16

селски глупак

преди 11 години

Ако четете средствата за масова информация в БГ, по темата Македония, лицата които най-ожесточено хулят Македония и " защитават българските изконни интереси" са : Б. Димитров и Кр. Узунов. Дали е случаен факта, че и двамата са били активни агенти на ДС?

15

Анонимен

преди 11 години

Македония ще се откаже от антиБГ основата на държавата си.....когато "проф."Божидар Димитров се покае за ДС миналото си!

14

Васил

преди 11 години

Проф. Димитров е имал смелостта да каже всичко както си е, браво. Дано има кой да го чуе

13

до 12

преди 11 години

След 20 години те виждам да казваш "Аре вземи млъкни с тая България,20 години всеки ден едно и също."***.

12

Анонимен

преди 11 години

Да си българин в Македония е престъпно деяние. Говоря сериозно. Даже имаха доскоро един закон за македонската национална чест, според който принадлежността към една етническа група - българската, се смяташе за криминално престъпление и се наказваше със затвор от 3 г. и половина. Сега този закон, разбира се, от кумова срама е премахнат, но преследванията на българи продължават, обясни Димитров.Леле! Кой сега е нациста? Да си българин в Македония е все едно да си евреин в Третия Райх!!!

11

Анонимен

преди 11 години

Ае къв е тоя и в качеството си на къв се обажда бе??Аре вземи млъкни с тая Македония ,20 години всеки ден едно и също.........*** ***...

10

Анонимен

преди 11 години

А Груевски не е ли взел още былгарски паспорт

9

До коко!!!

преди 11 години

*** си като *** ,драги !Според теб е редно макетата всекидневно да ни хулят и обиждат ,а ние да си траем!Ами с това поведение можеш успешно да се пробваш в някой амстердамски бардак -като мазохист!! Аман от нихилисти и всякаква друга *** !Езика и поведението към така наречените "македонци" а всъщност вардарски отродени и сърбизирани българи -трябва да бъде само едно -твърдост,и неотстъпчивост по нито един спорен въпрос!

8

Анонимен

преди 11 години

"Който ми каже дека не съм македонец ке му го скинам езикот, който ми каже дека не съм българин ке му секам главата" Тодор Александров

7

Македония моя любов

преди 11 години

Имате ли идея защо Великите сили отделят Македония от България? Защото, като разделиш една държава, си гарантираш нескончаеми конфликти и дразги между двете й части. Разделяй и владей. Така направиха и с Косово. С Кипър. Ще отделят и Кърджалийска област и след 50г, те ще се турчеят и ще са забравили български. Дали ще се караме, решението остава за нас.

6

Анонимен

преди 11 години

няма такава държава македония. Има БЮРМ.Съставена е от българи, албанци и сърби.

5

Европеец

преди 11 години

При сегашната политика на Скопие, разрешаването дори да кандидатстват за ЕС би било национално предателство.

4

Анонимен

преди 11 години

Най-доброто поведение спрямо македонците е да не се занимаваме с тях / те това целят/, но и да не отстъпваме, да не им прощаваме лицемерието и фалшификациите на НАШАТА история. Никаква помощ, докато не докажат, че са я заслужили. Хитри са и сега ще направят всичко за да ни заблудят, че са си взели поука от грешките. Твърдо, много твърдо с тях, за да не съжаляваме отново за наивността си!

3

Анонимен

преди 11 години

Те и сега могат да пътуват,но не могат да работят,и нямат никакви други права,докато с Български паспорт,в повечето Европейски страни,придобиват тези права.Иначе Бюрмаджийте са най-мразени из Пиринския край,за който най-много претендират че Македонски,с население с Македонско национално самосъзнание,факт!

2

ЯСЕН

преди 11 години

МАКЕДОНЦИТЕ ДА КАНДИДАТСТВАТ ЗА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО ЗА ЗЕЛЕНА КАРТА!!

1

ES

преди 11 години

Македония не бива да влиза в ЕС защото ще влязат 500 000 етнически албанци в ЕС