87

Анонимен

преди 5 години

Радев все по-често проявява диктаторски наклонности и ще почерни отново държавата ако провокира нов деветосептемврийски преврат !Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

86

Анонимен

преди 5 години

Бедност, толерантност, смиреност ! Aко сте търпеливи и смирени ще понасяте лесно всички несгоди на живота. Да бъдеш търпелив значи да станеш велик човек. Неуспехите на хората се дължат именно на отсъствие на търпение и смирение у тях. ЕС е най-великото нещо на света точно защото хората лесно понаст несгодите, които съдбата им праща.

85

Анонимен

преди 5 години

Когато срещу пожарникар се изправи боен пилот,резултата е ясен!

84

Анонимен

преди 5 години

Яко ги мачка генерал Радев,и с интелект и с рейтинг.Не могат да се съберат в кожата си от яд индианците на Винету,особено след предателството на Голямата Маратонка.

83

виц

преди 5 години

Борисов вика - видях пълзяща военна диктатураааа.Цветанов пита - Какво? Каква квадратурааа?

82

до 89

преди 5 години

Естествено е злобата и простотията да вървят ръка за ръка. Ами препикай го че да те хванат полицаите и да ти тръснат една глоба. Гербаджийска му работа и на ония от СДС дето народа ги отрече, и сега са два файтона хора членска маса.

81

До 87

преди 5 години

Тук говорим за президента. Баща му и жена му не са съпрезиденти, а обикновени граждани, които кото правят ПТП си понасят съответните законови санкции. Ето че тезата ми е правилна за гербаджийската атака под надслов - "Дружно братя за клеветим, Боко е в опасност"

80

Байфидан

преди 5 години

До 87. Иска ти се, ама не. Четири пъти поред първи на парламентарни избори. Случайно ли е бе?

79

jj

преди 5 години

Да призоваваш побеснели хора за смирение не е много добър план. Винаги има обратен ефект.

78

Байфидан

преди 5 години

До 77. А сегашното мнозинство да не е избрано в кръчмата бе

77

Анонимен

преди 5 години

Герберите са впрегнати в бясна антиРадевска кампания на тема: "Дружно братя да клеветим, Боко е в опасност". Анализите обаче сочат, че позицията на президента е правилна. Радев е умерен и последователен политик за разлика от люшкащите се като махало на часовник други политици критикари, стоящи в поза "Г" пред новите ни западни братя. Даже и националистите се огънаха като замириса на благинки.

76

Анонимен

преди 5 години

До 65. Глу.пости си написал. Това важи, ама за БСП.

75

Беки

преди 5 години

Колкото повече ГРОБ ***, толкова по-добре!!!

74

Ер Малък

преди 5 години

Високи сини планини !За сто години пет войни !А пък реките, езерата !!За сто години пет преврата !!!

73

Знайко

преди 5 години

Никой не може да посрещне часа на изгрева, ако преди това не е преминал нощта на изпитанията.

72

Пст

преди 5 години

Няма нужда от военен преврат. Това което прави тоя от както е резидент, е достатъчно да размъти главата на тъпите ***.

71

Анонимен

преди 5 години

Радев е избран от Българския народ, при това пряко.Докато тиквите узурпираха властта, благодарение на фалшификациите на Цветанов и лъжите на медиите им.

70

Зозо

преди 5 години

До кати ЕвротоДо кога ще лъжете за "ученето" в САЩ? Завършил е три месечен курс по "Лидерство" в САЩ . Другото са измишльотини! Даже в интернет излизат документи от обучението му. пише, че Румен Радев успешно е завършил десетмесечен курс (2002-2003 г.) по Стратегия, доктрина и военновъздушни сили,

69

Анонимен

преди 5 години

Няма как да се случи този кошмар за ББ....Армия 30000 ,а полиция-60000,жандармерия 20000, ДАНС и др..и всичко това е ръцете на ГЕРБ! По-скоро от ЦЦ да се пази!

68

Радев

преди 5 години

Имам задача от шефовете си да съставя служебно ( комунистическо) правителство .За целта жертваха дори водещия ми офицер от РУМНО Иво Христов ........