66

Жоро Свиленски

преди 9 месеца

Мисля, че е подходящ момента да почетем с минута мълчание и обезглавените дечица на тортата на ДБ.

65

Анонимен

преди 9 месеца

Спомнете си за онази македонска копейка, която уби 14-годишно дете преди няколко седмици.

64

Хахах

преди 9 месеца

Това в България го водят битово убийство. Не помните ли оня дето беше убил 6-7 човека, накрай го изкараха любовни терзания.

63

До 66

преди 9 месеца

Сещам се за един съсед, на когото демокрацията и политиците са му виновни за всичко. Мечтае си Путин да дойде и го "оправи", какъвто и смисъл да влага в тази дума.

62

Пожелал Анонимност

преди 9 месеца

Ей хора, казвам ви! Никога няма да забравя едно време, беше още по комунизма, бяхме на централна гара. И по едно време като се появи един терорист (германец от червеноармейските им терористи). Ха, тръгваме да го заловим които бяхме там здравите мъже и той като извади една граната с изваден шплент! Леле като почнахме да бегаме бате, но имах един приятел Алекс, лека му пръст, ей скочи върху него както беше с гранатата с изваден шплент и го обезвреди. Взе му гранатата и го арестувахме.Какви времена

61

Анонимен

преди 9 месеца

Уточн. Кравата пак си тррака лайки и съответно дислайки както винаги.

60

Анонимен

преди 9 месеца

До До 63 Също и оня с трите убийства, едното двойно. Искал да избяга в ***, за да се включил на тяхна страна във войната. И после не били армия от ***.

59

Анонимен

преди 9 месеца

Хората са си ок,просто казано,терора от държавите ги побърква.Така е било,така и ще бъде докато съществуват държавите..завинаги, един вид.Така че,няма място за възмущение,учудване

58

Анонимен

преди 9 месеца

Кравата пак тррака лайки както винаги.

57

Анонимен

преди 9 месеца

До Изпуснати хора , ама разбира се щом не са от ПП.дб от Герб.сдс или от Депесе какви да са освен из пуснати хора.

56

Анонимен

преди 9 месеца

Лошото е, че и тука има такива, дето си мислят, че всеки ги мрази и им е виновен, че и длъжен за нещо. Пълно е с неспособни да се справят с живота индивиди, злобеещи срещу целия свят. Те никога не са виновни за мизерното си положение, нито ще се опитат да го подобрят или да потърсят вината в себе си.

55

До 63

преди 9 месеца

Аз съм страшен русофил и ще дойда за теб в полунощ, соево атлантиче... БУУУУУУУУ!

54

До 63

преди 9 месеца

Ами то има - онова ченге, дето застреля психолога, или пък онзи с бръснарското ножче...

53

Анонимен

преди 9 месеца

Кога ли и в България някой изплискал русофил ще се надигне така да убива евроатлантици. Те според мен са много опасни. Не един или двама са дето са готови на това. А и са агресивни, не ги ли четете из форумите как заплашват, как говорят за убийства? Или само на мен ми прави впечатление?

52

Анонимен

преди 9 месеца

Засега само рушат паметници, ама скоро и вашите еврейски фашисти ще започнат да ви избиват масово, като в Донбас и Прага. Това е ционизма - модерен фашизъм и еврейско превъзходство над всички останали

51

Анонимен

преди 9 месеца

"Хамерикаски ценности" - колега. И в Сърбия ли масовите стрелби са хамерикански ценности?

50

Анонимен

преди 9 месеца

Трудно ми е да си представя по несправедливо общество от това което се създаде в последните няколко години. То е на принципа управляващоте да си осигурят около трийсе процента обществена подкрепа. Другите хора не ги интетесуват. Разбира се за целта веднага се намират услужливи социолози политолози медии администрация и други подобия.

49

Христо Христов

преди 9 месеца

"Давид е типично еврейско име. Най-вероятно е"- една чешка министърка искаше да излизат от ООН, защото ООН приело критична към ООН позиция.

48

Анонимен

преди 9 месеца

Хамерикаски ценности разбираш ли сигурно е останал без бело и го е избило

47

Анонимен

преди 9 месеца

Дейвид Козак,звучи като еврейско име според мен...а в Чехия живеят много,много евреи....вероятно това има някаква връзка с инцидента,по някакъв начин?!