10

Анонимен

преди 5 години

В няколко града в България въздухът за пореден ден е замърсен над нормите. Единият е София, където коли и беси герб.Въпрос с повишена трудност - кой на кого трябва да светне червената и по избор - синята лампа, че да се оправят нещата?

9

Гробокопач

преди 5 години

Бойко, народът те връща, щото е глъв, ама много глъв. Гълвотията погубва. Второ, ако България не я управляват гении, а селяци, тя ще изчезне. Затова да те управляват елитарно, не е никак лошо, това е печелившата формула. Въпросът е, какво се разбира под елитарност. Елитарността е благодатта един народ да повдигне общото си ниво на развитие. Затова управляващите трябва да са елитарни, за да дърпат общото ниво, нагоре. Разбира се, говорим за елитарност като самородност, а не юпита внесени отвън.

8

123

преди 5 години

Смехуркото се прави на голям въжеиграч.

7

Анонимен

преди 5 години

Какво значи "образователна инфраструктура"??!

6

Анонимен

преди 5 години

Което ще рече, че ако не продължат по червения курс на кражби и лъжи и заблуждение че са дясна партия, хората в един момент ще се събудят ще видят че гербавите са червени, а не сини и ще гласуват за истински сините в България и гербавите начело с Боко ще се озоват в затвора където им е мястото!Смятам че това е искал да каже вожда и учителя Бойчето.

5

Избирател

преди 5 години

Кучето си лае, керванът си върви, а народът тъне в мизерия....Иначе според стъкмистиката на Боце сме супер по всички показатели, отличници......

4

Анонимен

преди 5 години

Ти що не вземеш да вкараш малко истински мъже в управлението? Аман от тежки артилерии, калинки, майки на нацията, катета и прочие! И вземи най-после да сложиш хората в центъра на вниманието, народът, а не системата!

3

Потресен

преди 5 години

Народът на единия му вика Тиква, а на другия Цвъцко, но и двамата искат още и още и още. Нямат наяждане. Оглозгаха всичко до кокал.

2

Анонимен

преди 5 години

"БСП с тези провалени политици ни доближават"боцьо, отговарям ти с твой цитат от минали години "ти па си много убав!"

1

Анонимен

преди 5 години

Може би самият той трябва да се огледа какво прави!