35

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 8 години

https://youtube/watch?v=5cKpzp358F4

34

123

преди 8 години

Снимка 10 !!!*** измамата!Няма как в сянката на модула, да се вижда самия модул - детайли от неосветената му част и астронавта на стълбата!!! Никой не е снимал със светкавица там!!!Това не е Земята, където отразена светлина от предмети, може да "освети" такива в/на сянка!!!Просто на небесно тяло, без атмосфера, всичко което не се огрява/осветява от Слънцето НЕ СЕ ВИЖДА!!!

33

до 37

преди 8 години

Що да е тъпо ,аз предпочитам Библията пред снимки от някакви пусти камънаци .Но вие не четете Библията.Бог създаде света от нищото .А нищото е космоса. Създаде рая сред нищото ,а вие го насрахте с простотиите си .

32

dn13

преди 8 години

До DiscoveryАми *** са.

31

dn13

преди 8 години

До разгромКолко шокиращо тъпо изказване.

30

Тракторист

преди 8 години

Гумата на трактора е мека. Който иска да мисли за налягания, вакуум, 6 пъти по слаба гравитация и т.н.

29

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 8 години

Лелеее колко се радвам на тази статия ... снимка 3 ми и любима. Ако се вгледате по-подробно ще видит 2 неща. 1. знамето няма сянка 2. сенките на различните обекти са различни.В един документален филм а и Ловците на митове се опитха да не убедят, че различните ъгли на сенките били нормални ... но нещо не ми се вярва. Загледайте се във филмите с Ровърите ... как ги форсират и как прахоляка и камъчетъта падат на повърхноста все едно са на земята. Не съм категоричен .. за или против .. не знам ...

28

разгром

преди 8 години

СССР фалира заради тая космическа надпревара ,а днес единствено космическото лоци на Америка се интересува от това .Пръснати трильони доллари за да докажем ,че сме богове.Да заместим Бог с космоса .Подведени милиарди .4 поколения . Няма никакви Луни,марсове и тн . И в Библията е писано кой е сътворил от нищо Земята .

27

123

преди 8 години

Още на снимка 2 се вижда отпечатък от подметката на обувкатата на някой от астронавтите! На Луната няма как да се оставят подобни следи, защото трябва да има влага на повърхността! FAKE!

26

кьорфишек

преди 8 години

Когато и към Марс се провали походът ще се засилят към спътника на Юпитер. Хора,в космоса нищо не вирее .Доказаха го учените на Межд.косм станция. Това е .Затова светът се *** с извинение- пръснати бяха трилиони за глупости ,а провалихме цели поколения,докато ислямистите се наплодиха.

25

Анонимен

преди 8 години

до 29И най-смешното е, че Луната е на само 400 000 километра от нас, а ние сме тръгнали да кацаме с хора на Марс, който е на 80 000 000 километра и където климата на Луната спрямо Марс е като мана небесна.

24

Discovery

преди 8 години

Много са ми интересни тея конспиратори дето им се обяснява, защо знамето се "вее", защо няма звезди бе изобщо всеки техен конспиративен факт е оборен по всички параграфи, те *** ли са, глухи ли са, *** ли са.... пак си дрънкат едно и също... едно си баба знае едно си бае... Айде със здраве, който не вярва да се върне в каменната ера направо....

23

кьорфишек

преди 8 години

А защо изоставихме по - близката Луна и се засилихме към супер далечния ни Марс .

22

ПУТЯ

преди 8 години

Алкохолизиран руснак с развалени зъби и ниска обща култура не е кацал, няма и да кацне на Луната.

21

Спартак

преди 8 години

"Дали кадрите ще затворят устите на любителите на конспирации, или напротив - ще ги накара да млъкнат..." Дали ще повторя един коментар по-долу или ще го дублирам? Ще разберем. Това е една тафтологична, тафторизираща се тафталогия.

20

истината

преди 8 години

Проблемът е следния.Направени са снимки ,но ......Едно голямо но .Не е станала ни една. На Луната няма познайте какво - атмосфера.И за съжаление Холивуд е заместил снимките. Това поставя въпроси и за всички мисии на марсоходите. Но днес все пак сме дегитално общество. И все пак .

19

Анонимен

преди 8 години

до 20Бе какви глупости си говорим! Първо на първо тия костюми от 70-те не биха предпазили космонавтите от слънчевата радиация и космонавтите биха измрели още на първия месец след като кацнат на Земята от тази радиация. Доказали са го десетки експерти по света.

18

Анонимен

преди 8 години

Дали кадрите ще затворят устите на любителите на конспирации, или напротив - ще ги накара да млъкнат.....No comment

17

Анонимен

преди 8 години

Ходили са на Луната. Има следи от мисиите, непокътнати и видими на повърхността. В един от кратерите е, постянно осветен е.Въпреки че УСА са стъпили на луната, господството над космическите полети си остава на руснаците.

16

мда

преди 8 години

Простичко е даже за нашите журналисти.Просто в една стая пресъздавате условията на Луната .После влизате и се опитвате да направите снимки . Ако не успеете ставате и вие конспиратори .