40

alloo 36 - tia

преди 12 години

А ти къде беше бе п...ко нещастна? Сега им дойде акъла на младежта, сега тръгна! А ти къде дрема - на Цеко у скута ли?

39

версия

преди 12 години

Човекът случайно си минавал, а оператора искал да го изтипоса като екоактивист.

38

Анонимен

преди 12 години

Абе как не се уморихте бе - Боко, Тикви, Цвък... Под всяка новина едни и същи хора, по почерка ви си личи. Само заради такива *** като коментиращите по форумите ще се мотивирам и ще гласувам за ГЕРБ. А колкото до БТВ - отдавна не ги гледам, нито турските сериали, нито *** шоу на Слави, правещо реклама на опозицията, нито нищо.

37

ЕКОЛОГ НАЦИСТ

преди 12 години

абе стига с тоя термин 'еколози' бе. български граждани са това, каква е тая категоризация... на всеки протест сме *** и хулигани, като може ставаме нацисти, сега като не може да сме нацисти станахме 'еколози'... смешно е! протестите са граждански, тия 'представители' са същите смешки като политиците за мен. няма да я докарат до справедливост. до 36ти, по времето на НДСВ аз бях на около 12 години... ти къде беше?

36

Анонимен

преди 12 години

Чисто и просто това на снимката си е едно ГАМЕНЧЕ ЛУМПЕНЧЕ , подла душичка. Надявам се да си получи заслуженото .

35

Анонимен

преди 12 години

Аз пък го гледам му тупнали 2-3 онея убит го изкараха и като е журналист да не е светец???Работи по поръчка ,както и Босфор тв ,от платените натопявания до възхвала всичко си предлагат!Вчера кориоза с контра-протеста 1 въпрос няма кои сте вие и кои ви докара ,а другите се напукаха да питат!Абе шитня пълна са !

34

Анонимен

преди 12 години

То беше ясно от репортажа на ББТВ(Бойко Борисовата телевизия),че момчето е седнало на асфалта,а оня му навира камерата в лицето.Ще го съдят ли за нарушаване на личното пространство на един човек,който не желае да бъде сниман?

33

Ал

преди 12 години

От цялото филмче едно ми стана ясно, преди боя операторчето се е правило на мъж на гърба на полицаите, но "криминалният елемент" по думите на Цвък не му е останал длъжен и му е отвърнал вербално - по линия на майка му най-вероятно. Явно операторчето е запомнило тази благословия и е решило да не си остави каруцата в калта, т.е. майка си. След смело навлизне в редиците на "криминалните елементи", пак цитирам Цвък, провидението го сблъсква с демона му от вечерта, минава му ангард и с бодичек го събаря на земята, явно разчитайки че в суматохата никой не го е видял, но "криминалният елемент", цтр. Цвък, намиращ се в засада между репортерчето и операторчето, решава да шибне един шамар на операторчето и от там нататък всичко е ясно :)))) Едно не ми е ясно, защо репортерчето което говори по телефона, може би с Цвък, тръгна да спира падналия, ако не е бил сигурен, че неговият "доблестен" оператор не e започнал пръв ????

32

Анонимен

преди 12 години

По принцип съм против този протест, но наглостта на днешните псевдо журналисти е безгранична. Така че мога да си представя този ***, наричащ се оператор, да е провокирал побоя и чупенето на камерата му. А платената му медия, бтв, подлогата на червената ***, е заслужила не да и счупят една камера, а да й изпотрошат цялата апаратура!

31

Анонимен

преди 12 години

Алоооооооо еколозчетата къде бяхте когато царчето изсече горите си до корен и изнесе дървесината в чужбина, тогава що не правехте протести бе *** ,или тогава нямаше кои да ви плати да отидете на протест,мислите че не знам ли на братовчед ми са му платили 10 лева и каза че било бъкано с изгладнели студенти и наркомани които гледат да си изкарат кинти за поредната ДОЗА!!!!!!!

30

Анонимен

преди 12 години

"Накрая свидетелите ще кажат,че оператора се е спънал в кабела на микрофона"А що е лъгал операторът, че бил изпаднал в безсъзнание. На последния клип ясно се вижда как тича, застига момчето и почва да го бие. Това на изпаднал в безсъзнание човек ли прилича?Явно са лъгали битивийците, въпросът е за всичко ли са лъгали, или само за повечето факти.

29

Анонимен

преди 12 години

Как гнусно лъжат и *** и техните слуги! Утайката на 22г процеси на гниене и ферментация внезапно изплувала на повърхността.

28

хлъц

преди 12 години

Два кретена се срещнали на Орловата врата ......

27

хаха

преди 12 години

Вижте ги представителите на пишман еколозите днес в парламента-немогат едно смислено изречение да кажат,отделно незнаят какво точно искат да прегласуват депутатите.

26

Анонимен

преди 12 години

vaprosniq biq4 ako be6e *** po barzataprocedura do sea 6te6e da bade osaden ama nali e BALGAR4E tone e vinovno toq operator sam si blaskal kamerata vav nosa dokato gi 4upil i dvete smex golqm

25

Здравко

преди 12 години

В YouTube, сайта на бТВ и на още няколко места може да намерите видео от инцидента. Вижда се как битият оператор става и подгонва въпросният господин. Кой крив, кой прав ще реши съдът, но определено bTV разказаха само небивалици! Вижда се ясно как всъщност "пребитият" оператор гони младежа с бясна скорост! Така, че не вярвайте на bTV!

24

Анонимен

преди 12 години

хора опичайте си акъла и протестирайте за важни неща не оставяйте протестите ви да се разводняват не е хубаво да има много протести ,без цел . и не си хабете патроните .

23

Анонимен

преди 12 години

Моля ви, не се бийте!

22

?!?

преди 12 години

Брей, това момче Чавдар трябва да владее отлично бойните искуства.С една здрава ръка е повалил бедния оператор и го е докарал до мозъчно сътресение, тц-тц.Милият той, в ютуб изобщо не се вижда как се вре с камерата между полицаите за да снима хората викащи "Долу БТВ". Ах да, шефката им имаше колко акции в ***? Не бяха ли около 190 000?

21

Бойкот

преди 12 години

Бойкот на бтв и на всички продукти, на които се прави реклама по тази кабеларка!