45

ПОЖЕЛАНИЕ

преди 12 години

ПОЖЕЛАВАМ НА ТОЯ ПИЦАТА, НА БОКО -МУТРАТА , НА ЦВРЪЧКО-ПАЛАША И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ОТ БАНДАТА ГРОБ ДА СКОЧАТ ПО СКОРО В ОБЩ ТРАП В ОРЛАНДОВЦИ. НЕ ВЕЧНА ИМ ПАМЕТ И ТЕЖКА ИМ ПРЪСТ. НЕ ГИ ЛИ Е СРАМ ДА ГОВОРЯТ ЗА СОК НА ПЕНСИИТЕ , КАТО Е НАЛИЦЕ НЕВЕРОЯТЕН СКОК НА ЦЕНИТЕ И ОЩЕ ПО НЕВЕРОЯТЕН СКОК НА ОБЕДНЯВАНЕТО НА ХОРАТА. КАВО ОЧАКВАТЕ ОТ ШЕПА НАШЕНСКИ МУТРИ И БАНДИТИ ДОШЛИ ОТ ЧУЖБИНА ЗА ДА ОГРАБЯТ НАРОДА.

44

Гатанка

преди 12 години

Ей вечно не сте доволни бе.Вместо да кажете айде таз година малко,догодина дано да е повече,да гледате положително на нещата,вие пак плюете и псувате.Нещастно племе сме и никога няма да се оправим,ако мислите по този начин.

43

Гошо Тъпото

преди 12 години

Дянкофф,или...приказката за...лъжливото овчарче;по симпатично ми е...овчарчето.Боко към народа измъчен от...перманентната криза;трайй коньо за зелена трева,догодина ще ти дадем...сено.

42

osata

преди 12 години

Ха, ха, ха, смях. Вчера беше едно, днес - друго. Утре какво ли ще кажат?Да, по закон би трябвало да има увеличение, ама 3 години не е спазван закона!А мижавите 5-8% увеличение на пенсиите, което може евентуално да има, вече е изядено от инфлацията през тези 3 години, че дори няма да бъде достатъчно!От друга страна, няма и как да стане, защото няма производство, няма инвестиции, безработицата е голяма, закриват се фирми, няма постъпления в бюджета.Така че това изказване е четиво за наивници.

41

Анонимен

преди 12 години

Обещания, шменти капели, ала-бала...Герб източи сребърния фонд и докара България до фалит

40

Avatar

преди 12 години

Възмутен 41, ние, комунистче, сме се регистрирали и пишем легитимно, за разлика от червените партизани като теб, които цвъкат по десет постинга с различни никове, за да имитират червена масовка. Та ясно е кои са подлеците и предателите. Ясно е още от взривовете в "Света неделя", Народния съд, лагерите в Белене и скравена, където *** като вас хранеха свинете с труповете на убитите от тях българи, както и от "възродителния процес" - последния диамант в короната на стоКлетницата БКП!

39

до 41

преди 12 години

малка поправка на коментара ти за да е достоверен.На всички долу платени и заблудени привърженици на БСП ще кажа, че сте предатели спрямо собствената си държава, спрямо вашите деца и родители! Тази партия е антисоциална. Тя няма никаква политика, насажда омраза и интриги, милиардите дълг вече започнаха за държавата ни и самите нас! На всички умни и мислещи българи им казвам: мислете, като гласувате!

38

Анонимен

преди 12 години

На всички долу платени и заблудени привърженици на бесепе ще кажа, че сте предатели спрямо собствената си държава, спрямо вашите деца и родители! Тази партия е антисоциална. Тя няма никаква политика, насажда омраза и интриги, милиардите дълг вече започнаха за държавата ни и самите нас! На всички умни и мислещи българи им казвам: мислете, като гласувате!

37

възмутен

преди 12 години

На всички долу платени и заблудени привърженици на ГЕРБ ще кажа, че сте предатели спрямо собствената си държава, спрямо вашите деца и родители! Тази партия е антисоциална. Тя няма никаква политика, насажда омраза и интриги, милиардите дълг вече започнаха за държавата ни и самите нас! На всички умни и мислещи българи им казвам: мислете, като гласувате!

36

Анонимен

преди 12 години

Стига с тези квалификации финансист 1, полицай 1, клатик***р 1

35

Анонимен

преди 12 години

Всички са един дол дренки! Наближат ли изборите и вдигат пенсиите!!!!!!

34

Анонимен

преди 12 години

до 28Да, ако се съди по Вас - това е тълпа, но ако се гледа на огромния проблем /оцеляването на отрудените възрастни хора/ с отговорност, това си е чиста проба предизборна манипулация, целяща осигуряването на някой и друг заблуден глас!Тълпа електорат!

33

Avatar

преди 12 години

Я да преброим сега колко са педерунгелите на Кутев, които пишат днес за жълти ст'инки по десет постинга в минута :)))

32

Avatar

преди 12 години

До Анонимен (29)Дам, понеже пенсионерите не пестят тези пари, затова вадят по 6-7 хиляди да плащат на телефонни измамници :) А някои червени бабички и по 70 хилки успяват да извадят ей тъй, от ръкава, ама те явно са били активни борци против фашизма с пенсии от по 800 кинта. Тя стоклетницата знае как да си поддържа електората.

31

иво

преди 12 години

От приказки на прикаки стават все по жалки.Някой път дори и не помнят какво са обещавали и се яко се оплитат и най вече предизборно.Наистина ли си мислите , ч сме токова наивни????Ще се брим наесен....

30

chicago

преди 12 години

"Ако говориш истината,няма нужда да помниш нищо" -Марк Твен.На това"Мозъчно разстройство"наречено ,министерски съвет което управлява България му трябва,екип от психиатри,което да обяснява действията му."Времето ще покаже кой е компетентен и кой не "-Симеон Дянков .Това е позиция на силно комплексиран човек който,не осъзнава каква позиция заема . Ако БНБ се окаже права бе аланкоолу , тогава кой ще го отнесе,народа или БНБ.Ти на гърба на народа ли ще си правиш експерименти ?

29

до 24

преди 12 години

Червените просто си изпълняваха закона, а иначе дали е било предизборно не знам, но знам, че всяка година вдигаха пенсиите и ги плащаха, а тези ще вдигнат пенсии, които други ще плащат, това е разликата. При тези си е чисто предизборно, нищо друго!

28

До 28

преди 12 години

Не , приятелю 28, аз не ругая, аз имам близки възрастни хора, а и познавам доста такива, които все още са живи, но са изключително затруднени в своето съществуване с предоставяна им сума от 100 и колко лева беше, докато някои имат натрупани капитали неизхарчими за три нормални човешки живота:)...не е справедливо някак си един да мре от глад, а друг да му бърка в пазвата за хляб:)............

27

Анонимен

преди 12 години

Ne iskame pari kradeni ot BSP.Iskame si tova za koeto sme rabotili zjal givot !!A s kradenite pari BSP da postrojat detski gradini i bolnizi !!!

26

Анонимен

преди 12 години

Всъщност увеличаването на пенсиите трябваше да се случи още в началото на мандата, защото пенсионера не пести тези пари, а те влизат директно в оборота. За съжаление, този некадърник и нарцис е достатъчно далече от финансите, за да мисли като финансов министър, а не като счетоводител, на какъвто се прави и то от най-слабите счетоводители, за които хората са пари, а икономиката е само приход и разход.