21

до 16

преди 9 години

"Я кажи в Европа при какви условия живеят и работят хората! Не може животът да е коренно различен, изискванията да са еднакви."Ми кой ни е карал да влизаме в елитен клуб като ЕС?Хората казаха: "не сте готови", ние: "НЕ НЕ, ВЗЕМЕТЕ НИ, искаме евромилиарди и европейски блага и стандарти - еми трябва да си ги изработиме, хората не са ни длъжни!

20

Анонимен

преди 9 години

ами Османската империя всичко ще бъде нормално

19

ХА-ХА-ХА

преди 9 години

Там където мине Съветския социализъм навсякъде е мор и беднотия . Частично се сбъдна мечтата на Правешкия овчар , България да стане 16 република на СССР . Така няма да стане , но ще заминем всичките за САЩ и Западна Европа . Тука ще остане електората на БКП-БСП-ДПС , а това са *** , необразовани , пияници , заблудени комунисти-социалисти и всякаква *** , негодна за Европа .

18

Турчин

преди 9 години

Който напише "Слава на султан Баязид" ще му кажа тайната на прираста! :)

17

Ромлянин

преди 9 години

ХАХАХАХА! Убаво ме биеше тати с каиша да се научим да четем, ако не беше той кога щех да се кефя така !

16

Анонимен

преди 9 години

Всеки ден отгоре ви пръскат с Кемтрейлс, ядете ГМО *** и имате най-съсипаното здравеопазване в целия свят!Как очаквате да не намалявате?

15

Анонимен

преди 9 години

До хахахааАма напираш да гласуваш, нали? Точно такива като теб докараха ББ на власт.

14

Анонимен

преди 9 години

1300 години стигатписменост ,традиции,език,култура,интелект,азбука....и тннамерили са ни цаката,сега просто чакаткак да вдигне народа....никои не е видял мишки да се бунтуватСъвременен Левски и Ботев ще кажете Виевероятно са емигрирали Сега ви хакнаха и пенсиониране, което трябва да си факир за да отговаряш на условиятаот утре вдигат тока (пак) а минималната заплата е 380 лв,че то при баи Тошо имаше такива заплатиСами сме си виновни ТОЧКА

13

хахахаа

преди 9 години

Докато на власт са *** като Б.Б и компания няма да се върна да живея в България ! Няма как да стане да плащам данъци на такива като него, да ми се подсмихва ехидно от ТВ екрана и да плещи простотии "колко много правел за народа"........циркаджииски номера.......

12

янки

преди 9 години

Стига с тези глупости с този план Ран-ът, те американците си нямат друга работа и искат да унищожат българската нация, защото тя е супер сила, богата на природни ресурси, мощна и заплаха за САЩ..... БОЛНИ МОЗЪЦИ! Не виждате ли, че цяла Европа има сериозен демографски риск през 21 век!

11

Анонимен

преди 9 години

Американските колонизатори между другото се проявиха като ПЪЛНИ ***: поболяха, избиха и съсипаха населението ни, а сега търсят помощ срещу Русия пак от това болно и съсипано население! Е как да стане... Като предвиждаш да воюваш с някого, трябва да поддържаш съюзниците си здрави и боеспособни, а не да ги поболяваш и съсипваш

10

Анонимен

преди 9 години

"а крайно време е да се разбере, че българската държава е на българите и ние трябва да предприемем смели радикални мерки, без да се съобразяваме с това какво ще ни каже един или друг еврочиновник", отсече той."Ще го повярвам, когато го видя. В момента, в който ЕС настръхне срещу вас съм готов да застана зад вас и нито крачка назад.

9

Турчин

преди 9 години

Образование, доходи дрън дрън. Що не питате как става тия дето го могат вместо да го мислите? Нние примерно нарастваме с 3 милиона на година, ние знаем тайната :)

8

без компромис

преди 9 години

На първо място, за решаването на демографските проблеми, трябва да се забрани със закон мастурбирането!

7

vesko02

преди 9 години

Да видим какъв е приноса на политиците за демографската картина.Пълно лицемерие

6

Анонимен

преди 9 години

Това беше заложено още в началото на 90 - те години в плана Ран - Ът!Вината и отговорността трябва да се търси още в *** които крещяха по площадите през 1989г.! От глупости от сорта на "времето е наше" докараха нацията ни до гибел

5

Анонимен

преди 9 години

Тези изброени фактори (Не причини) са следствие. Причините няма да ги чуете от трибуната на антинародните опълченци.

4

АНТИ

преди 9 години

Толкова дава плана Ран-Ът!

3

т.е.?

преди 9 години

Тези заради които нацията чезне обсъждат (без стратегия - т.е. чешат си езиците) как да я спясят :) - ЯКО!

2

Анонимен

преди 9 години

Carvuli