакта Рибентроп - Моло,тов заради който започна войната.

41

Анонимен

преди 5 години

Кюрдите са 40 млн и си нямат държава. ние сме 7 и имаме.Нещо да ви говори това?!?!Историята се помни, не се пренаписва.Срам ме е като чета коментарите ви.

40

gosko

преди 5 години

Съветският съюз е сред основните подпалвачи (да, заедно с няколко други) на Втората световна война, със безумните си идеи за разпространяване на пролетарската революция по целия Свят, което беше и официалната му доктрина. След като Хитлер усетил какво му се готви, решил отчаяно контранападение. След това СССР получава помощ от САЩ и Англия, за което 4 години по късно се обръща срещу тях.Подобно както през Първата световна война изоставя източния фронт и сключва сепаративен мир с Германия

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен40Съюзници на германия са:ИталияАвстрияУнгарияСловакияхърватияРумънияБългарияТурция не е.

38

Анонимен

преди 5 години

Поздравявам ви с деня на победата, радвайте се на мира, защото е извоюван с много жертви и благодарение на невиждания подвиг на руския народ начело. Ако не бяха те в Англия щеше да се говори на немски, Израел нямаше да съществува.

37

Циник

преди 5 години

Григорий Жуков - некадърник - социопат ....руски историци го държат отговорен за 350 000 "излишно" избити руснаци ... красноармейците са го кръстили - "Мясникь" - Касапина...Сталин му е начуквал канчето - ..."как другарю Жуков аз...в Москва...знам повече за фронта от вас..."За България - СеСиСЕРЕ беше гробокопача-окупатор лишил я от бъдеще!

36

РУСИЯ

преди 5 години

не се кланя на никого. Това, че БОЙКО целува ръце и крака и други части в качеството му на Премиер на БЪЛГАРИЯ ме кара само да се срамувам

35

Анонимен

преди 5 години

Статията подвежда. Първо е СССР и са с съюзници САЩ, Аглия и почти всички страни в Европа срещу Германия, без България и Турцшя. Само в последния момент. Съюзниците разделят Берлин на зони на влияние. Второ Русия я няма на картата след 1910г. - за каква Русия се говори. Четете историята.

34

Анонимен

преди 5 години

С днем победы!

33

Анонимен

преди 5 години

Мисля че президента трябва да обяви че България непразнува 9-ти май и да го постне в туитър.

32

Край

преди 5 години

Да обаче Помпео каза че демократичния скъп газ е по-добър от руския. Каза също и че трябва да си купим Ф16,а на каква цена после щял да ни каже.