41

Бай Колю

преди 13 години

А бе какви руснаци, какви американци, какви марсианци намесвате?! Извинявайте, ама вие *** ли сте?! Какво значение има кой ще добива шистов газ, като това БЕЗУСЛОВНО ще унищожи природата ни?! И какво ме грее, че това щели да бъдат американци, а не руснаци?! Вместо да се замислите, че обричате децата си да живеят в пустиня, вие се напъвате, щото това щяло да ни направи независими?! Да не говорим, че и тая независимост, дори и да я има, няма да е точно независимост, ами просто ще заменим Газпром с Шеврон... Някой ако си мисли, че те са мнооого хуманни и просто ей така, заради черните ни очи ще изливат върху нас рога на изобилието, да има много здраве от Бай Колю! Вижте какво направиха в Южна Америка и как превърнаха джунглата в пустиня, пък тогава им се надявайте! Така че, трябва всеки, който има поне малко мозък в главата си и който иска да остави на децата си нещо по различно от лунен пейзаж, да се обяви ПРОТИВ тази безобразна съсипия на природата на България!!!! И то не само това, ами трябва всички ние да сме там, на терена и да лежим пред багерите!!! Това, единствено това е отговорното поведение! Всичко останало е ... простотия! Всичко останало е разпродажба на бъдещето на децата ни за някакви съмнителни печалби сега!

40

симона

преди 13 години

В България се говори за пари, а не за екологичната катастрофа, която ще настъпи в резултат на тази безумна акция. Винаги алчността ли трябва да е водеща? Защо не помислим и за децата си?

39

mm

преди 13 години

червените *** се чудят на какво да гласуват против, барем се харесат на руснаците

38

bbb

преди 13 години

kam 20 mi e otgovora,tva zavist li e ili,tva e na6ata strana tolkovali go mrazi6 radelq6 li go po toq na4in.kakav e toq mantalitet sled kato go ima6 tva nemoje6 da se razviva6 kato civilizovan 4ovek.horata vseki den se razvivat a i vsi4ki se mahat ot bg za6toli pita6 li se ti 6te kaje6 4e tezi koito napuskat sa turci ili edisi kakvi gi opredelq6 tam.ne naprotiv na horata im omraznalo ot takiva kato vas i zatova.razvivay se taka po pravilniq pat si uspeh

37

Анонимен

преди 13 години

Вият *** като празни линейки!Щото бързаха да преподпишат газовия договор с Русия, който ни обвърза за десетилетия! Така и не го показаха публично, щото бил "фирмена!!! тайна" според ухиления Р. Овч. Многа "честен" и "прозрачен" с никакви съмнения за корупция! Голям удар ще е за БКП мафията, ако може да се добива от България газ, да се осигуряват работни места и по-евтина суровина!

36

PARIS

преди 13 години

*** тук са прави.Във франция намериха но го забраниха,защото убива всичко живо в периметър от 300 км.Уорлико ни докара еврейски инвеститори убийци,това е скрит геноцид,ама тиквата е толкова прос че дори не можем и да му се сърдим,да си ходи.четете в нета за шеврон и шистов газ (gaz de chiste)

35

Morwel

преди 13 години

Аз като млад антикомунист те съветвам все пак да прочетеш малко по въпроса. Това дали сме със щатите или Русия няма никакво значение ако тровят питейната вода.

34

Анонимен

преди 13 години

Този "полиеколог"защо не се беше замислил за природата ,когато се спореше за Бургас-Александропулос?Е,можеше.ако проекта беше американски.Защо не се замисли за последствията ит АЕЦБелене?Защото е руска,разбира се,ако беше американска щяха да пищят до скъсване.Това са комунистите -***.И стига с руски технологии-накарахме се на Москвичи и Лади,нагледахме се на скапаните им темп,радуги и какви ли не още ***.Една кола не могат да направят,ще им купуваме АЕЦ.

33

А-ТАКА

преди 13 години

НИЕ НЕ БЪЛГАРСКА ПРИРОДА, НИЕ ИСКАМЕ ОТРОВЕНА ЗЕМЯ. ВАЖНОТО Е ДА МРАЗИМ "ИСЛЯМИСТИТЕ"

32

Русия

преди 13 години

БКП и референдуми?Не на шистовият газ,не на БКП

31

АТАКА

преди 13 години

НЕКА СЪСИПЕМ ЗЕМЯТА СИ, ЩОТО МРАЗИМ РУСНАЦИТЕ ХАХАХАХАХАХААА

30

дърт комунист

преди 13 години

Има спуснато нареждане от Русия : нека пропагандата започне сега - не на шистовия гас

29

Dqdo Mraz mrazi praz

преди 13 години

Каквото и да се говори а, и както и да се съветват, истината е само една- този начин на добив застрашава екологичното равновесие т. к. ще се замърсят карстовите източници на питейна вода за 1/4 от територията на България и и каквато и да е растителност ще спре да вирее в тези земеделски райони. Може да глeдате Gasland- документален филм за последиците от тези методи на добив. В него се показва точно това- как големи райони се превръщат в пустини само за шепа пари.

28

Гааз,вода,кола пирон

преди 13 години

Някой хора са притеснени ,че ако станем независими от рашките ще трябва да връщат едни пари....онез не се шегуват , помним как постъпиха с агента си Луканов

27

Анонимен

преди 13 години

НЕ ПОЗВАЛЯВАЙТЕ НА МРЪСНИ ПРОДАЖНИЦИ ДА СЪСИПЯТ БЪЛГАРСКАТА ПРИРОДА!

26

Drago

преди 13 години

Естествено, че ще реват от БСП. Нали шистовият газ ще конкурира руския газ и ще е много неудобен от страна на Русия и БКП(БСП). Явно комунистите са получили обаждане от Кремлин да спрат проекта с всички възможни средства.

25

Анонимен

преди 13 години

Този трябва да е предствител на ГАЗПРОМ.Сега комунистите ще направят чудесии за да осуетят проекта за добив на шистов газ.АЯбе =родината им е Русия-какво да се прави.....

24

Анонимен

преди 13 години

Имаме шистов газ за 300 години?!?!ЗНАЧИ ДА ПОМПАМЕ ОПАСНИ ХИМИКАЛИ В ЗЕМЯТА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 300 ГОДИНИ???

23

Анонимен

преди 13 години

Какъв кеф! Ще построим Южен поток ама наопаки, за износ от България в Русия!

22

Morwel

преди 13 години

Цунали няма да има, но може да прочетеш за шистовия газ преди да се изказваш. Има достатъчна иформация. Препоръчвам ти и един американски документален филм - Gasland има го в youtube. Там се обясняват много добре вредите от добиването.