28

Шаран -БГ

преди 10 години

Бългалрия я изоставят "български граждани" не българи. Но за" тяхно величество" партиите е важно, че тези напускащи България, имат право и могат да гласуват за тях. И гласуват ! И партиите са щастливи, че друг решава съдбините на тези, които остават. Н О !! И тези, които остават и те продължават да се изнизват. И политиците ни, независимо от високия за страната ни стандарт на живот, който живеят, са заслепени от собственото си "величие" и дребни ежби и не осъзнават случващото се!!!!

27

До 25

преди 10 години

"Съветските републики" до една задминаха България по доходи. Комунизмът е оправдание на мързеливите българи, които не стават дори за ***. Който се оправдава с "комунизъм" е некадърник и мияч на чинии.

26

до 27 Hans Rus

преди 10 години

А сега си к***а на дявола за много по-малко пари. Горд, А ?Както ти би казал: "Вижте ми дохотите"

25

Анонимен

преди 10 години

Стягайте се за война, а не за чужбина! Тия пенсионери кой ще ги защитава от ***? А?

24

Hans Rus

преди 10 години

Абе, българи погледнете си доходите...Аз в *** преди 14 години взимах 90 долара (в левове 4000) а сега имам на месец 4000 долара - не левове. Вие го сметнете колко лева са това на сегашният курс долар- лев!Работех като телефонен техник в ***.

23

дебел депутат

преди 10 години

трябва да се мисли как да се намалят доходите на некъдърниците които не са избягали от страната.Недопустима е те да имат такъв висок жизнен стандарт-150 лв пенсия и 340 лв заплата е изключително висок доход.Цената на тока тая година трябва да скочи минимум с 50%

22

dp

преди 10 години

Докато БГ е все така съветска република както от 1944 досега първи приоритет навластите ще продължава да бъде саботажът на всякаква частна (неконтролиран от тях)икономика, т.е. тук ще е пълната мизерия, която е. Практически никой не произвежданищо продаваемо, разпределят се някакви заеми, помощи и т.н.Ако човек иска да бъде нает на работа трябва да е *** да не предпочетеда го направи където ще му плащат пъти по-добре.

21

Анонимен

преди 10 години

do nqkakav si ! Westarn Union : Dobre che se Izseliha povecheto Turci i Romi iz chujbina ta se prashtat takiva evra v BG ! Koito ne vqrva da pita rabotnicite ot Westarn Union ! Preporachvam go i na jurnalisti ! Inak tiq ot malcinstvata kakvo shte qdat , shte izmrat ot glad ! Socialni kakvi socialni 35lv i to na vseki negi davat !

20

оня

преди 10 години

до 20 Как да не е виновна като всички институции са натпреварват да ти искат пари(поткуп) и на идея си нямаш за какво става на въпрос.Факт е,че не съм им дал и една стотинка за това и фалирах със здраве на всички и лек ден.

19

НИКОГА ВЕЧЕ БСП_ДПС

преди 10 години

Най после Илияна Йотова призна, че е фактурирала 4 хил. евро в ЕП за услугите на "Лийдуей"за назначаването на червените *** и опорните точки!Е те затова умните работливи и можещи си отиват от България...

18

Анонимен

преди 10 години

Бегам и назад не гледам! Отивам и се не връщам! Казах!

17

Анонимен

преди 10 години

До оня, България не е виновна за това, че не разбираш от бизнес! Ако беше отворил магазин във Франция и там щеше да фалираш.

16

оня

преди 10 години

Живях 4 години във Франция.Върнах се отворих бизнес фалира.Отидох във Алглия работих 6 години върнах се отворих магазин фалирах.Напускам веднъж за винаги и никога няма да се върна повече.Вземам си жената детето и далеч от тази корумпирана държава.

15

Анонимен

преди 10 години

Тук в българия също може да преуспее човек За пример свинята майка Пеевска 4-5 години шеф на тотото и стана милиардерка

14

Денислав

преди 10 години

Добре че са тези българи, без тези пари държавата ни ще фалира много бързо. Те комунистите пак ще я фалират, но ще им е нужно повече време.Според мен повече от половин милион искат да емигрират - ако някой им предложи работа в цивилизована държава, при цивилизовано заплащане и отношение, то доста хора биха напуснали.

13

Анонимен

преди 10 години

Жална им майката на банкоматите из Европа, че и по света. По целия свят се шири славата на българите - нацията техническа!

12

jiktak

преди 10 години

mi ste bqgat i az begah i mi e mn dobre tuka ne mislq kak si platq naema dali ste ima meso za wecherq dali imam benzin dali da si hodq po restoranti i mn mn dr polzi

11

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 12такива като тебе ли бе

10

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 8не си мисли че твоето семейство като проституира и другите го правят

9

Анонимен

преди 10 години

До АЛОООООООМуньо, преди имаше турци да работят, имаше кльопачка. Вече турците не искат да ни работят, няма кльопачка. Не му мисли турците, те са оправни хора. Кажи ние как ще се оправим, когато половината ни население са калтаци, а другата половина са крадци.