70

Сиртакиса

преди 7 години

Браво на Боцето, гледа си келепиртакиса.

69

До 147

преди 7 години

Оня ден гледам във фейса...един студент от България е написъл статия...Останах изумен..."Даскалката влена на изпит и каза, който иска 3 да остави празен лист и да напусне...повече от половината са излезли...в средата на изпита...който иска 4 сега да напусне...нялко излезли...а тези, които са останали до край накрая 2, оправданието на даскалката "разтегнали били локуми"... Празните листове 3...браво...дано да не е било в твоя университет! Истината за България! А за тези даскали от госп на ефира?

68

Анонимен

преди 7 години

"Забравяш за диняната *** и как Ердоган ще си счупи врата.Ама ти продължавай да бъдеш вярно куче на Ердоган, Турция не може да бъде сила, Русия и САЩ никога няма да го позволи.Не забравяй какви чудеса си могъл да направиш с козите."От 15 години за вас той все се чупи...Турция си е сила, колко и да не искате да го приемете, независимо, че и пречат тоя и оня... Аз виждам какви чудеса вие правите:-) :-) :-) :-) чудни апашита сте:-) :-) :-) :-) Кво стана с паради ви:-) :-) :-)

67

Анонимен до 129

преди 7 години

Забравяш за диняната *** и как Ердоган ще си счупи врата.Ама ти продължавай да бъдеш вярно куче на Ердоган, Турция не може да бъде сила, Русия и САЩ никога няма да го позволи.Не забравяй какви чудеса си могъл да направиш с козите.

66

Анонимен

преди 7 години

До 139Ти някой бавно загряващ ли си... тук става въпрос за игри на тронове и милиарди ! Света е пред 3 та световна ....Ти ревеш за 100 жертви на тероризъм. Колко наивни хора има...

65

Анонимен

преди 7 години

"... Недей да говориш наизуст, все още се държи ниво."Колега, че все още има свестни учители си е друго!!! Но университетите и даскалите точат пари от студенти си е факт! В "Анадола" пък от няколко години няма симестриални такси, а на изпит съм оставал за това, че не съм учил Аз достатъчно, не заради друго. А за рушвети в университети е капка в морето тук...докато там капка в морето са тези учители, които не искат... Колега не го казвам това за унижение, а за съжаление. Чао

64

Тихо

преди 7 години

Европа можеше да е зависима от България заради същите тези коридори, ако не беше тиквата

63

Анонимен

преди 7 години

До 133Ти верно ли си толкова *** ? :) Германия има 250 млрд излишък ...Не знам дали ти говори нещо това. За икономика и индустрия няма смисъл да говорим Хитлер го е показал още 1933-1939.

62

Анонимен

преди 7 години

В Сирия въпроса , не е само САЩ - Русия.Там са намесени и всички Араби , които искат да продават в Европа. Ако САЩ не свалят режима съм сигурен , че Арабите , ще се намесят по един или друг начин. Въпрос на време е ...вече почнаха първите искри с Катар. Скоро ще Пламен и огъня. Всичко е въпрос на пари . Няма нито един , които да подкрепя Асад ...освен руско на сочените държави.

61

Анонимен

преди 7 години

Дюнерджията Ердоган ни пази.

60

Анонимен

преди 7 години

"Що се връзваш, на величайшия Ердоган, получил образование в България.Всички знаем че в Турция неграмотноста е над 50% и че този господин, се беше родил в Турция, иле щеше да е продавач, или щеше да пасе козите а и не само това с козите."Изчезвате бай Грамотници:-) :-) :-) бай грамотници коя икономика сте...какво произвеждате и продавате, грамотници били, а ние неграмотни:-) :-) :-) :-) Предпочитаме да сме неграмотни отколкото ***:-) като вазе :-) :-) :-) :-)

59

Анонимен

преди 7 години

"Ами моята диплома е оригинална, завършил съм технически университет с общ успех 5.25. Преди това ме приеха чак на четвърто класиране с бал 5.50 от гимназията. Ти ми кажи дали съм бутал рушвет."Колега капка в морето си! Факт е, че те оставят и нарочно, понеже вашите даскалчета взимат парички от държавата, че ще водят поправка, а и отделно и от студентчетата...Аре ся, че ти си минал с 5 не покрива корупцията Ви в университетите и другите ви службички!!! Минал с 5...Браво!

58

Анонимен до 115

преди 7 години

Що се връзваш, на величайшия Ердоган, получил образование в България.Всички знаем че в Турция неграмотноста е над 50% и че този господин, се беше родил в Турция, иле щеше да е продавач, или щеше да пасе козите а и не само това с козите.

57

Анонимен

преди 7 години

Един Ердоган и за България!

56

хахахахаааа.........

преди 7 години

До Анонимен 93мечти....мечти.....

55

Анонимен

преди 7 години

"В 21-ви век един *** с фалшива диплома завладя цяла Турция."Да вее, докато вашите с оргиналните хартии съсипаха България. За да завладееш нещо се иска не диплома а глава,докато вашите се съмнявам че имат глава мани на раменете но дори и някъде другаде:-) :-) :-) Лека нощ

54

Анонимен

преди 7 години

"В 21-ви век един *** с фалшива диплома завладя цяла Турция."Та я ми кажи вашите ОРИГИНАЛНИ ДИПЛОМИ...какво направиха за България и народа...с вашите ОРИГИНАЛНИ ДИПЛОМИ дали се съобразява някой:-) :-) :-) :-) Незнам на колко си...но щом до сега не си разбрал, че дипломата не те прави " човек" аз по добре разбирам защо сте в този хал:-) 25554Я ми кажи и във вашите рушветчийски университети и преподаватели колко ви са оригинални дипломите!!!

53

читател

преди 7 години

Руснаците сън не ги хваща да слухтят по българските форуми и да се правят на велики. Ама ние им знаем номерата и не се хващаме.*** вместо да си пилее парите по пропаганда по-добре да даде хляб на народа си.

52

Анонимен

преди 7 години

Ердоган е хванал Путин за топките и ха е мръднал, ха ги е скъсал. Няма мърдане!Каквото си направи човек сам, никой не може да му го направи!

51

Анонимен

преди 7 години

"В 21-ви век един *** с фалшива диплома завладя цяла Турция."В 21 век в българските държавници с о"ригиналните" си дипломи съсипаха държавата:-) :-) :-) и напълниха джобовете поне да бяха дали оригиналните дипломи нещо и на народа:-) :-) :-) Извод ДИПЛОМАТА НЕ ТЕ ПРАВИ ДОБЪР ДЪРЖАВНИК!!! за това се иска да имаш нещо в главата!