40

Анонимен

преди 5 години

Всичката ни работа е такава българска. Договор, заслон, ама онези си отварят когато си искат и го ползват за частен бардак. И някакви ту пани ги оправдават. Е как да стане държава от това. Няма как. Заминавайте в Германия и там бъдете хора, щото тука сте влечуги.

39

Анонимен

преди 5 години

Това е заслон,не го бъркайте с хижа ,,Алеко"

38

Зозо

преди 5 години

като нямат желание да стопанисват заслона, да го затворят. Така хората се лъжат, че има заслон, а то реално няма. През седмицата също не работи. Що за заслон е това? Само на 3 март ли отварят??

37

Анонимен

преди 5 години

Те са подложени на нон стоп тормоз от туристи като поддържат туристическа хижа?!?

36

Мда

преди 5 години

Лошото, че такива случаи ще дадат криле и на други *** и гарантирам че на другата НГ вече ще има поне няколко такива, които ще се надбягват.

35

зозо и анонимен нарк

преди 5 години

спрете хероина и двамата, сега заради тоя балетист ще ни затворят хубавата хижичка, да не мислиш че се редат на опашка там хижари да обслужват ненормални и наркомани посред нощите, зози ти къвто си алкохолик що не се качиш ти горе да стопанисваш хижата

34

Хижар

преди 5 години

Кат стискам вътре на топло вина ,ко ми дреме ,че навън некъв по шорти ша мре ми да мре...

33

Ми Марине,

преди 5 години

в репортажа са изслушани и двете страни. Няма оправдание да не пуснеш турист в лошо време в хижа, която следва да е отворена постоянно по договор.

32

XpB

преди 5 години

До НедоразумениеМи да, той отишъл там сигурно ъкъла да си търси, после другите са му виновни. Писнало ми е от такива льольовци, и въртипедалковците където се пречкат навсякъде, и те са същите льольовци...

31

Анонимен

преди 5 години

Наркоман, луд в договора ясно пише 24 часа хижата трябва да е отворена.

30

Марин

преди 5 години

Не се знае как е подходил и "алпиниста". Трябва да се изслуша и другата страна.

29

Georgiev

преди 5 години

Кросче до Черни връх по шорти, после другите виновни.

28

Психодиспансер

преди 5 години

Тия са объркали пътя и вместо до онова здравно заведение на 4-ти километър са стигнали чак до хижата и то баш на връх новата година! Сега да уволнят санитарите, които са ги оставили без надзор!

27

Анонимен

преди 5 години

Е добре де, след като тия хижари са задължени да предоставят достъп 24 в денонощието, то нищо не ги оправдава в случая, дори и човекът да беше дотичал до тях по бански. Такава работа са захванали - ми да си вършат според договора, закона и морала.

26

Зозо

преди 5 години

ако в договорът им пише 24 часа отворено, трябва да е отворено ако ще да дойдат туристи от психиатрията. Толкова по въпроса. Частно парти в заслон? - уволнение.

25

Недоразумение

преди 5 години

По ***, в планината, декември, на 31, посред нощ, предупреден от хижарите и тръгнал да се оплаква !!! Голем ПЛАНИНАР, голем МАЖ !!! Не бих пуснал луд в дома си!

24

Черния Връх

преди 5 години

Тоя наркоман тръгнал по клин и сутиен на нова година в 12 часа требваше не да го пускат а хубаво да си го набият и да му забранят да стъпва в планината

23

Анонимен

преди 5 години

Всичко опира до нашенския манталитет - калпав матреал, както каза...

22

Ей,хора!!!

преди 5 години

Този гол тича,в планината посред нощ в 12часа ,смятате ли го за нормален? Щял да тича от центъра на София до Черни връх??? И защо търсят вината във нормалните.Много станаха такива индивиди с меко казано странни експерименти.От къде да знаят хижарите че този в заслона е гол?

21

Анонимен

преди 5 години

Хижяря е трябвало да изпълни две свои човешки задължения: Първо здраво да го набие за това, че е *** и е рискувал живота си, ама така, че цял живот лигльото да не помисля за планина; Втора да го подслони на топло и помогне да се съвземе.