75

Az

преди 10 години

Планът сидеров е за улесняване провеждането на референдуми ама пък волен сидеров е против референдумите :D :D :D

74

Анонимен

преди 10 години

Планът Сидеров включва единствено вариантите как тая *** на снимката да си оправи живота

73

Анонимен

преди 10 години

До 86Питай тези дето ги вкараха в телевизията тези новини или останалата част 220 депутати от 240 местен парламент,които са "за" новини на турски!!

72

Анонимен

преди 10 години

Смърт на ЕС и НАТО... Искаме референдум..

71

до 79

преди 10 години

Пич пак се бъркаш! Аз не съм за никой от тоя парламент! Всичките са КРАЛИ ЕДНАКВО И НАГЛО! Но да почнем отзад напред! Първо това, че болен обича забеления салам не ме притеснява всеки има право да си харесва каквото и където му пасва! Но я ми кажи ти с помаща на чий глас управлява днска правителството на ДПС!? Знаеш ли или жокер ти требе!?Колкото до това какво и къде си виждал ти виде ли шефа си в Париж, ти виде ли шефа си в Куба?

70

до 79

преди 10 години

А с новините на турски що стана? Мълчите нещо по въпроса.

69

111

преди 10 години

Д-р Цветослава Гълъбова е виден български психиатър. Директор на клиниката в Курило. Волен Сидеров не е луд - той си е направо психопат! Не се притеснявам, ако реши да ме съди за това определение, защото като лекар ще докажа в съда, че напълно му отговаря по дефиниция. Не може един човек, на пост като него, да не се съобразява с обществените норми и непрекъснато да е в центъра на скандала. Волен Сидеров не може да бъде излекуван. Никога. Психопатията е едно лошо, дисхармонично личностно състояние. Няма излекуван психопат.

68

Анонимен

преди 10 години

Замъти ти водата в ибрика и бея ти се сърди ли

67

КАСАПА

преди 10 години

това ком. секретарче отГ.ДЕЛЧЕВ дали не е резано

66

Анонимен

преди 10 години

До коцида!

65

Анонимен

преди 10 години

До 71Шефа,драги не съм го виждал да целува ръка на Доган,нито съм го виждал на официално посещение на Рамазанбайрям без участие на журналисти,нито съм го виждал на конгрес на турска партия,нито е бил на указания в американско и израелско посолство,нито е ревал на рамото на европейските партии,нито е заставал мирно пред посланника на САЩ или пред когото и да е било,за разлика от твоите шефове!!Ама то ви е в политиката,скоро ще узаконите педофилията и гей-парадите!!

64

сс

преди 10 години

Много го е страх ***! Скоро ще изчезне завинаги от политическата сцена

63

Анонимен

преди 10 години

АТАКА !!!!!! ПОБЕДА !!!!!!

62

Анонимен

преди 10 години

пудела до стената!

61

GHY

преди 10 години

Луд за връзване:(

60

Rhapsody of fire

преди 10 години

До Анонимен 61Ами те самите *** предложения са диагноза за тежко и непоправимо психическо заболяване. Тяхната реализация е пълна и неотвратима съсипия на обществото.

59

ани

преди 10 години

Господи,като прибираш грешните - прибирай и смешните .

58

До 61

преди 10 години

Пич ако вярвахме на всичкото това което тоя болния казва, то досега да сме влезнали в лудницата където му е мястото, на тоя! Не че нещо само да те попитам, шефа ти каза ли, че няма да подкрепи ДПС? А спази ли това което каза? И още едно нещо шефа ти националист ли е или се навежда на батковците с *** салами? И ми кажи ти можеш ли да вярваш на един ЛУД ЛЪЖЕЦ, които само се репчи и налита да бие жени, а когато опре оная работа до изодзадзе му го поема до откат!?

57

Анонимен

преди 10 години

ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ! ВСИЧКИ МИШКИ ДЕТ ГИ Е СТРАХ ДА СЕ ЗАВИРАТ ОТ ТАМ ДЕТ ИЗПЪЛЗЯХА!

56

Рали1

преди 10 години

Абе,Волене,колко референдума изобщо е имало в България,че само по времето на Плевнелиев няма допитване ?За Белене не беше ли по негово време ,други изобщо имало ли е ? На *** ли ни правите ? И като подкрепяте референдума какво ревете всички в хор-ще има ли референдум или не ? Май не ви стиска да чуете гласа на хората,след всичко което се случва в страната последната година .На Плевнелиев -политическа игра,а твоето какво е,ами не знаеш вече кой ти свири и под кой такт да заиграеш.