403

до 410

преди 13 години

Виж синко най-вероятно си нямаш и представа от държавни финанси и бюджет.За тва ще ми е трудно да ти обясня,защо Дянков не може да се намаже и на кутрето на Орешарски.Да плюеш по ерудит като Орешарски означава,че си изключително необразован и нискоинтелигентен човек.

402

Нина до 407

преди 13 години

За демокрацията готов ли си да воюваш?)) Като гледам я обичаш много..

401

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Дянкуф за нищо не стаа.Хамериканскъ слугъ е този.

400

Анонимен

преди 13 години

На всички тук с основно образования, пишещи по форумите и очакващи всяко ново правителство да им осигури заплати по 3хлд. лв. ама ако може така, без много работа, от само себе си, първо прочетете малко каква е функцията на финансовия министър.Като цял той не се харесва на никой, защото казва "Не", защото гледа и работи с финансови показатели и отчети.Или вие предпочитате Орешарски, който обещава всичко, а след това трябва да дойде някой друг и да му плаща обещанията.

399

Анонимен

преди 13 години

"ДРУГАРИ - ЛАПАНЕТО, МЪРЗЕЛУВАНЕТО И ЛОЗУНГИТЕ СВЪРШИХА !!!"Това само по себе си е лозунг, на лапач прикрепил се към новата власт, който заради едното мързелуване се е продал на най-пошлата част на българското общество - мутро-милиционерите.

398

Анонимен

преди 13 години

Боже , колко болни управници има . Този мисли че сме промити мозъци и ще си говори каквото си иска и мисли че му вярваме . Пази , Боже България.

397

Анонимен

преди 13 години

Повечето пишещи във форумит мислят единствено с дебелото си черво. Затова и страната стигна тази разруха след 20 г. управление на червената върхушка и сателитните и партийки.ДРУГАРИ - ЛАПАНЕТО, МЪРЗЕЛУВАНЕТО И ЛОЗУНГИТЕ СВЪРШИХА !!! На-който не му харесва ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ - прав му път към Анадола или Северна Корея.За Русия не ставате, защото там със закон забраниха КПСС и просперираха.

396

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Хелоу Нина,ще те пратим в чужбина... -ставаш само за сеири си точно за Сибир...Не може един български патриот да не се издразни, когато руски *** се опитват да го поучават...

395

Go

преди 13 години

Явно Йовов е ритал дузпата с тиквата на Дянков. Затова не успя да вкара.

394

Анонимен

преди 13 години

Да му се подарят тенекиени очила за ЧРД, тези са черни, по-ниска степен.

393

Анонимен

преди 13 години

Така ги плъзгат в щатите само с такива тъпизми, ако е Европа - ще скочат веднага! Там евтини номера не вървят, май са наистина по-напред от нас.

392

Нина до 399

преди 13 години

Добре сте го решили..

391

Хитлер

преди 13 години

Още един път само да излезе на мониторът ми че ми е забранено да давам коментари знаете че не можете да ме смъкнете впрочем можете само временно и след това ще ви обърна наопаки червените хастари мамка ви пиклива,много сте ме ядосали ще ви навра петолъчките в задниците .Спирайте да се занимавате с мене имам програма ще ви смачкам,предупреждавам ви най-почтено ще ви пратя преводи от сайта по много вестници тук в Европа ще ви разкатая пикливият червен "днес"бг.

390

Анонимен

преди 13 години

Ние си пишем.... този отдавна спокойно си спи.Ще положа глава и аз, защото мразя онази стара мъдрост - "Кучето си лае, керванът си върви."

389

Нина до Хитлер

преди 13 години

Зная, че с постовете си засягам любовта на живота ти, жалко, че не съм доволна от управлението на твоята любов, но пиша истините за българската действителност. Е, ти, естествено си в правото да защитаваш човекът към който изпитваш определени чувства. както се казва "Любовта е сляпа"!

388

Нина

преди 13 години

Лекувай се, бре момче! Хора умират от рак, защото няма лекарства, средната заплата е като тази в Албания, а цените са по-високи от албанските-това е част от българската реалност, а ти ми сънумаш някакви болшевики. Когато срещу народът ми се извършва пряк геноцид няма как да мълча. Не съм национален предател като вас, платените драскачи.

387

DO 374

преди 13 години

I KOGO WE IZBEREW...-NALI MINAHME PREZ VSI4KITE...SAMO BALGARSKO NE SE POIAVI.......

386

Дребен,ситен - фъфли

преди 13 години

Изключителна печалба - нямам търпение бензина да стане 5лв а заплатите да паднат....

385

Анонимен

преди 13 години

Дянков, то и Куба е острова на свободата, само че никой не напира да живее там, напротив много местни хора искат да си набият камшика! Та за стабилната и просперираща икономика - докато сума българи отиват да работят в потъващите кораби Гърция, Испания, Ирландия - приказките ти за стабилност ще вървят само пред онези които хелоуйн е проф. празник - деня на преклонение пред една куха тиква!

384

Хитлер

преди 13 години

Дянков радвай се ако можеш да надникнеш в сайта да видиш колко червени помияра си разплакал това никъде не може да се случи,защото нашите червени са не само *** ами са минетчии,гейчета и всичко друго което не е присъщо на нормалните човеци.Ей *** червени журналисти от този сайт защо ми забранявате да пиша бе ще ви разбия ей червени маймуни,това ли ви е демокрацията мамка ви болшевишка смрадлива,много сте слаби пред моите способности пред компа следващият път ще ви публикувам в "El Mundo".