81

Анонимен

преди 5 години

Ако Мишошевич беше оставен да авладее Косово, след като ми подариха половин Босна, войната щеше да продължи и в Македония, а може би и в България.

80

Анонимен

преди 5 години

ооо, колко хора тук са забравили да си изпият хапчетата...!!аман от експерти !

79

Анонимен

преди 5 години

Пишете също кога започна Сръбия да бомбандира бившите си републики. Малко преди това май.... Таа НАТО се намеси, за да спре Сръбия. НАТО играе ролята на световен полицай, което не се харесва на диктаторите, нормално нали? При по силни държави се използват икономически санкции, за да не се стига до световен конфликт. Пример диктатора путин. Да не се сравнява НАТО с русия, защото русия заграбва територии, а НАТО не. На света останаха два тумора само: русия и Китай.

78

Америка Дъ Бест

преди 5 години

Като са си го заслужили... така е!!! Затова ние БЪЛГАРИЯ трябва да сме по-близо до САЩ и по далече от Русия. Евроатлантическият е правилният път за България.

77

мазепа

преди 5 години

Каква е разликата, когато Русия напада Осм. империя за да освободи българите и когато НАТО напада Сърбия за да освободи косоварите. Някой знае ли?

76

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен80 Ами,като няма друго какво да кажеш.Когато фактите говорят и боговете мълчат.

75

Анонимен

преди 5 години

Траурен ден за Балканите. Бомбите започнаха да хвърлят Американците. Нато по късно само потвърди постъпките на своя господар Не посмя да се изкаже за ужаса и зверските престъпления, убииствата който продължават и до днес. УРАН - ТЕЖЪК СИЛНО ТОКСИЧЕН, РАДИОАКТИВЕН МЕТАЛ. Сащ са враг номер едно на Балканите. Също така техните лакей Западна Европа и НАТО.

74

sofeto

преди 5 години

"Преди 20 години: НАТО започна бомбардировките над Югославия"Малка корекция, бомбиха не "Югославия" а само и единствено сръбските мародери и военнопрестъпници!

73

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен77 Разликата е,че Милошевич тръгва съвсем съзнателно,да"прочисти"региона от несърби,като заповядва клане и бомбардиране,докато НАТО удря Югославия,за да спре кървавата драма и престъпленията на сърбите.Жертвите ,които дават сърбите,трябва да тежат на съвеста на сръбския връх в Белград,те са съпътстващи щети,за съжаление.На война,като на война.Пита се,кой я запали-сърбите.

72

Веселяка

преди 5 години

До АнонименИ кой ги осъди? Нали съдии избрани от убийците в НАТО.

71

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 73Не знам какво си мъж или жена, но или си НАТОВСКИ ***, или трябва да посетиш център за психично здраве. От мен толкова.

70

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен59 Най-големите "майстори" по изкривяването на историята са руснаците и сърбите.Сърбия още живее с митове и легенди,антибългаризмът в Македония бе диктуван от Белград и Москва.Путин не призна заслугата на българската държава и църква,за създаването и разпространението на Кирилицата и първата преведена от гръцки на български,византийска,църковна кножнина.

69

Затворко

преди 5 години

До Анонимен Само нагаждачи могат да оправдаят действията на САЩ в Югославия. Рано или късно тези които направиха това ще си понесат заслуженото. Не забравяйте историята - колелото се върти и тежко ти когато когато попаднеш отдолу.

68

Анонимен

преди 5 години

Тук разказвате за две отделни престъпления. Едното на Милошевич, който избива мирно население, другото на НАТО и също избива мирно население, даже няколко натовски ракети паднаха и в България, а една даже в София. Засипаха Сърбия, и територия покрай границата със десетки тонове обеднен уран. Бомби някак е разбираемо, но обеднен уран. И сега с храната и водата ядем уран. НАТО заобикаля ООН! НАТО е агресивен блок. НАТО е причината в Европа да има тероризъм. Трябва референдум да бъдем в НАТО

67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен74 С доживотната присъда на кръволока-психопат/психолог/,Караджич,съдът в Хага потвърди геноцидният характер на създаването на Сръбска Република ,остава да докаже,участието на върха в Белграад в геноцида и най-кървавата драма в света,след Втората световна война.Това,вече е почти доказано,защото всички сръбски генерали са осъдени в този съд.

66

Анонимен до 73

преди 5 години

От кой психодиспансер пишеш тези глупости ?

65

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен61 Какво направи СССР 20 години в Авганистан,Чечня,Южни Карабах,Осетия,Сирия,Източна Украйна,пепел и смърт.

64

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен58 Всеки варварски акт срещу човечеството и обичайното водене на военни действия ,се наказва.Доказани бяха престъпленията на сърбите в тази война,която те запалиха,въпреки че по съвет на "руски съветници"заличаваха следите и заравяха избитите от тях,в тайни,общи гробове.Ако отсреща последва отказ,за спиране,се употребява сила.Ако НАТО не бе реагирал,имаше опасност конфликтът да се разпространи и в длуги държави в региона.

63

Анонимен

преди 5 години

Просия днес не може да направи нищо за Сърбия. Американците не се занимават със Сърбия, защото няма за какво - Сърбия е беззъба и си наляга парцалите. Разбира се, Просия прави всичко възможно да запали нова война, въоръжавайки сърбите със стари бракми. Просия стои в основата на всички войни в последните 30 години.

62

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен68 Грешиш,Горбачов също се изказа негативно,заради доминацията на сърбите в Югославия,безправието и насилието,на което те подлагата несърбите.Кръволокът Милошевич следваше сепаратистичната политика на Тито и искаше да заграби целите Балкани и да доминира над тези,които не може да завземе със военна сила.