279

Анонимен

преди 1 година

На последния протест на зърнопроизводителите видях възрастни хора с окъсани дрехи.Прекупвачите са богаташите,а не зърнопроизводителите.Сега същите прекупвачи искат да ни прецакат със заразено зърно като ще плащат да не се правят проверки като миналия път.Прекупвачите и плащат за пропаганда.Ненаядоха се!

278

Анонимен

преди 1 година

И от къде на къде бгарският народ е длъжен да им купува скъпото жито? Това е пазарна икономика!

277

Анонимен

преди 1 година

Я вижте какви коли карат тези украинци.Сега и заразеното им зърно ще ядем с все урана,за да може да се купят къща на брега на Червено море в Египет.

276

Анонимен

преди 1 година

Скоро западът ще изнесе на кораби украинския чернозем и житницата ще престане да съществува.

275

Анонимен

преди 1 година

Укро пропагандата пуска опорки за колите на зърнарите,а самите укри карат най-хубавите коли!

274

Анонимен

преди 1 година

Ами битието на народа е толкова по-ксомунистическо колкото по-десни го управляват. Затова не обиждай хората на комунисти о наемнико на десното тролене а питай си шефовете защо правят хората да са комунисти като класа? Защо унищожават средната класа...

273

Анонимен

преди 1 година

До 297:Кои зърнари са с бентлита?!Украинските?

272

Хачо

преди 1 година

Подкрепете протестите от понеделник на зърнопроизводителите, за да изметем от политиката тези национални предатели,които узурпираха властта в България !

271

Анонимен

преди 1 година

Проблемът на пишман пропагандаторите е, че ние, хората за които те пишат "рубладжии", копейкаджии", и т. нт. сме горе - долу около 90%. Но на тях не им стига мозъка да измислят друго. Имат и още 1 голям проблем - Неискаме да ядем обеднен уран, неискаме децата ни да са джендърорасти, и неискаме да се мразим с никого!

270

Анонимен

преди 1 година

Значи Полша, Унгария, Чехия, Румъния и Словакия са будалии че продължават забраната ,еврокомисията са будали че им признават правото, само нашжите умно.красиви като акъдемика са умни и пада забраната, сега целия внос ще рукне нук...

269

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията е единствения начин западът да се отърве от дълговете си...натрупани за олигархичните обръчи от фирми не за хората, цената я плащат народите.

268

лошщото е

преди 1 година

До Идеалистче това може да е виждане на Галчето. Тя да се престарава за наша сметка. Така е и с кики. Ходи на инструкции, но дали това му казват, което върши тук или и той се престарава, само той може да каже. Но той лъже най-малко по 100 пъти на ден. Същото важи и за Асен

267

Анонимен

преди 1 година

Милиардите към няколко големи фирми няма да секнат, те са спонсори на всеки, които е на власт, дребните ще оцелеят. Ние сме наистина много елементарен народ, който винаги воюва помежду си - преди няколко години немските фермери блокираха Берлин, такива коментари нямаше. Карали скъпи трактори, ми хванете мотиките, ама и затова ви мързи, те младите и да копаят не могат да ги накарат, цял ден ще лежат у тях, но е под нивото им. Друго си е да бършеш *** на стари хора у Европата, по-престижно е.

266

гошо

преди 1 година

До АнонименАхахахах заболя ли те? 90% лозя и бурени - ахахахах, това може да мине пред някой израснал на жълтите павета!!!

265

Анонимен

преди 1 година

При капитализма управлението е в ръцете на господстващата плутократичноолигархична класа. В нейни ръце са всички ресурси и всички власти-законодателна, изпълнителна и съдебна. Неслучайно сега като властта е в крайната десница, се отнемат конституционни права, правото на референдум на народа. Правото на управление е узурпирано от този елит, негови са медиите, тролченцатата, ботовете, НЕГОВО Е ВСИЧКО. И за да е кашата пълна този елит крепи властта си и като дава мило и драго насветовната олигархия

264

в Арабанаси с бентли

преди 1 година

Зърнарската руска мафия с бентлита на протест?!?!

263

Чендов

преди 1 година

Зърнената мафия ще протестира с тежка техника-лимузини!Милиардите към няколко комунистически фирми секват.

262

Анонимен

преди 1 година

след деветоюнския преврат България се управлява по абсурден начин от Превратаджийско правителство на България ВМРО-касапи на собствения си народ Шпицкоманди

261

Анонимен

преди 1 година

"Не знам защо този отрасъл е субсидиран в продължение на толкова години и едни профани станаха милионери и то нагли!!! - Типичното либерастко - НЕ знам, защо нещо е било така, но сега има проблем и ще премахна всичко, без да си дам зор, да разбера, какво е било преди и къде се е объркало или дали ... се е обръкало. Продължавай в Същия дух. Само да ти кажа - до 200о-а, 90% от страната бяхя лозя и ... бурени.

260

Анонимен

преди 1 година

До 290 - Само ти покзва следното - разсипана държава, 10 фракции, дето дърпат все към себе си - не работи. Не проработи за царя, не проработи и за комунистите, не проработи и за "демокрацията". Кога е имало стабилнсот и ръст? След като се затегне конторла. След "преврата" на царя. Първите 5 годни от комунизма бяха хаус - стегнаха си редиците и хората още си спомянт с добре 60-те и 70-те. После изтървхаа. Демокрацията - сори, ама най-хубавите ни показатели са в първите 7-8 години от "Боко".