95

Анонимен

преди 8 месеца

до 100 Само дето патрулката го удря ама карай. Прочети статията поне вееее?

94

Старозагорец

преди 8 месеца

Значи да убият човек могат, да го преследват с 9 патрулки, да си играят на щатска полиция също могат. Ама да махнат про ститутките, които след залез слънце излизат на един от централните булеварди от гарата почти до общината, не могат.

93

Само де е били тука!

преди 8 месеца

Той е известен, той бяга! Защо? Той е известен, не се съобразява с полицейдки нареждания! Защо? Той е известен, забива се в патрулка! Защо? Той е известен, знаят го........ Защо?....

92

Анонимен

преди 8 месеца

Да би мирно седяло, не би чудо видяло! Кабелната им е промила мозъците на повечето коментиращи

91

Анонимен

преди 8 месеца

Горкия човек кротко е бягал от 9 патрулки и си е блъскал коли, а лошите полицаи са му нарушили правата като са го спрели със сила.

90

Анонимен

преди 8 месеца

Полицията по цял свят е силова структура, но все пак респект и авторитет се изграждат с професионализъм. Най-лесно е една дузина да пребият един индивид. Даваха по Дискавъри как 12 шимпанзета убиха себеподобно с камъни. И водещия на филма каза, ако ние разберем(някога) защо те го правят, ще разберем защо и хората го правят.

89

Патриции

преди 8 месеца

Успокойте се про сти банту стански плебеи

88

Анонимен

преди 8 месеца

до 93 Всички знаехме че ако бягаш от полицията ще бъдеш пребит на 90%, но не и убит. Има огромна разлика. Тоя го убиха като куче само защото бягал.

87

Полицай...

преди 8 месеца

ГАДНИ ГЛАДНИ АЛЧНИ злобни не компетентни правят се на мъжкари когато са 10 срещу един. ( НАВЯРНО НЕ ВСИЧКИ) ИМА И СВЕСТНИ МЕЖДУ ТЯХ.

86

СеляцитеСаБезсмъртни

преди 8 месеца

Ако всички знаеха, че ако бягаш от полицията може да бъдеш убит, сега нямаше да водим този спор.

85

Анонимен

преди 8 месеца

До .. Никога не знаеш какво ти е подготвила съдбата! Утре живота може да ти сервира такава абсурдна ситуация, че да се чудиш откъде ти е дошло, и тогава този ненор-малник хората да виждат в теб. Полицаите прилагат сила съразмерна със съпротивата на лицето до слагане на белезници. Това е!

84

Варненец

преди 8 месеца

до 88 К'ва дърта рускиня те гони като мога на шампанско да сваля без големи усилия украинска повлекана ве, кравар!

83

Повтарям

преди 8 месеца

Ако е русофил или ковунист проблеми няма.Ако не е Обаче има права.

82

Анонимен

преди 8 месеца

Мистерии нямаше да има ако се беше подчинил на полицейското разпореждане вместо да вдига цялата полиция на крак.

81

Анонимен

преди 8 месеца

До Варненец Отивай да бършеш задните части на някой дърта рускиня, не се обяснявай тука.

80

Анонимен

преди 8 месеца

За защитниците на беглеца: Като пострадате вие и/или вашите близки пострадат заради деянията на подобен бягащ субект, тогава идете в полицията и им кажете да не го закачат.

79

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 80 Успокой се, какви борци , какви терористи. Говорим за 58 годишен човек. Ти виждал ли си 58 годишен, за който да трябват 30 *** да го обезвредят?

78

Анонимен

преди 8 месеца

Най-вероятно е бил с алкохол или наркотици и е бягал, за да не му вземат автомобила. Нормално е, че са го преследвали. От какво е умрял, ще установи експертизата. Видя се, че катастрофира, едва ли е имал колан в този момент. Самия факт, че си е организирал това бягство и си е въобразявал, че ще избяга, говори, че не е бил много адекватен в този момент.

77

Варненец

преди 8 месеца

до 78 Кравар, ние сме по-скоро украински град. Наводнихме се с украински фашисти. Заради тях най-много патрулки във Варна трябва да има. Понял, кравар?

76

Градация

преди 8 месеца

***, по- ***, най- ***, шофьор, футболист, полицай. Не знаят докъде са им правомощията и убиват.