44

Както

преди 9 месеца

Путин и тоя на снимката и те са от един народ, но нямат нищо общо помежду си !

43

разсъждаващ

преди 9 месеца

не е регистрирано!

42

Анонимен

преди 9 месеца

До Така е,На скалъпените твърдения от разни "журналисти" е малко наивно да се вярва! Да погледнем обаче фактите в "очите"! Още 2015г. имаше седения за насилствено мобилизиране на бесарабски българи в Украйна! Вземайки в предвид този факт, е много малко вероятно да не е имало насилствено мобилизиране и на украински граждани, да се бият срещу своите сънародници от Донбас! Затова паралалите с гражданска война, които се правят, на са съвсем безоснователни! Още повече, че в Донбас насилие спрямо...

41

Не е ли ясно?

преди 9 месеца

До Анонимен 51: Да, така е било през 2008г. Но през 2014г. в Украйна имаше преврат, т.н. Майдан, финансиран от САЩ. Оттам започна всичко.

40

вълшебник

преди 9 месеца

тогава НАТО не са се месели във семейните им отношения. когато налазят кра.варите съсипват всичко.

39

Малко за историята

преди 9 месеца

До Анонимен 44: Чети историята: "През 1653 г. хетманът на Запорожката армия Богдан Хмелницки изпраща посолство в Москва при цар Алексей Михайлович, състоящо се от военен старшина Григорий Гуляницки и военен писар Иван Виховски с другари, с молба да приеме цялата му Малорусия и всички Запорожката армия във вечно твърдо владение, гражданство и покровителство. За никаква Украйна тук не става дума. Когато "Войско Запорожкое" и Малоросия стават покрайнина на Русия, тогава.

38

Анонимен

преди 9 месеца

"В интервю с Путин от 2008 г. на въпрос на журналист явяват ли се Крим и Севастопол военна цел за Русия и може ли да се очаква военен конфликт между Русия и Украйна (подобен на военната инвазия, която по това време осъществяват руските войски в Грузия), Путин дословно казва следното: "Крим не е никаква спорна територия." според мен тогава е бил истинският Путин, а сега двойниците ги контролират...

37

Смех

преди 9 месеца

Буш, в Ирак имат химическо оръжие, да им вземем петрола.

36

Така е

преди 9 месеца

Прав си, Вова, един народ сте. Остава въпросът защо трябваше да избиеш толкова много хора от собствения ти народ. За какво са ти още територии напоени с кръвта на собствения ви народ напълно излишно?

35

Пак по опорката?

преди 9 месеца

До Анонимен 55: Каква Македония, какви макета по времето на създаването на славянската писменост? Путин им е назал на комшиите че "от тези земи" е дошла славянската писменост. Искал е да ги погъделичка малко, те сами си подават главата за това. Схващаш ли разликата? А и какво общо има това с темата.

34

Война можеше да няма

преди 9 месеца

За 2008 година Путин е бил прав. Но всичко се промени след преврата (т.н. Майдан) в Украйна. Крим се отдели от Украйна с референдум и се присъедини към Русия. Украйна можеше да запази Донбас ако изпълняваше Минските споразумение - даване на специален статут (автономия) изтегляне на тежките оръжия от разделителната линия. И отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. И дойде войната.

33

Анонимен

преди 9 месеца

До мнеимето на украинец - няма такива името. те са вече нарича zero

32

Анонимен

преди 9 месеца

И ние с макетата сме един народ,но на тебе не ти хареса и правиш всичко възможно за разделение.Дори се произнесе,че макетата са написали азбуката?!!!Ти да видиш!

31

разсъждаващ

преди 9 месеца

До АнонимеН, То това е все едно да кажеш- разстреляйте полицията, дето ги пази и ще видите как Кирчо, Кокорчо, Зубърчето, Шопара и сие ще си подвият опашките и ще дори ще напуснат страната! Тя така се разстрелва полиция!

30

Хаахх

преди 9 месеца

Руски болен мозък.

29

2014

преди 9 месеца

2014 - Украйна е американска територия. Русия води война срещу САЩ

28

Анонимен

преди 9 месеца

"България трябва да поеме всички сирийски и афганистански бежанци, преминали нелегално границата на страната и хванати в Австрия. Това заяви австрийският евродепутат от Европейската народна партия (ЕНП)"

27

мне

преди 9 месеца

И не руснако (или руска слугиньо), който пишеш уж от името на украинец - няма да ти се вържем, знаем,че само руснаците мразят българите, защото никога не се предаваме пред техния гнил и злобен интерес.

26

недейте

преди 9 месеца

Недейте да публикувате статии (още по-малко пък снимки) на кремълския бледен молец, защото предизвиква само подигравки у хората.Има си специализирани психиатрични издания, там да го коментират. Той отдавна не е интересен за нормалните хора, нека с него се занимават лекарите и затворническите власти след Хага.

25

Да допълня...

преди 9 месеца

До Анонимен 9 Още по отдавна Крим е бил турски.