175

а

преди 8 години

До Анонименславят путин*. и да, не, не го славят, но смее ли да каже човек нещо :(

174

край

преди 8 години

до пфу При ТКЗС в селото ти имало 1600 овци. Сега дали има 16.

173

циника

преди 8 години

319, 324, 325:)))по - спокойно де:)). Едно "снобарче" да те изкара така от кожата:))Да, водя си бележки, когато чета Хегел - не съм гений, скромен човек съм. Разликата между теб и мен е една - ти си се отказал, аз съм продължил. Това е!Хегел не се чете - Хегел се изучава. С четене диалектика не се разбира:))

172

Анонимен

преди 8 години

Чугуна не подлежи на промяна. Той си стои в първоначална форма на калъпа до край. (Маркс)

171

циника

преди 8 години

316, какво да кажем за теб. Ум, изкован от стереотипи. Дори и хуморът ти е такъв - известният във всеки форум опит да парираш някого със закачливото, но вече уморително досадно - "Ентелектуалец". Нищо не мога да ти кажа, драги:). "Мечо Пух" съм го чел преди 25 години. После пораснах и преминах на следващи нива. Така че тук се разминаваме и няма как да говорим за Маркс, Енгелс, Хегел, Адам Смит или Давид Рикардо:)).

170

тетра

преди 8 години

Това, което прочетох по-горе, съвсем ясно показва хищническото лице на руската политика и на великоруския шовинизъм. Питам се - какви братушки са руснаците? Автори на мръсни сценарии с цел световно господство. С какво те са по-добри от американците - по-скоро са си лика-прилика.

169

FBI

преди 8 години

КГБ успяха с Проект Възродителен Процес 1986 като използваха неграмотния селянин Тодор Живков , сега да видим кого ще използват като магаре за следващие Проект

168

Анонимен

преди 8 години

Нека падне бомба над София тогава България ще стане едно по добро място

167

Анонимен

преди 8 години

Набират се доброволци да марат за другатя Асад. Покажете че сте мъже.

166

Анонимен

преди 8 години

демек след Крим, одеса, че след туй Варна и София. Айде къш на *** червени и гнусните сидерасти.

165

Пфу

преди 8 години

До Край--296;Българското село беше ликвидирано от комунистите. От 90% собственици направиха 100% наемни работници. Направиха работните българи руснаци-- Пияни ,Мързеливи и Крадливи.

164

Край

преди 8 години

80г.- 70 % населинеето е градско а 2015г.- 90% от населенито е градско а в селата са само възрастни хора малтретирани от "малцинството" - справка с Мечка Плевенско.

163

циника

преди 8 години

281 , ами банален си. Четенето на Хегел като признак на "снобария":))). Е, и? Какво искаш да кажеш? Че всеки който надрасне твоя интелектуален праг - примерно "Мечо Пух", е гаден снобар:))). Приемам да съм снобар. Аз по снобарски чета дори и тези които считам за врагове - и Бжежински, и Фридмън, и Киситнджър. Ти за да не изглеждаш снобар приемаш съвсем натурално да си останеш в първи клас. И да "иронизираш" от това си положение на първокласник, хахахаха

162

GORO

преди 8 години

МИСЛЯ 4Е г ПУТИН Е ВРЕМЕ ДА НИ ИЗПРАТИ ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ 4ОВЕ4ЕТА ЗА ДА НИ СПАСИ ОТ АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИА.

161

Анонимен

преди 8 години

демек след Крим следва Одеса, че след туй Варна и София. Айде да се махат тия и *** червени, заедно със сидерастите.

160

Анонимен

преди 8 години

Толерантен миндерасти фанете *** за кауна да Ви го на Тит Так ! Америзоофили на вас хортувам

159

Край

преди 8 години

Па шопите не пишете срещу текезесетата щото преди товаа орехте с волове. Кога беше ТКСЗ в България имаше толкова земеделска продукция колкото си искаше. В супера нямаше масло с краварка в ъгала нито масло от китните ливади на Ирландия - голдендорф. Според ЕС ние за говедари даже не ставаме.

158

Кин

преди 8 години

Повечето русофили които знам, са предимно в производството, метъли, пазачи, възрастни хора. Не бива да им се обръща особено внимание. Освен тук по форумите, като цяло на живо са доста тихи, а русофилията им по-скоро е натрапена в ранна детска възраст, не поради реални впечатления. 90% от тях никога на се били в Русия и никога ни биха отишли да живеят там. Добре образованите русофили които познавам отдавна се устроиха на запад - Нещо ново?

157

Към Русия със сметка

преди 8 години

Ние "братлета",които сме се доказали за сега в BG,не живеем със заблуди,а със сметки.Нищо не ни попречи да "попробуем" с EC, НАТО.В нашия бардак труженичките работят за удоволствие(е и за %). Именно тук е ВАШАТА роля бе ***.ДОКОГА ще правите сметки със старите МАДАМИ от бърдака бе?Не ги ли видяхте,че са грозни,*** и алчни.Ако ВИЕ умници заложите на нещо ново, радикално, модерно и не толкова лакомо,BG е в краката ви,без война,а само с ДИПЛОМАЦИЯ И БИЗНЕС.Па отчувайте си "друзья".Мързели!

156

Анонимен

преди 8 години

Мисля че на всички е ясно че това за което се говори в статията е невъзможно, нереално, и е плод на умопомрачение.