37

Анонимен

преди 12 години

И Кърджали си има Нешева.Казва се Д-р Жени Стайкова- 12 год. Директор на ХЕИ.За телефон -5000 лв на годинаЗа гориво на служебния служебния и автомобил-50000 лв на год.Отделно ДМС тата, които тя си ги определя,ремонти ,далавери и т н.Като държание в пъти по нагла от Нешева!!!!!!

36

Анонимен

преди 12 години

Дибело праси

35

wiktor

преди 12 години

*** е невинна, червените се опитват да я дискредитират. На изборите ще ги наврем там, където слънцето не огрява! ГЕРБ!

34

Анонимен

преди 12 години

След като на човек му е трудно да изпълнява трудовият/служебният си гоговор било заради несъотвествие между положен труд и заплащане на труда, било заради некомпетентност, било заради лакомия или каквото се сетите, не е ли най-правилно да ПРЕКРАТИ трудовоправните си отношения с работодателя?Само да напомня на госпожата, че 12000 лв. са "големи размери: и са на границата на "особено големи размери" (10 до 20 г. лишаване от свобода), въпреки да ги е дарила!

33

анонимен

преди 12 години

сестрите работят за по 350 - 400 лева, това са дневни, нощни, събота - неделя. няма празник, няма почивен ден.

32

ТИКВЕТО

преди 12 години

Ейй смятай на Фидосова какви са били бонусите - вероятно по 80 000 месечно(щом е със 170 кг)наднормено!

31

Анонимен

преди 12 години

Все такива са кадрите на Бойко Борисов. Нагли до немай къде. Хората умират поради липса на достатъчно средства за лечение, а тя недоволна от заплатата си. Ами да иска от Борисов да и я увеличи. Той пък все говори, че чиновниците нищо не работели, да вземат да си стиковат мненията.

30

ба6и

преди 12 години

Таз ми прилича на мазната Масларова просто са си лика прелика само като ги видиш и ти става ясно

29

Facebook

преди 12 години

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПОДКРЕПА НА ГРУПАТА ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ИЗПРАВЯНЕ НА БОРИСОВ, ЦВЕТАНОВ И ЦВЕТЕЛИНА ПРЕД СЪД!

28

до 8

преди 12 години

Прилича на човек, който е мечтаел да се налапа, докато си е бърсал *** с вестник в нужника на двора

27

Sony

преди 12 години

Ami tova kakvo govori ,che e veche vreme da si hodi.Niama kakvo da se chudim to vsichki GERBERI sa takiva nahalni ;))

26

Славова

преди 12 години

Работещите в системата на здравеопазването взеха ли премии,бе госпожа?Аз ще ти кажа-НЕ ,за да плащат безбройните глоби на РЗОК.Да,няма как да няма пропуски :-един лекар работи на 3 места и графиците му се препокриват-глоба;-под МДД кога трябва да се разпише пациента -преди или след изследването- и в двата случая глобявате;-когато сме надвишили лимита за изследвания и направления-глоба.Сега обикновените хора ,които всеки месец плащате здравни осигуровки разбрахте ли ,че не в нас е вината?!

25

Ivan Grozni

преди 12 години

Представете си колко кеширала под масата... отделно таквиа "българи" дето семействата имс са по чужбина не трявба да бъдат допускани на таквиа важни постове... нейните решения касаят само българите в България...

24

Анонимен

преди 12 години

Само да напомня, че тези бонуси са били възможни след глобяване на джипита - за превишаване на лимити, например, и на болници - за неспазване на клинични пътеки. Лично аз считам, че здравната каса е един гнусен ***, който абсолютно субективно в повечето случаи, разпределя средства и санкционира! Сега се убедих, че съм напълно прав - като видях шефката си представям какви са подчинените и.

23

Гери

преди 12 години

Да, г-жо Нешева, това, което сте направили, може да е законно, но е НЕМОРАЛНО. Наглото Ви поведение изобщо не искам да го коментирам. Вземете пример от чуждите държавници, които се отказаха от заплатите си, за да подпомогнат хората в кризата, а Вие си давате бонуси в хиляди левове в държава, в която хората получават по 100-200 лева пенсия и заплата. Срам! Не искаме да дарявате пари, а да си подадете оставката. Мястото ви явно не е в държавна институция. Идете в частна фирма и взимайте бонуси!

22

ГЕРБ-ава работа

преди 12 години

Нагли, алчни у безочливи!Дори не отстоява позицията си от вчера!

21

Парадизъм

преди 12 години

Вчера се пъчеше: "Парите са мои, заслужила съм си ги" и т.н.т. Сега я посъветваха да ги дарява. Типично по Бойко.

20

Alexx

преди 12 години

***, до другият месец нали.. после пак бонусче

19

df

преди 12 години

Ама вчера тежко го раздава... Нямала да връща... Айде бе

18

анонимен

преди 12 години

ужас и безумиена някого снощи са му дърпали ушите, а?