235

kiro

преди 15 години

Меките китки дадоха пример са сплотеност и активност като избирателите на Доган.Изкам разпечатка.Егати процента.

234

Един

преди 15 години

Абе нека изберем песента на годината на ТВ Планета да ни представя на Евровизия ! Нямам си и на идея какви песни фигурират, но ще бъдем много пто интересни от виещото скупено куче.

233

преди 15 години

до 224:не разбирам защо да се дели хубавата на Българска или Чуждестранна ? Те са различни и именно това е ценното

232

..........

преди 15 години

Като гледам едно и също анонимно фрустрирано *** реди тук мнение след мнение в защита на "човека-сирена на линейка" ............

231

преди 15 години

В евровизията да ни е проблема само. Я се стегнете малко!

230

преди 15 години

kakva e tazi pedalska pesen--ujas i gnus--sram za bulgaria

229

veso

преди 15 години

чак пък 55%.Дабе да.Делят се на активни и пасивни п-си.В случая активни!!

228

ot Mariq

преди 15 години

kakvo se ychydvate hora zashto ? ZASHTO ? osyznaite se jiveete v bylgariq tova e tq.Vsichko e naglaseno i mi slojiha toq petel da kykyriga.Imame si petli v kyshti koito da ni bydqt ne e nyjno toq da krqka.Ami az kato go chyh se STRESNAH.

227

Владо

преди 15 години

Просто не е възможно Графа да има 3%, а този антипевец и анонимник да е събрал 55%. ПОРНОГРАФИЯ отвсякъде!!!

226

преди 15 години

Престанете да триете постовете!!!!Искате някои иситни да се крият ли?Поли Генова вместо да се жалва, че тя, видиш ли, трябвало да спечели да вземе да се скрие някъде, че стана за резил.Такова нагло копиране на песента на Филип Киркоров никога не съм виждала. копиетоhttp://vbox7.com/play:a8769103ори гиналаhttp:// .vbox7.com/play:4f54ea90Да не говорим, че има и прилика с песента на Дима Билан от миналата година..Най-много ме дразнят хора, които се бутат навсякъде, а в същото време копират чуждия труд. Срамота!Колкото до победителя - все тая. За посредствен конкурс като Евровизия си е баш на мястото. Даже ако повие и на финала ще направи фурор.

225

преди 15 години

Краси има няколко месеца да репетира песента, за да я изпее на живо хубаво. Нека го оставим на спокойствие и да му стискаме палци да се представи добре, а не да се подвеждаме по злобата на разочарованите му конкуренти.

224

преди 15 години

Къде нареди Марияна Попова и Нора до можещите? На Марияна устата й се уголемила от cвирки, а онази певачка Нора бе пълно разочарование с песента която се представи. Казвам певачка, а не певица, защото на сцената изглежда като някаква дебeлогъзa месарка излезла от цеха да попее малко.Песните на тези хора (не казвам певци, защото не ги приемам като такива) са най-обикновени музикални клишета, изпяти по посредствен начин, които слава Богу не отидаха на Евровизия. Щяха да бъдат досадни за слушащите.Относно оня дето говори за единодушието на народа - да, народа единодушно избра Красимир Аврамов. Народа вас не ви слуша. Народа предпочита радио Фреш, Z Rock и други радиа, по които пускат чуждестранни изпълнители, пред "БГ Радио".

223

Х

преди 15 години

За съжаление фалцета на Аврамов ми навява Азисови асоциации. Иначе песента е много добра и мисля, че Човекът - глас би могъл да я изпее много по-добре без да се превзема.

222

преди 15 години

бе в къщи да си го завира с кой иска, само да не пее по националната телевизия!!!

221

преди 15 години

Чааакайте малко... Вие може да говорите за "нетрадиционния сексуален характер на Красимир Аврамов" без да имате доказателства за това, а да се обсъждат доказаните съмнителни морални качества на убиеца Кирил Маричков не може?

220

преди 15 години

тук не говорим кой кого е сгазил, кой кого копира, а кой може да пее!!!Графа,Нора, Марияна, Поли МОГАТ!!!Аврамов НЕ МОЖЕ!

219

преди 15 години

"Не съм слушала песента, но познавам изпълнителя"Ами достави си това удоволствие и я слушай.И то живото изпълнение от неделя.И после ако имаш очи пак да дойдеш тук и да кажеш, че е хубаво, ще те призная.

218

преди 15 години

абе ясно, за такъв народ, такава песен на Евровизия, амин

217

преди 15 години

Кой беше Маричков? Оня дето уби пешеходец в Пловдив и не влезе в затвора ли?Ne mari4kow e onzi kojto prepiswashe zaedno s Gogi Minet4ev pesnite na Beatlesite i gi noseha na Tedi Jifkof da mu peiat po rezidenciite...

216

преди 15 години

съпротивата е от българския народ, а не от някакви си официални лица, да не би Митко Щерев да пълни форумите??? Защо някой не кайе нещо срещи Елица и Стунджи??? А какво е мнението на двамата за Аврамов???