87

Анонимен

преди 5 месеца

Киртак, много си зле... От Марс ли падаш? Една от причините да нямаме нормална държава си ти и твоите шарлатани от ПП.

86

Анонимен

преди 5 месеца

С аджамии като Киро и Асен никаква борба с мафията няма да има,а прегръдка.Политическата култура на Киро е като на първокласник.Смятайте...

85

Цомби

преди 5 месеца

Кирца, друго си е като има пачки, нали?

84

Анонимен

преди 5 месеца

Кире едно смислено изречение не можеш да кажеш!

83

Юлия

преди 5 месеца

Тоя Петков само като го видя и ме напушва смях.

82

Anonimna

преди 5 месеца

До Нормален 75: И на ме на вдетиняване ми мяза поведението им - афект и инат. Трябва някой да им обясни на бейбитата, че млякото е с пари :)))) Money first! :P

81

Анонимен

преди 5 месеца

Кирчо -ОБРАТНОТО НА ОСТРОТО!

80

Кире

преди 5 месеца

Кире ако ми обясниш заще се коалира с Пеевски и Борисов, въпреки че си сгрешил пак ще гласувам за теб. Ако проблемът е в ПосолствоТО излез и кажи като мъж. "Имах заповед от негово превъзходителство г-н.Мартен да участвам в управлението на всяка цена с Борисов и Пеевски". Ако така е казал посланика - кажи го. То ние сме васална територия на САЩ - ще те разберем. Вземи кажи истината иначе си под чертата.

79

Анонимен

преди 5 месеца

Кирча се не спира в опитите за въвеждане в заблуждение на някой и друг българин , белким кандиса за будала .

78

Анонимен

преди 5 месеца

Кирчо имаш сериозни ментални проблеми! Акълът ти е колкото на дете със СОП!

77

Анонимен

преди 5 месеца

Този живее в друг свят! Кирчо бая са били кристалите в тази пица която хапвахте с другите от ПП!

76

Зозо

преди 5 месеца

Кирчооо, нали си знаеш? Боко и Шиши ще продължат да пердашат ППДБ-тата и след изборите. Докато мърдат. Няма прошка при тях.

75

Анонимен

преди 5 месеца

Ген. Атанасов ще има възможност да гласува за четвърти път за правителство с участието на Борисов. То има гербери с по-малко заслуги за управлението на Борисов.

74

разминавка

преди 5 месеца

Проблемът е в това за кого какво е нормално държава , не си пожелавам нормалното на човек който изглежда не на себе си .

73

Оффф!

преди 5 месеца

На снимката, четирима балямурници, дето на наш гръб отишли да се учат кой бил мафиот!? Едните отскоро, другите отдавна! Ами що не ни питахте бе, ами се прегърнахте с тях, че тогава чак сте разбрали какви са?! Че даже и взехте да прихващате от техните мурафети! Само изхабихте енергията на хората и се изпокарахте със всички! Сега трябва пак да молите Слави да сваля Боко! Ама едва ли ще се навие вече...

72

Имахте

преди 5 месеца

Киро, имахте златна възможност да сте първа политическа сила в следващите 10 години ако бяхте вкарали мутрата в затвора. Плаках от радост, когато го задържахте. Единственият начин България да се оправи е като се тикне доживот Борисов в затвора. А вие, какво направихте ?!? Върнахте го във властта. Как не Ви беше срам, бе ?!? Хайде сега марш от тука, и под чертата! Харакиро!

71

Анонимен

преди 5 месеца

Борисов не знам дали е пагубен, тия пепета са по-пагубни от него. Излъгаха, че ще чегъртат, съдят и вкарват в затвори гербаджиите и какво, гушнаха си се едно хууубаво с тях, та и управляваха уж. И пакк ще го направяс с обяснението, че е за доброто на народа. По-добре за Герб, отколкото за ПП да се гласува. Поне са по-предсказуеми. Крали ли са не го доказаха пепейците, но поне понаправиха това-онова. От годините на ППДБ нищо, освен скандали.

70

Анонимен

преди 5 месеца

кире, няма кой да ви се върже повече - изгърмяхте се сами! На всички ни е ясно, че искате овладяване на държавата с цел лична облага и обслужване на посолствоТО на сащ и урайна! До тук бяхте - вече сте опозиция!

69

Анонимен

преди 5 месеца

Киро, кажи сега, ще се куролирате ли пак с Бойко и Пеевски? Мен това ме интересува, а не дали си щял да се предадеш и дали си щял да мечтаеш. Емоционалното ви състояние не е релевантно за изборите.

68

Анонимен

преди 5 месеца

Просто Киро отново ли ще има ала бала през президента? Още ли знаеш кодовете на машините, а шарлатанино крадлив и лъжлив?