15

Бай Иван

преди 10 години

спрях да ходя по кафета не защото се пуши или не, а защото е скъпо, на повечето места цените не отговарят на обслужването, сервитьорите си мислят че бакшиша е длъжен.

14

аз

преди 10 години

управляващите,само защото обещаха да помогнат на бизнеса, го направиха тая простотиязащото бг-народ си е *** и иска да пуши и то навсякъде, без да се съобразява!

13

dp

преди 10 години

значи, по-културните (т.е.интелигентни) хора повече няма за ходим в заведение в студените днизначи, там ще е пълно с ....- обаче замеденията от кои ще имат по-голям оборот? - в цивилизованите страни по-голям оборот има от непушачи, интелигентни и високообразовани хора!

12

Анонимен

преди 10 години

спазете си обещанието за 250 хил. работни места и ресторантьорите ще спрат да мрънкат

11

65 години стигат!

преди 10 години

Ей, червени ***, не ви стига, че тровите народа вече 65 години!? Столетницата трябва вече да се пържи в ада.

10

eve1

преди 10 години

Сега е чисто и приятно в заведенията,да се стремим да бъдем модерна европейска държава или да се връщаме назад и да пушим ,като афганистанци навсякъде.Защо този въпрос трябва да се решава от парите на група мазни ресторантьори?Те за пари са готови на всичко даже да се разболяват и умират хора!

9

Анонимен

преди 10 години

Досега въпреки тоталната забрана за тютюнопушене ,съм виждал да се пуши яко в полицейските управления, в парламента, в следствието ,в заведенията на недосегаемите. А на по-ниско ниво това се прави в градинките на малчуганите. И кой лъжем пак с поредния закон,за чийто изпълнение не се следи, или се следят само мишоците.

8

Рудан

преди 10 години

До *** Абе тоя тъпънар Боко пита ли народа дали да има зали и за пушачи и за непушачи? Ама като истински комунист,,забранено за пушачи,, И лъга като комунист,че в Европа било така,ама то било и така и онака , ама не било както ни лъга.Като мисли за здравето на народа защо и по негово време продължихме да ядем храна препълнена с таблицата на Менделеев(т.е. с Е-та)Защо искаше да вкара ГМО в Б/я. Чумата да ги тръшне тези дето ни налагатс фашистки закон ограничения. А уж сме демокрация! Вони!

7

Samo minavam

преди 10 години

Снимката е проява на лош вкус.има сервирана храна на масата.Няма нищо за чудене,това не пречи на *** ***.Пушач съм,да,но запалих пура когато бях на Палма с красива жена,пиехме коняк и усещахме мириса на море.Впрочем,като помисля,около нас нямаше бълхари комунисти,пушещи цигари от 2лв.

6

Анонимен

преди 10 години

която ще запомним с това, че първите и думи на този пост бяха, че е против забраната, а по-късно явно претърпя катарзис и се отметна, ще си подаде ли оставката, ако мине поправката?", попита Борисов.Айде де!Била се отметнала! Точно борисов, дето си сменяше мнението и решенията по 8 пьти на ден да твьрди нещо за отмятане...

5

Анонимен

преди 10 години

Много по вредно за здравето на българския народ е мутраджийската клика която драпа всячески за да саботира институциите за да избегне правосъдието

4

гледаш-виждаш...

преди 10 години

Аре стига с тея цигари! и с тази цифрова телевизия... Само простотии от ЕС и Бг за кьоравите писачи по форумите! Отворете си органите за гледане и вижте... Все повече стават хората, които гледат нещо, ама не телевизор, а лаптоп или телефон! Все повече хора пушат, аме не тютюн! Особено под 25г. възраст! Сега събирате някакви данъци и акцизи и разпределяте някакви пари от работещи българи около 30-45г. Ами утре? Какво ще правите? Цифровизация на интернета или данък за тревата, дето си расте сама?

3

71749

преди 10 години

Ако тази поправка мине, това означава, че България е обратно в средновековието!!!!!

2

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! Мама ви мр*сна д*е*б*а!!!!

1

N

преди 10 години

Не стига че тормозят и измъчват народа,а сега и ще го тровят.