307

Пръмов

преди 11 години

Кривоустата сатанизирана измамница пак не знае къде се намира. Не ий стигна 4х350 000 евро годишна заплата като еврокомисар, че изтормози и окраде България от дистанция, че иска сега и да ни управлява ...... защо нямат мярка тея *** ? Тя заедно с другарите си от бкп и братята си(крадливи мутри) от герб да се самозапалят пред президенството и да изчезнат в небитието........

306

анонимен

преди 11 години

Много си проста Кунева, нищо че си живяла години наред в Европа! Манталитетът български не можеш да го изтриеш, той е като при ***, винаги си показват ***!

305

Анонимен

преди 11 години

Аз предпочитам евророма пред в батака

304

Анонимен

преди 11 години

---366Същите ,като предишните ---СДС,БСП,ДПС,НДСВ---,ти пък да не откри ---АМЕРИКА ?В коя държава няма ПОДСЛУШВАНЕ ?А в Бг ,кои го въведоха ----?Първият подслушван е :Н.Филчев ,от лицето ---И.Й.Костов ,...или не знаеш ?

303

optimist

преди 11 години

г-жа 3%

302

Анонимен

преди 11 години

Змия която умира най хапе. Нали другарко пръмова?

301

Черен Петър

преди 11 години

България на гражданите и Комунева.А за селяните - мотика.

300

Валентин

преди 11 години

Въпреки, че съм съгласен с твърдението на госпожа Йес сър, да не забравяме, че тя освен да се кланя и да повтаря йес сър, обича и да подписва договори за затваряне на ядрени реактори.

299

Дупница

преди 11 години

Кунева, а ти каква си мутра безподобна?! мислиш, че като хвърляш фитили насам, натам хората ще те изберат! Нагла си!

298

Анонимен

преди 11 години

Предпочитам ЕВРОРОМА ,пред др.Кунева !

297

:)

преди 11 години

Това не е арогантно, това е обективно", допълни босът на Байерн.

296

Днес БГ са от ГЕРБ..

преди 11 години

Що няма новината за Цецо Подслушването!? Що не пише какви безобразия са правили ГЕРБавите?!

295

Анонимен

преди 11 години

Цацаров заяви че е подслушвано нерафламентирано но не се знае от кой. Тук може би ще излезе дългата ръка на трактора и компроматите за мишо бирата. По този начин се е работило от дълги години доста преди Герб. Може би Румен Петков има най точната имформация. Румен и трактора.

294

ВВВ

преди 11 години

Проверката на прокуратурата установи тежки нарушения при подслушването отстрана на МВР. Има изтрита информация и съпротива от страна на ведомството срещу проверката. Образувани са наказателни производства срещу трима директори на СДОТО.ГЕРБЕРСКО МИЛИЦИОНЕРСКАТА ХУНТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗМЕТЕНА И СЪДЕНА

293

за 359

преди 11 години

ипса на контрол върху експлоатацията на техниката, възможност за злоупотреби, незаконно използване, а оттам и предпоставки за нерегламентирано подслушване. Това са изводите от проверката на прокуратурата в МВР по сигнала на Сергей Станишев. Установено е, че е изтрита важна информация. Започва разследване срещу четирима служители. Ето част от изявлението,останалото е в Дир

292

Васил

преди 11 години

Поредната порция простотия от Кунева. Веднъж стана европеец на годината и много й порасна работата. Защо не каже откъде й идва финансирането на кампанията?

291

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Кунева Герб може и да са некомпетентни но ти още по-неставаш.

290

До 333

преди 11 години

Дай некъв линк към изявлението на Цацаров? Никъде в нета не пише нищо или поне кажи за разкритията?

289

Анонимен

преди 11 години

А ти нагла и крадлива комунистка за да не ползвам нецензурни думи пръмова. Точно като АБВ на гоце до като се родихте и умряхте. Така става като се заобиколи само с политическата *** като Цонев.

288

Анонимен

преди 11 години

Няма да гласувам за тая, но преценките й за Герб и Мутрата са точни.