37

Анонимен

преди 11 години

Повечето българи трябва да работят на три места, за да си докарват заплата, колкото тяхната помощ за безработни. При това, те не плащат и осигуровки, тях също им ги плащахме ние. Да са ни живи и здрави и още дълги години да ни яхат.

36

Анонимен

преди 11 години

Ама чакайте малко каква борза, какви обезщетения? Тия са ДИСЦИПЛИНАРНО уволнение от народа и съответно по закон нямат право да се регистрират в бюрото по тряда, че и да взимат помощи по над 1000 лева. Абе, я марш да метат улиците, че да се научат какво е то труд, че 4 години само се прозяваха.

35

Анонимен

преди 11 години

кюфтетата свършиха.Фидосова ела аз ще ти дам едно.

34

Анонимен

преди 11 години

Тия работливи и честни пчелички, които във време на глад и замразени цени на труда за народа пропуснаха да си замразят депутатските заплати...

33

Drenov

преди 11 години

Hahaha - perverznite mafiotski bg partiini parlamentaristi iskat sotzialni pari ! Nyamat nikakav chance - te sa uvolneni ot bg naroda za laji i krajbi ! v internet ima spisak s imenata, adresite im - 240 broiki mafioti kradat parite na bg naroda. bg narod ste gi nakaje oste tezi nagli kradtzi!

32

Мусолини

преди 11 години

Ами много просто нали си имат професии, освен че са заемали изборната длъжност на депутат.Да се върнат към професиите си и да работят.Никой не е венчан за изборната си длъжност.

31

Анонимен

преди 11 години

Като не могат да издържат 2м. без заплата защо не изпезат сред протестиращите и те.

30

изумен

преди 11 години

лелеееее, не стигат че лапат 4 години, ами сега още една година ще ми се водят безработни и ще вземат по 1200 лв????

29

do 19

преди 11 години

А са вдигнали още дори с 1 лев осигурителния праг, а повечето дето вземат "огромните" заплати над 2000 минават на черно или стават контрактори. Аз лично нямам намерения да храня *** - върху заплатата си плащам данъци доста по-големи от средната заплата в Бг и какво получавам насреща? И сега от БСП ще правели прага 3100 и 20% ДОД щото с моите 4500 съм "много богат".

28

Анонимен

преди 11 години

не вярвам нито на една дума от казното/написаното!тия да ги разбравят на майките си, дано те им хванат вяра!!!

27

Ф.С.В

преди 11 години

ПОРЕДНИЯТ ЦИНИЗЪМ, ДРАГИ ЗРИТЕЛИ !!! НА ГЛАДЕН БЕЗРАБОТЕН НАРОД ДА КАЖЕш чЕ СИ КАТО НЕГО !! КОЙ БЪЛГАРИН Е ИМАЛ 4 ГОДИНИ СПОКОЙНА ДЪРЖАВНА РАБОТА С ЗАПЛАТИ ДАВАНИ В ТОчНА ДАТА БЕЗ ЗАБАВЯНЕ И ПРАВО НА КРЕДИТИ И КАКВО ЛИ НЕ ???

26

краси

преди 11 години

а така ,тия дойдоха на моя.лошото е че те краднаха 4 год и натрупаха парички пък аз се скинах от работа и нищо нямам.

25

Йордан Шангов

преди 11 години

Поредната, PR акция на ГЕРБ :=) смях ...

24

mimi199

преди 11 години

Не сте разбрали. Те хората отиват на борсата, за да си починат. От това по-голямо признание за източване на държавата и по този начин здраве му кажи. Добър пример дават. Браво!

23

Анонимен

преди 11 години

интересно, а как се издържат хилядите хората , които все още работят, а не им плащат с месеци заплатите ? понеже държавата не плаща задълженията си към работодателите им ?

22

художника

преди 11 години

Идва ми наум следното. Какво правят в парламента хора, които не са работили преди да ги изберат?И сега пак са безработни! Такива хора ни управляват години наред! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕЗДАРНИЦИ ТАКИВА, ДА ВЗИМАТЕ ПАК ОТ ЗАЛЪКА НА ХОРАТА! Как ще си намерите работа, като никой не ви иска, пък и нищо не можете да правите! Поне имайте малко достойнство!

21

Луд

преди 11 години

До 13 Винаги може да се запалиш за да ти обърнат внимание.....а и вноските по кредита ще изгорят :))))

20

Анонимен

преди 11 години

Мит ли? И как така "бедните" депутати като напуснат политиката изведнъж стават много успешни едри бизнесмени? И с какви пари? Сигурно с парите спестени от закуски, а?

19

До 17

преди 11 години

Не си запознат и не коментирай работи, които не са ти ясни. Браво на такава "майка" с такъв речник - ще възпита достойни членове на ГЕРБ - партията на истината, върховната справедливост, невинността и ангелското човеколюбие.Облъсна ли се, мако грижовна?

18

търпеливко

преди 11 години

"Кой човек може да издържи два месеца без заплата?" Отговора може да бъде само един - всички жертви на некадърни закони, свидетелите на безпримерните ликвидации, жертвите на криминалната приватизация(друга май няма) и всички знайни и незнайни жертви на депутатската мисъл от двадесет и три години.