46

Анонимен

преди 12 години

С Божията помощ: Катар може да стори магистрала Черно море" ИЗВИНЯВАЙТЕ ДОПУСНАТА Е ГРЕШКА - С помоща на АЛЛАХ : Катар може да строи магистрала "Черно море"

45

Анонимен

преди 12 години

Магистрала върху Черно море,та чак до Катар ще направят.Абе наистина ли си мислите,че затова са там всички наши кратуни?Я стига!Че и тръба за газ взел да иска нашия.Просто ще има война там на север от Катар в Иран.След нея кризата ще си отиде до 2 години.Всичко е планирано и измислено на този свят.За обикновените хора обаче новините просто са меки...

44

do 43

преди 12 години

извади насрания к...р от устата си. Що не престанете да се дръгнете с нас, а не си гледате шиптрите дето ви клатят

43

до 33

преди 12 години

К'во ви дразнят Еврейте?Те са по-по, от много други народи....

42

катарец

преди 12 години

Добър ход !!!!

41

И катар , и гонорея,

преди 12 години

и сифилис дори . В България , всеки може да строи .

40

до 43

преди 12 години

Извади ли албанския к.р от г.за си? Инвестициите "лашкане" ли станаха? Най-изнасиленото племе на света за лашкане взело да ми говори и то под новина свързана с инвестиции...фиромска работа.

39

катар

преди 12 години

С Божията помощ: Катар може да стори магистрала Черно море! А може ли Катар, с божията помощ, да излекува от катар и магистралните труженички?

38

tosh

преди 12 години

прочетете 33ти коментар

37

Анонимен

преди 12 години

направо да открие дарителска сметка за *** и да ги надене на *** глави.После да приемат исляма и да са им честити!и билетите даже ще им платим само да заминат за Катар завинаги.По-богата държава да ги издържа едва ли ще намерим.Нашата е бедна вече нека се махат гадните ***.

36

Ужас

преди 12 години

Аааа сетих се какво е обещал нашия киртак, под прякото нареждане на превеликия и главен гей Уорлик! Обещал е плодородна земя без пари!!! Само срещу комисионна! Това е обещал на шейх Хомот бен Джиесем бен Джаба Ал Хатянина бен Да Ти *** Мамата! Да не стане след 2-3 години да работим на нашата си земя за китайци и катарци? То за китайци май вече започнахме из свере-западнала България...

35

Makedonij

преди 12 години

Vie bulgari oti taka bre koi va hvane toi va lashka shto si sakat tova si pravjt sas vazi hihihihihihihihi

34

Анонимен

преди 12 години

Ей нашия да вземе да им хариже всичките ни ***, да им мият там, да им слугуват,а те да ни направят магистрали...Направо ще рахатясаме...:)))Изгодно а?

33

Ужас

преди 12 години

Интересно какво е обещал нашият турмак на шейх Хомот бен Джиесем бен Джаба Ал Хатянина? Какво ще спечелят те от нас, защото никой не инвестира без да да очаква печалба! Да питаме Уорлик, все пак той трябва да е в течение какво прави слугата му?

32

Икономист

преди 12 години

36 Мавродиев: "Всяка чужда инвестиция не е ли едно наливане на пари, които след това се взимат обратно в пъти?"Мавродиев, Вие сте напълно прав! Чуждите инвестиции в България са ограбване на българския народ и богатствата на родината. Трябва са се въведе закон който да забрани чуждите инвестиции, и да дайде ново правителство което да въведе закон за минимална заплата от 4 хил евро и пенсии по 1500 евро така ше живеем като швейцарците, а инвеститорите трябва да се изтонят от България.

31

Анонимен

преди 12 години

тъкмо се чудех за какъв *** нашите са отишли чак в Катар, а ето за какво било... нямало парички магистрали... брех..

30

Анонимен

преди 12 години

Eто защо скача агнешкото.Но лошо няма.Нека дойдат и да построят хората.Само незнам после какво ще става.Ако Бойко се е подрязал там долу,ние няма да го последваме.Аллах може и да е велик,но за там.Тук такива не вървят.

29

Мавродиев

преди 12 години

Не съм икономист, но може би ще ме осветлите. Всяка чужда инвестиция не е ли едно наливане на пари, които след това се взимат обратно в пъти? В този ред на мисли, не е ли редно кратуните от МС да помислят как да направят производство, което да носи печалба за страната, вместо да се разхождат по света да просят?

28

До 28

преди 12 години

Престанете да се оплаквате за щяло и нещяло, не може да се оправи всичко мигом с вълшебна пръчица! ---- Приятел не искат затова не може, иначе да крадът мигом със вълшебна пръчица могът! Тази тяхна вълшебна пръчица я чакаме над 22 години ,още колко да я чакаме? Всяко ново правителство има 4 годишен мандат ,напълно достатачни да решът нещата и без вълшебна пръчица . На ББ вече 3 г. му истекоха още 30 г. да му дадът и световната банка да му дадът Станишев и коалицията пак ще са му виновни.

27

tosh

преди 12 години

Симеон Дянков е женен за американката Керълин Фройнд, с която имат двама сина Андрей и Марко. Семейството ѝ е от еврейски произход с корени от Тимишоара.[51]. Съпругата му до пристигането на семейството в България работи във Федералния резерв под ръководството на Алън Грийнспан, а малко преди преместването им в София получава покана за антикризисния екип на Барак Обама.А ЧЕСТИТО БРАТЯ БЪЛГАРИ, ОТНОВО БЯХМЕ ПРЕЦАКАНИ ОТ ЕВРЕЙТЕ!ЧЕСТИТО!