20

Анонимен

преди 9 години

ха,ха,хаааааааааааааааааааааааааааааа, ние българите сме като умаени гъски, жалки , прости и ***!

19

Анонимен

преди 9 години

Независими гърци са десни, което е парадокс, че те спират приватизацият, но може би е имало нарушения и затова.Но гръцката приватизация не е като българската привато-кражба.Те продадоха 5 % от ОТЕ (гръцкото БТК) на германци за 2 млрд. евро.Сравнете го с продажбата на нашето БТК на 100 % за 200 хил. лв. и препродажбата му след две години за 2 млрд. лева.Това във всяка нормална държава щеше да доведе до следствие, арести и затвор.Но ное сме си още в комунизма.Червените правят каквото си искат

18

жалки сме!

преди 9 години

Средната пенсия в Гърция - 941,59 евро. Над 300 000 души взимат по три пенсииПоследната ревизия на пенсионната система, която направи министерството, показа, че над 1,32 милиона души получават една пенсия, 921 841 - по две пенсии, а 316 905 - по три отделни пенсии.dnes.bg/balkani/2014/02/04/srednata-pensiia-v-gyrciia-941-59-evro.214785

17

Анонимен

преди 9 години

Испания и Португалия гледат, тик так...2015 - Консчитания ке падне.

16

Анонимен

преди 9 години

Най-голямата глупост в една държава трудно плащаща кредите си е да спреш приватизацията. Явно и този е като наште комунисти. Иска да краде от държавните предприятия или може би като при нас иска първо да ги фалира и след това да ги продаде за стотинки. Ама с какво ли ще плати утре вноската по кредитите. На Гърция никой няма да им опрости кредитите. Не е честно те да си раздават високи пенсии а други да плащат за тях. Гърция десетилетия се управлява от популисти които я докараха до това положение

15

Анонимен

преди 9 години

Началото на края на Гърция. Колко ли месеца ще издържи този в управлението преди тъпите Гърци да се усетят че загиват. Май има и по-прости народи от Българският

14

Анонимен

преди 9 години

Давайте братя гърци! Ревизия на всички приватизационни сделки до дупка и връщане ограбеното на народа! Вие поне ще докажете, че сте народ, а не *** като нас!

13

до 18

преди 9 години

Браво на гърците!!! А ние...тъжна работа...--Ти какво? Радваш се, че Гърция фалира и искаш и ние ли да фалираме?! Повечето българи не искаме дереджето на Гърция. 40% безработица, намаляващи заплати, нарастващи дългове, мизерия... и така още поне 20 години.

12

назад към Африка

преди 9 години

Дори Гърция да излезе от еврото и ЕС, никой няма да им опрости дълговете. Пак ще трябва да плащат, но ще се превърнат в африканска държава. Турците веднага ще ги окупират икономически и вместо драхма ще имат турска лира.

11

Спецо

преди 9 години

Капитализмът не съществува от 50 г. Сгеа има Кредитизъм и ако в началото, както през медения месец всичко върви по мед и масло, след това идва елно лошо пробуждане и всичко става реално. Кредитизмът ще умре и сега идва нова ера. Гърците са само канарчето в мината на прогреса.

10

и ние да не връщаме

преди 9 години

Ами и ние българите да откажем да връщаме заемите на гръцките банки, които сега дерат по три кожи от клиентите. Ако откажете да връщате заема, ще ви осъдят и ще ви вземат жилището, а вие оставате на улицата. Така трябва да постъпят и с гърците, както те постъпват с нас! Стига гръцко робство!

9

Анонимен

преди 9 години

Пол Крейг Робъртс пред King World News:Ако Гърция обърне гръб на западните финансови институти, нейният пример могат да последват и други "ограбени" от Запада страни.

8

Фидел Скастро

преди 9 години

Следващата стъпка на СИРИЗА ще бъде Купонна система, както се "спасяват" вече 50 години в Куба.

7

Анонимен

преди 9 години

Браво на гърците!!! А ние...тъжна работа...

6

до одисей

преди 9 години

До Анонимен--точно обратното--капитлизмът се изчерпа,няма вече никакви нови идеи с него за развитие--затова цял свят протестира...а Европа и САЩ в момента са като СССР навремето...Зенита на капитализма беше 70-80те години--оттогава само надолу.Опитват се да го спасяват с балони-1998г. гръмна технологичният балон на САЩ,през 2008 гръмна имотният балон на САЩ,а сега се пука и шистовият балон на САЩ.....Затова и хората се обръщат към други политици--независимо какви са---само да не са капиталисти

5

Анонимен

преди 9 години

Браво на тези мъже, Янис е поп звезда!

4

ПАВЛОВ

преди 9 години

БРАВО ЦИПРАС!

3

Гърция фалира

преди 9 години

Мой Цапрас ще се окаже министър на мизерията. Той нещо забравя, че тази година гърците имат да връщат 21.3 милиарда евро, а те ги нямат тези пари. Трябва да вземат още заеми. Кой ще им даде, като се правят на тарикати. Ако продължат в същия дух, Гърция отново ще фалира.

2

@ 2

преди 9 години

NIkoga. Tsipras qvno obicha naroda i stranata si , a nie se mrazim pomejdu si , politicite ni sa nagli i samodovlni prestupnici , zatova tova ne moje da stane u nas.

1

Анонимен

преди 9 години

в България кога?